Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
informovanej -jp- taky dobře slintá!
starej bell 20. 12. 2005, 20:22
Chtěl sem vyfotit ratolest v jeho novym džejár tričku, ale on je neposeda. Takže musim počkat až bude nalitej vyspávat po besídce.
Filda sedí doma 20. 12. 2005, 20:17
to všichni jsme sličný nebo Gogo?:
Hm Iggy... ale Emems v Bárce pod Točníkem to bylo nejmíň 3 motorový pily z 20ti cenťáků ! Tak n...r !
ci5 20. 12. 2005, 20:14
pnt: Já se nasral jenom textově, ve zkutečnosti jsem byl vcelku klidnej :) Byla to první reakce, když jsem si ty slinty přečet. Musíš pochopit, že jako nově příchozí jsem netušil, že se někdo dokáže bavit i takhle. Ale za vším, co jsem napsal, si stojim, jogurtů nevyjímaje.
Co se týče Freedimension, tak pokud můžu věřit tomu, co mi naposledy řekl Patrik, zatímco leštil Buriánkovi kejtru, vypadá to, že Céčka fakt končí. Pohádali se kvůli turné za amíkama a kapelka se roštípla ve dví. Deverovka potvrdila, pavilon opic mlčí...
Přeju fšem hustě vymazlený bačkory pod smrkem!!!
-jp- 20. 12. 2005, 19:34
bourkovo ufiknutý péro by bylo dobrý téma na inkvizici. aspoň by ho přešly chuti na sličný novinky... prostě neserte se s tim, jako iggy (viz. http://musicserver.cz/cla… )
všichni jsme sličný nebo Gogo? 20. 12. 2005, 18:56
Chci další Inkvizice! Pokud nebude, ufiknu Bourkovi péro!
Však Bourek ví (A BOJÍ) 20. 12. 2005, 17:02
já jo, hehehe
blbec, no 20. 12. 2005, 16:54
tímhle se jako fakt bavíš?
rychlokvaška 20. 12. 2005, 16:09
pan K. promine, ale vyvěsím veřejně:
Dvě slečny hrají golf. Jedné se povede dlouhý odpal, ale když se míček
blíží k zemi,slečna ztuhne. Trefila totiž přesně směrem na čtveřici pánů
hrajících na vedlejší jamce, jednoho z nich míček zasáhne a chlápek se zhroutí k zemi s rukama vraženýma do rozkroku.
> Slečna neváhá a vyběhne situaci nějak napravit. Chlap tam leží, heká bolestí a slečna nabízí pomoc. On chvíli odmítá, ale dívka ho přesvědčuje, že je fyzioterapeutka a tudíž se vyzná.
> Postižený tedy rezignuje. Slečna mu zvedne ruce, rozepne poklopec a začne oběma rukama masírovat. Po pár minutách se ho ptá, jak se cítí.
> On
> odpovídá:
> "Jo, je to paráda. Hrozně příjemné, ale ten trefenej palec na ruce mě
pořád pekelně bolí!"
pnt 20. 12. 2005, 15:20
-jp-: nápodobně hezký svátky. Leč musím tě upozornit na malý omyl - zde nedocházelo k žádnému přesvědčování, ÚV SRR i klaka jejich noshledů, našeptavačů a přisluhovačů jsou, kupodivu, v rámci možností svobodní, otevření a (sic!) tolerantní lidé a pokud vím -a já to vím- na nějaké přesvědčování z vysoka serou. Tedy kašlou, že. Divím se, že můžeš vůbec žít na téhle planetě, v téhle době, mezi lidmi, když tě tak sebrala Inkvizice na SR. No, možná je tvoje frustrace to nakonec úspěchem samotné naší malé milé čilé Inkvizičinky :-)
pnt 20. 12. 2005, 15:16
Kdyby se delali i ve velkych velikostech ty tricka - stejny jako ty pro batolata ale velky jak brus - tak beru jedno pro dedu a jedno sobe...oba se pocuravame a do konvencnich kalhot se pliny spatne cpou
insekce B 20. 12. 2005, 14:54
pozor děcký trička zase útočej...___!!!!!
zdjhgkzxjdhbzd 20. 12. 2005, 14:46
Inkvizice : Dischord - kokoti stari, vydavaji same picoviny, o poradnou hudbu tam nenatrefis, protoze oni muzice nerozumi ani za mak. Furt si hrajou na nezavisly. Fuj a hanba !!!
Kid B je to jeste sranda nebo neni ...? 20. 12. 2005, 13:39
FreeDimension prej skoncili, sou v konkurzu a rozprodavaj kapely. Deverovka a Cecka sou prodany, DCH k nakymu labelu a Cecka pro sunshine jako pucflekove, vo Some Other Place je velkej zajem do japonskejch bordelu a Pavilon M2 jsou zatim volny. Karpis dava prej cigarko za 10 korun, cela kapela sakum prdum za nakejch 15 papouchu, coz se vyplati.
husita 20. 12. 2005, 13:15
Mařenka a Jeníček jsou na louce.A Mařenka říka, Jeníčku udělej mi to na co nikdy nezapomenu. A vyhrne si sukni. Jeníček veme klacek a vypíchne jí oko.
ci5 20. 12. 2005, 13:13