Co do hnusnosti zkušeben se asi rovnat nemůžu. Nasráno sme tam nikdy neměli, jenom trochu nachcáno. Ale uvidíme jestli se můžu rovnat co do perverznosti. S jednou prapodivnou kapelou jsem kdysi zkoušeli v mateřský školce. Přímo ve třídě, když šli děti domů. Bohužel genuis loci tu kapelu zabil. Hráli jsme na triangly, ozvučný dřívka, xylofony a trumpety. Na vrcholu slávy jsme vystupovali v maskách zvířátek. Já byl žabička...
Filda kuňk
18. 1. 2006, 11:57
http://www.blisty.cz/2006… hroznej chlapek
rozhorcenej
18. 1. 2006, 11:49
Budu s Tebou teď hrát a čekají mě místo kytarových orgií hovna? No to potěš pán Bůh
Mladej ušatej
18. 1. 2006, 11:33
Já vám řeknu pohádku a voprcaném prasátku! Voprcali ho!
On ví on umí!
18. 1. 2006, 11:30
ty jo, a ja myslel, ze kdyz zkousime v chlivku po prasatech, tak jsme ohromne husty!
pekny
18. 1. 2006, 11:12
anyway budou rakenrol zejo ?
ci5
18. 1. 2006, 11:10
jo a abych nezapomněl - s těma anyway (bez ohledu na to jaký budou!) ste mi udělali VELKOU radost. dík.
eště
18. 1. 2006, 10:59
aran - never say never. s prvni kapelou jsme koupili zpevovy aparat. (150W za 800,- nekup to!) pro ktery jsme si jeli do zkusebny, coz byl sklep, kde standardne stalo asi tak pet cm vody. vsechno na zidlich, na zemi v ty vode plesnivejici palety. Na bedne k tomu aparatu byla asi 3cm plisen a postupne se od ni oddelovaly vrstvy preklizky...<br>
Melnick - pche. kdyz jsme zkouseli ve sklepe v bohnicich pod pavilonem 33, tak se nam to tam stalo taky. fekalie v cele mistnosti cca 10 cisel. milej uklid to byl. aspon nam tam jeden doktor prestal vodit pacose, aby meli zpestreni... a v nasi zkusebne soucasny se to stalo taky. nastesti jeste predtim, nez jsme se tam nastehovali, protoze a to nekecam: toho, co vyteklo z tech trubek, pry tady bylo vyvezeno 24 kontejneru. aneb rozsahla soustava sklepu zaplavena do vysky cca 150 cm...<br>
a co se uhli tyce - vite jak voní hromada uhli, na kterou asi rok nekolikrat tydne moci stridave dve kapely....?
fousatej pamětník
18. 1. 2006, 10:52
"Tam bych nesložil ani uhlí, protože by se tam ušpinilo" Ty vole.....
mazec
18. 1. 2006, 10:38
No hele ale zkušebna Anyway, to bylo fakt něco neuvěřitelnýho, to jsem V ŽIVOTĚ neviděl. Tam bych nesložil ani uhlí, protože by se tam ušpinilo. Ten zloděj, co to klukům tehdy vybral, musel bejt regulérní magor.
Aran uv@silver-rocket.org
18. 1. 2006, 10:30
zvedavec: noise zabaleny do melodii pod tim a polotuajeny zpev..celkove: narez, tot vas szuszane....
kapely a zkusebny: kdyz sme kdysi s knezem delali kapelu, chodili sme do zkusebny pres jednu vybombardovanou mistnost plny sute a popadanych tramu, hrebiky.... v te nasi mistnosti sme sut, co uz nesla pryc, zamaskovali kobercem.... jinak ale pohoda!
richard
18. 1. 2006, 10:23
když jsme ještě dělali kovovej hluk ve sklepě na Žižkově tak všude kolem: suť, plíseň a rez.. a všeobecnej pocit rozkladu a zmaru. To bylo něco!
D. deště cože? závody vo hnusnější zk?
18. 1. 2006, 09:30
Zkusebnou prochazela kanalizacni roura, ktera obcas praskla. Staci Filko? :)
Melnick
18. 1. 2006, 09:28
Fotku jsme si ani nikdy nedovolili udelat...
Med anyway_music@hotmail.com
18. 1. 2006, 09:18
Anyway, nejhnusnější zkušebna? Ještě hnusnější než je tahle:
http://www.silver-rocket.… ? Tak to je mi hned spousta věcí jasnějších.
Michal filka@mestocheb.cz
18. 1. 2006, 08:12