Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
což pomejlovat kotě (doufám že sem tímto oslovením neurazil tvoji emancipovanou feminimní podstatu) nedbej zákazů! které jsem na tio uvalil a feel free about it. místní zhýralá sebranka bažící po našich moudrech, tím bude sice ochuzena o naše nové plky, ale myslím že v závěrz budou potěšení, že je nemusej číst..
Dr.Phdr.Mudr.T.A.R. 8. 3. 2006, 15:57
Samozřejmě Adam to napsal úplně nejlíp, vo tom žádná. Fakt facek se nikdo určitě nebojíme a písmenka klidně můžou vypadat podrážděně. Já bych třeba klidně někomu řek: Hele nesmrď mi s tim tady a spíš sem chtěl dát na jevo že mě to může kdokoli říct taky. Ale ale atd... Nápisy---smyšlenej příklad: No smoking a vedle toho fajn Rock´n´roll za tejden a tam si kýtu neber__To je prostě zbytečný..
Sem rád že v muzice existujou lidi co se nebojej svoje třeba vyhraněnější názory prezentovat__Taky nemusim jíst maso atd - punk mind. Tim spíš ale počítám s tim že spoustu lidí se mnou nemusí souhlasit__
Někdy to ale PRÁVĚ tak groteskně ujede. Třeba H.K. - pochopil sem že tamní emocore scéna je v něčem dost divná___Musej spolu všichni souhlasit jinak už to nebude direktivně mi a oni... Bezpečná společnost - úkrit___Kouř v tom hraje roli jenom ze začátku...
podrážděnej srpücü 8. 3. 2006, 15:56
pluriserialni ba. !
bunar 8. 3. 2006, 15:51
aha taková malá pluralitka
Percy bysshe hehehe 8. 3. 2006, 15:47
to neni vtipek. to je spousta jmen pro jedineho.
budlař 8. 3. 2006, 15:46
aha .. vtípky s předzdívka na to vás užije holomci
Petöfi 8. 3. 2006, 15:45
pedro:
ja jsem Nea B.
budkovcik 8. 3. 2006, 15:43
to baracnik:
ty jsi zas kdo?
pedrro 8. 3. 2006, 15:42
pedro:
dekuju za prani.
Vzdyt tohle je snad ma povinnost ne? podle vseho uz sis vsimnul.
ze nejsem nekdo uzkoprsy.
baracnik 8. 3. 2006, 15:38
och jest to v pořádku přátelé moji milí, neb aranem dohozené stránky jsou v celkem v cajku
za odměnu vás oba navrhnu na čestný doktorát
P.s.: již se nemohu dočkat až někdo z ÚV odcenní muj přípěvek razítkem přeji hezký zbytek tohoto slunečného dne
pedrrro 8. 3. 2006, 15:30
pedro:
nezoufej, ma kamaradka z UK miluje 90 day.
a dost o tom vi. zeptam se ji. nevim ci zrovna web.
bridil neuw 8. 3. 2006, 15:25
to pedrrrrrro: Ty southernovský stránky jsou OK: http://www.southern.com/s…
Aran uv@silver-rocket.org 8. 3. 2006, 15:22
hoj pedro-to vis, tech veci este bude.
Nevim, dala mi to kamoska, momentalne mam pred sebou hole cd.
Nazev by se mi vybavil jen kdybych ho slysela...tak ja to necham zde.
muzu nabidnout par jinejch kousku, co uz nepotrebuju. Sunshine, Sonic youth...mozna Atom and his...
neuw 8. 3. 2006, 15:22
ale stou stránkou mi nikdo neporadí a www.90daymen.com sou jen nějaké kraviny ach sem to ale chudák a nikdo si tady se mnou nepovidá bébú
pedrrrrrro 8. 3. 2006, 15:19
hoj neo - to sou věci
no já asi všechny desky mam a navic spíš kupuju vinyly
a je to nějaká raritka???
pedro 8. 3. 2006, 15:13