na inkvizici holt clovek musi dozrat
sekceB
20. 12. 2005, 11:53
Vodáci a Radiohead = zásadní rozdíl!
béda
20. 12. 2005, 11:50
jo vodáci sou fakt ftipný ..jako megablog na krásnym
to Kid B:co se ti nelíbí?
pedro
20. 12. 2005, 11:47
pro dobrotu na zebrotu
hazeni perel svinim
az se ucho utrhne
Kid B opravdu nechápe !
20. 12. 2005, 11:44
a co ty vodaci???
NAPRAVIT
20. 12. 2005, 11:42
to jp: máš velkou šanci zachovat se jako chlap a pomoci slabším, napiš něco na obranu nespravedlivě stíhaných (myslel si landu nebo Radiohead?)
NEjkompetentnější 4 tituly
20. 12. 2005, 11:37
Naopak, potom se ukázalo, že srr je koncetrovaný svinstvo z vesmíru. Známé zlo jehož jméno se nesmí vyslovit. A vetšina členu jsou makroekonomický fašisti.
muž s ústeckou klobásou
20. 12. 2005, 11:34
má vlast... to mě taky nasralo.
bedřich smetana vole ne?
20. 12. 2005, 11:31
..a tak všude zavládl klid a mír
duch vánoc
20. 12. 2005, 11:27
Kata: Kata je taky nick a co se týče zvracení...ne to nemá cenu. Přes internet fakt nemá cenu diskutovat. Dřív lidi, co chtěli diskutovat mohli zajít do kavárny. Dnes nemusí, ale mám zkušenost, že není nad kavárnu. Tečka!
Aran: O.K. Uznávám, že děláte záslužnou práci, vydáváte desky lidem, který by je třeba nemohli sami vydat (vím, o co jde, jsem taky muzikant). Proti tomu jsem ovšem nenapsal ani čárku. Naopak, psal jsem, že mě mrzí, že zrovna na těchto stránkách, atd... Sám jsi přiznal, že je inkvizice povrchní, tak se ptám, co dělá tady, kde se snaží lidi dělat věci pořádně. Jaký má účel? Pobavit - ani náhodou. Informovat - to sotva. Bejt proti něčemu za každou cenu - snad. Vám to nejspíš tolik nevadí, mně jo. I kdyby to byla maličkost. Vadí mi, když dá někdo do reklamy na jogurt hudbu z Mé Vlasti. Blbost? Možná, ale zkus si představit, že někdo takhle rožvejká tvoje dílo. Je to o tom, co víš a znáš, k čemu máš úctu. Landa a Radiohead = zásadní rozdíl! Ale když to nevidíš (nebo spíš necítíš), nepochopíš rozhořčení jiných (tohle neber osobně). A pokud je inkvizice jen legrace, není to vůbec vtipný; znám lepší způsoby humoru. Ale přesvědčil jsi mě a ten odkaz tam necham.
Hezký svátky...
-jp-
20. 12. 2005, 11:21
to logoped
who are you??
tydle hry na nevim kdo seš nemám rád..
pedro
20. 12. 2005, 11:17
PEDRO:
napisu ti email ale zatim nemam internet doma. nekam se vecpu a poslu ti mail.
logoped podivneho vzhledu sumphor sad
20. 12. 2005, 11:12
jo a kdy uz budou zas njaky kecy o tom zajimavym music praveku...... slibovalo se tu....
chek am
20. 12. 2005, 11:12
uz samotny nazev je preci jedna velka prdel, ne? a kazdy snad chape, co je tam mysleno vazne a co s mirnou - byt nekdy vtipne maskovanou - nadsazkou.....ackoli, jednou sem se taky vytocil jak cyp kurna .... :-)
cyp rish
20. 12. 2005, 11:11
no třeba inkvizice na kapely sou furt podle stejnýho mustru, ale jo už mě to taky ne nerozlítí když vim že je to kravina, ale fakt je že Landa je krapet jinej level..a v hudbě to platí o Krajčovi a Letech mimo..ale co přejme si vše dobré ať to hochům šlape a vydávaj hodně desek a když je to baví ať si pišou kecy do inkvizice...pěknej den, jdu se věnovat hluku
pedro
20. 12. 2005, 11:08