2 hukot: hele vysmahnout si to můžu taky, ale proto sem to nesháněl:-), ale každopádně díky za ochotu, jestli je pravda to co tady psal koloar tak by se to třeba dalo sehnat v létě...včetně podpisu na břicho
spoonman
8. 1. 2006, 10:01
SRR nemaj radi Goro, protoze jim zavidej. Mladi, krasu, uspech u devcat a hlavne ty patky...
Ja takyNE
8. 1. 2006, 09:48
cheche, na forum rockapop lezou jeste zoufalci nez co si tu sracku kupujou.
hornidolni
8. 1. 2006, 03:42
"Ememevoodoopoka? -dalsi samoliba vykopavka¨od fotru ze Silver Rocket,"
...takhle to vidi ve fore na
www.rockandpop.cz :-)
tak bacha na to fotri
8. 1. 2006, 00:25
a proč to voe dobytku píšeš úmyslně, když to vypadá blbě?
B. biča
7. 1. 2006, 23:54
no treba tady, reknete, neni to krasa_?
http://www.hellaband.com/…
antiO
7. 1. 2006, 23:53
to sem napsal umyslne ten OBĚV, ale ted koukam ze to vypada dost blbe...
esteO
7. 1. 2006, 23:38
No, v podstatě má goropes pravdu, přesně o těch spodních 200 nám de, ty vostatní lidi se do toho dycky motaj ňák náhodou. Howg. Hele mám novej oběv ale vy to asi uz vsichni znáte, ale tadle dvoučlenná (jak jinak) kapela se menuje HELLA a ma dobry stranky na
http://www.hellaband.com/ale este lepci sou jejich desky kery ted sjizdim. dys se kouknete na fotky tak neni party co by sem do ty uzavřeny party víc zapadala (kromě teda eště někerejch)
O.
7. 1. 2006, 23:36
to je vole jasny jak landova facka arane: nevydali jste chudacky goro, tak jste zgurvene uzavrena parta. souhlasim s gorocoklem.
haleluja, bratre!
7. 1. 2006, 23:28
to jOn z adresy
goropes@seznam.cz: Zaujal mě tvůj žebříček:
http://silver-rocket.org/… Hlavně tyhle dvě věci:
"Silver Rocket jsou zkurveně uzavřená parta, kterou nezajímá nic jinýho, než jak se zakopat co nejhloub pod zem"
"Řekněte někdo kucíím od stříbrný raketky, že je sice pěkný, co dělaj, ale taky pěkně na hovno, když si to smí poslechnout pouze "spodních" 200"
Nemáš chuť to tady třeba nějak rozvíst? "Zkurveně uzavřená parta" je docela silný hodnocení a je to navíc aspekt, kterej by mě v souvisloti s chodem Silver Rocket v životě nenapadl - tak mě to prostě zajímá. Piš, jsem zvědavej.
Aran uv@silver-rocket.org
7. 1. 2006, 23:14
DIrty Pictures - Escape From Sloppy Lake? mam jenom na kazete... je zajmavy jak blbe je to nahrany a presto to funguje... pak jsem hodne daval jejichsingle help rwanda a nazi mam.. plus jeste jedna vec co nevim jak se menuje no a v ty dobe meli basaka ze svedska a ten drtil jolanu... ha no a pak se zkamaradili se joe strummerem, Clash to Clash!!! a pak jeste chvili makali potom je opustil basak a pak jsem tam chtel jit ja ale pak se to rospadlo jak poločas rozpadu uplne... a cely to šlo do prdele, takže dneska čekám se svojí novou jolanou kopiji rickenbackera a hraju jak lendl a bohové jsou voe.... přítomni ...takže čau:))
bugrr
7. 1. 2006, 23:01
nemáte někdo 12" lyssa - stryker?
spoonman
7. 1. 2006, 21:19
to spoonman:
Mám CD origoš, je neprodejný ale můži ti ho vysmahnout, naskenovat
Nebo vyměním za 12" LYSSA - stryker
Hukot
7. 1. 2006, 20:58
2 spoonman> hele cedo nemam ale podle hodne blizkejch informaci by dp zase meli minimalne v lete nachvili hrat...snad to nebude jako navrak MO
koloar
7. 1. 2006, 19:16
mno jestli je u vas rasista to samy jako fasista tak nema smysl se dal bavit, to ze fasisti sou rasisti neznamena ze rasisti musej bejt fasisti. slozity co. ja nejsem ani jedno tak me tady nespojuj s nakou WP.
jinak tady ani nechci landu nejak do krve obhajovat, ale myslim si ze kazdej ma pravo se zmenit, je to fraze, ale je v ni pravda a landa ma pravdu v tom ze kdyz je clovek mladej tak je snadno ovlivnitelnej a blbej. znam osobne dva lidi ktery byli kindernazi, vyrostli z toho a sou to ferovy lidi . urcite z nich nechčijou mindraky jako z vas..
maseerek masak
7. 1. 2006, 18:24