hele. teď sem si dával kafe a cigáro jakože na balkóně (každej chce mít vlastní, že jo...) a z pokoje za mnou starknakedcreepingmacroeconomicfascicm. a ty vole úplně sem viděl, jak tam do toho řežou. geniální zvuk. živej.
hujer more than hustler
18. 11. 2005, 11:38
Hele, už jste někdo slyšel ty nový VAZ? Třeba NeZdeněk? Co?
Aran uv@silver-rocket.org
18. 11. 2005, 11:35
Květoslav-Dolejší.wz.cz
Ohlášeny dva koncerty
2006-01-28 Plzeňská Rychta na Štěpánce, Mladá Boleslav
2005-12-16 Byšice (Ben Turpin a hosté)
a jsou nějaké nové fotky. Jinak má Sláva novej sestřih :-).
Petr polvo@centrum.cz
18. 11. 2005, 10:52
3) díl - jak trautenberk topil krakonošovým dřevem
- a tak krakonoš poslal dolů psí počasí - nejdřív vytáhl z níže kopyst mlhy, pak pustil z maštale větrný koně
- ááá, hoď sebou kůže líná...vodu nosit, dříví štípat a ať to lítá (trautenberk stojí za v okně a poroučí)
- pak krakonoš nabral hrstku krup - a už se čerti ženili
- prej podbělovej čaj, med, kožich, bačkory a za každým slovem alespoň jeden sakrament (vypravěč)
- kubo přilož, no tak bude to ! (klasicky)
- pomóóóóóoć, přikrejt (volá trautenberk z postele, když se otevřou zničehonic okna)
- kubo, hajnej, marš do krakonošova lesa, a poražte pořádnej buk !
- když on na mě se psim počasím, tak já si zase zatopím jeho dřívím (nekompromisně)
- mlčet a ať už vás tu nevidím ! áááá marš ! (a přiblble se směje - že by záměr ?)
- krakonoš se najednou objeví v lese a všude je ticho
- tak tak, potřeboval jsem trochu provětrat větrné spřežení, podívat se jestli se mlha nekazí a kroupy v pytli nečernají (vše řečeno klidně - elegantně - s fajfkou v puse)
- háj stejně potřebuje prořezat
- běžte domů a vyřiďte trautenberkovi pořízení, a ať se pěkně vypotí (nakažlivý smích - ha ha ha ha )
- todle není samo sebou, v tomdle bude nějaká čertovina (hajnej po rozhovoru s krakonošem)
- dyť je to horký, spálil sem si jazyk, okamžitě vychladit ! a dělej ! a sem...no tak ...bude to ! (anče mu podává čaj) ....mmmm...dyť je studený, přilož ! honem ! anče : nemám čím ...trautenberk : a co tam okouníš u toho okna ?
- kubo, přilož, já se budu potit ! (evidentně potěšen z příchodu kuby a hajného...a dříví(ho)
- kubo, pomoz mi (hajnej žádá pomoc od kuby, když nakládají do kamen dříví)
- milostpane, teď bude teplíčko ...prásk ! (kamna se rozletěly a všude kolem je černý dým, z kterého krakonoš rozvážně vystupuje)
- to abys trautenberku, nechal cizí na pokoji ! (kamenný výraz a oční souboj)
trautenberk rohatej
18. 11. 2005, 00:34
Inkvizice je naprosto geniální! A Šmíca taky! Je to taky bývalej Slávista, že jo ;)? To má taky společnýho s SRR...
HB
18. 11. 2005, 00:27
hoši, všichni sme nýmandi, jedinej, kdo to vychytal, je tenhle týpek -čtěte až do konce!!
http://www.super.cz/pribe…
smysl života
17. 11. 2005, 20:31
das stimmt. inkvizice je naprosto punktlich.
mty
17. 11. 2005, 18:49
Heute... Arbeit nach frei Freitag !!!
Ja wohl
17. 11. 2005, 14:33
Ketzergericht ? Treffende Bemerkung.
Ja wohl !!!
17. 11. 2005, 14:22
elisko, co chces rozepisovat? je to naprosto jasny a presny.
pica
17. 11. 2005, 13:45
Šmíca přece kope za SRr!! to je víc než jasný. Na Točník prej nepřijel jen proto, že měl posraný soustředění...
On je nejlepší!!
17. 11. 2005, 13:26
inkvizice je moc krátká! příště rozepsat!
Eliška Krásnohorská
17. 11. 2005, 13:24
co má společnýho Šmicer se SRR, křupani fotbalový!
mám podezření, že...
17. 11. 2005, 13:12
LP "The Lie That Matches The Furniture" je melancholický, neklidný podprahový. Asi se mi začne líbit.
Nepunk
17. 11. 2005, 12:55
a zejtra du na konzík
es kvelb
17. 11. 2005, 12:32