morning pleasure - StarkNakedCreepingMacroeconomicFascism
Aaaa hhh !
17. 1. 2006, 08:42
Program
Mezi 6. a 17. hodinou poběží různorodý hudební proud doplněný krátkými moderátorskými vstupy a zpravodajskými relacemi. Poté bude následovat dvouhodinový kontaktní pořad Exit s větším objemem mluveného slova, reportážemi a publicistikou.
Ve večerních hodinách pak budou připraveny žánrové hudební speciály, jejichž moderátory budou ve většině případů profesionální hudebníci orientující se v určitém stylu. Nebudou mezi nimi chybět mj. Kay Buriánek ze skupiny Sunshine (hardcorový pořad Evil Heat), Rae ze skupiny Clou (Rae On The Rock o rocku, punku...), Petr Pliska z kapely Living Room (kytarový New Music Magazine), DJ Maceo (Grundfunk plný groove, funky, soulu...), nebo Kuba Alexa z Quite Quiet (informační magazín Jam). Hitparádu Wave Chart pak bude moderovat frontman skupiny Kryštof Richard Krajčo.
Noční vysílání bude z počátku nemoderované, v dohledu se však počítá s nasazením nočních moderátorů.
Máte se na co těšit!!! Vaše rádio Wave
17. 1. 2006, 07:37
2Přemysl: a jak to souvisí s těma smajlíkama?
nez/\/\
17. 1. 2006, 07:09
No internet mi říká:
http://staff.cesnet.cz/~l…...jakýsi otevřený kód...
Ale Michal Klouček mi říkal něco jiného. Tedy pokud se skupina Gnu nejmenuje opravdu podle zmíněného kódu. Možná to je nějaká významná zkratka pro členy skupiny Gnu.
Ale několikrát jsem zaslechl o jakémsi významném podílu na provozu SRR, právě ze strany skupiny Gnu.
Nebo?
Přemysl
17. 1. 2006, 01:02
co je to GNU?
Gnu
17. 1. 2006, 00:45
Já ne.
Líbí se mi jen Děti deště, Esgmeq, GNU, Lyssa, Wollongong, byl jsem na Točníku, znám Honzu Žaluda a to jsou všechny moje znalosti o SRR.
Jo....a prý tomu velí GNU.
Holt jsem takový malý spotřebitel z vršku ČR.
Přemysl
17. 1. 2006, 00:42
vsichni vime kdo je UV
nesmysl
17. 1. 2006, 00:30
...i když...
Je fakt, že internet stejně jako celá společnost, jsou neosobní.¨
...takže se vlastně snažím zdravit lidi při průchodu Prahou.
Přemysl
17. 1. 2006, 00:20
Trestal jménem někoho.
P
17. 1. 2006, 00:17
Inkvizice nema jmeno, jen rozzhaveny zelezo. Myslis, ze kdyz Velky inkvizitor trestal, ze se predtim predstavil?
Nezamysl
17. 1. 2006, 00:17
...smajlíky.
Lamentuje a čílí se ten, který se nakonec podepíše ÚV SRR.
I když...dopisy bez podpisů, schovávání se do davu...
Možná to je jen shoda náhod, nebo neblahý pozůstatek z dob minulých...
Přemysl
16. 1. 2006, 23:58
no je fakt ze to pusobi ponekud pomatene, zvlast kdyz posledni zminka ktera o eskmek vysla byla ze podepsali u epicu (vtip hb, ze), ale dockejte klasu, ceka na vas pekna porce namelovejch alkaloidu vy nedockavci, az bude cas, dovite se co a jak
smich za oponou
16. 1. 2006, 21:58
2diycore - S čím máš v tý zprávičce problém? Esgmeq samozřejmě JSOU jedinej autentickej rokenrol v Česku, jestli to první ´longplay´ po dvou desetipalcích vydaj letos nebo ne asi neni důležitý, že spousta lidí volá po tom, aby byli krom vinylu dostupný i na cédu je stará věc, a že by Vizina neznal SRR bych se poté, co jsem ho potkal na pár jejich koncertech, fakt nebál...
Fousatej
16. 1. 2006, 20:06
.
ajaj
16. 1. 2006, 18:20
Neztrácejte čas, buďte výkonní.
tecka
16. 1. 2006, 18:11