Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
nadávat? gde se nadává?
jedubaba 19. 12. 2005, 17:30
for jp: lidi, ktery dokazdou otevrene nadavat na neco, co se jim nelibi, jsou lepsi nez lidi, ktery ten jed spolknou a pak ho peclive davkujou jinde a jinak. ale to je jen muj nazor - nepodstatna malickost.
DAP 19. 12. 2005, 17:30
no nic...
jono 19. 12. 2005, 16:53
landa, landa!
brněnskej revi d'or 19. 12. 2005, 16:29
tak jsem obdržel nový emems, co na tom, že se mi to líbí, stejně to potopím..muhehehehehehe
FFF 19. 12. 2005, 16:08
for JP> cau, je mi lito, ze te to tak pobourilo. inkvizice je hlavne o tom, ze nic neni cernobily. nekomu se radiohead libej, nekomu ne - s tim nic nenadelas. ber to s nadhledem, tahle inkvizice neni paleni za ziva, ale jenom takovy naplacani na holou.
doufam, ze nam zachovas svoji prizen a zkus to brat s nadhledem...
Bourek uv@silver-rocket.org 19. 12. 2005, 15:54
hm...zrovna jsem dopsal recenzi na maličkost, kerá zabíjí. na Dort jak šůs vod Emems. a namátkou vyhmatávám oblíbenou frázi skinhýdů "jen aby se moje děti jednou měli líp..." zo. spíš než na tom kdo co řiká záleží na tom kak jedná. inkvizice je cajk a neměnil bych ni písmenu.
maxik _švarzoid_ 19. 12. 2005, 15:52
jp: precti si basne Debustrolu, tam je moudrost. Tos myslels, jakoze Radiohead zpivaj o problemech planety? V tom pripade p.buh s nama.
s0 petr@yarpen.cz 19. 12. 2005, 15:36
učit lidi mluvit, učit je rozpomínání
a srát na slávu jak na placatý kámen.
for jp 19. 12. 2005, 15:17
Některý kapely pod záštitou těchto stránek mám docela rád, tak jsem si dal odkaz www.silver-rocket.org na vlastní web, ale to jsem ještě nečetl Inkvizici. Podle mě je to jen snůžka keců! Lidi, co dokážou takhle otevřeně nadávat na něco, co se jim nelíbí nebo čemu jednoduše nerozumí, jsou ubožáci a je mi jich líto. Jak může někdo dávat vedle sebe na stejný pranýř Landu a Radiohead? Když je někdo rasista, je to s nim špatný. Když někdo zpívá o problémech týhle planety, kerý jsou reálný, tak se to někomu líbí, nebo taky ne, ale nemůžete ho za to odsuzovat. Tak dochází k desiluzi, začne se smazávat rozdíl mezi dobrem a zlem a historie se nám bude - pokolikáté už - opakovat. Přečtěte si básně Ivana Diviše a pochopíte, že i maličkosti zabíjejí.
A ten odkaz nejspíš zrušim. To je vám ale buřt, že jo. Nepodstatná maličkost...
-jp- 19. 12. 2005, 14:52
VZKAZ PRO TVŮRCE INKVIZICE:
Některý kapely pod záštitou těchto stránek mám docela rád, tak jsem si dal odkaz www.silver-rocket.org na vlastní web, ale to jsem ještě nečetl Inkvizici. Podle mě je to jen snůžka keců! Lidi, co dokážou takhle otevřeně nadávat na něco, co se jim nelíbí nebo čemu jednoduše nerozumí, jsou ubožáci a je mi jich líto. Jak může někdo dávat vedle sebe na stejný pranýř Landu a Radiohead? Když je někdo rasista, je to s nim špatný. Když někdo zpívá o problémech týhle planety, kerý jsou reálný, tak se to někomu líbí, nebo taky ne, ale nemůžete ho za to odsuzovat. Tak dochází k desiluzi, začne se smazávat rozdíl mezi dobrem a zlem a historie se nám bude - pokolikáté už - opakovat. Přečtěte si básně Ivana Diviše a pochopíte, že i maličkosti zabíjejí.
A ten odkaz nejspíš zrušim. To je vám ale buřt, že jo. Nepodstatná maličkost...
-jp- 19. 12. 2005, 14:51
nerozdrbat !
au ! 19. 12. 2005, 14:32
drbat, drbat, drbat
drbna 19. 12. 2005, 14:27
umejt a vosušit.. určitě
hned ! 19. 12. 2005, 14:24
naměkko nebo natvrdo?
zoo Fill 19. 12. 2005, 14:18