to mě taky sere...vždycky, když přijdu z koncertu, smrdím kouřem jak hovado..a nejhorší je v tom kouři hrát, to se někdy fakt skoro nedá.
albatrosí vejce (pytel)
8. 3. 2006, 22:24
nemyslis tim chlapka, ktery nosi kroj jako mas napr. ty?
A nema na to, aby ho donosil, heh..
barak
8. 3. 2006, 22:08
pardon, chtela jsem rict podbarveneho.
busus ajaj
8. 3. 2006, 21:57
postrach:
to je preklad slova baracnik nebo neco jinak pobarveneho?
baracnik
8. 3. 2006, 21:54
Zajímalo by mě, kde včechách koupit The Fall - Fall Head Roll.
pád hlava rohlík
8. 3. 2006, 21:34
Mě sere, že nekouřim do té chvíle, než to cigáro vidim... Zákaz kouření by se mi tedy jako šiknul :).
Kamarád fousatýho
8. 3. 2006, 21:29
baracnik je chlapek co nosi kroj, a ani nevi vodkud....a pripada si jako poctivej udrzovatel stolety tradice...
postrach magazinu
8. 3. 2006, 21:24
Hele kdyby někdo scháněl CD L´point Aquila Bert, tak sem jedno dneska viděl v Maxáči v Jilský.
huba chlupatá
8. 3. 2006, 18:38
ja už radši nikoho nebudu dráždit, i když černobílé vidění: "kuřák rovná se automaticky netolerantní člověk a naopak" se trošku rozchází s mou zkušeností s realitou, takže jen
pripominka k new:
Spolu se Strom vystoupí i Living Pudding, který tvoří ex-členové P.S. resp U.J.D. - Wonid (kytara), Honza Čejka (bg) a Kratos (voc).
Fousatej
8. 3. 2006, 17:48
nevim jak je to se zakazama na sedmicce, kazdopadne po kazdy navsteve mi smrdi hadry kourem. nechci vypadat jako netolerantni zmetek, ale vdechovat celej vecer oblaka dymu od tech, co jsou liny udelat par kroku ven nebo to chvili proste nevydrzi je trochu otravny.
nevyhrozuju fackovanim (z toho bych nemusel vyjit dobre), ale FAKT mi to vadi a asi nejsem sam, takze PROSIM budte ohleduplny a vezmete si priklad z tech, co kouri jinde (nebo nekouri vubec). dik.
mty protidehtová liga
8. 3. 2006, 17:10
to pedro:
nestrefuj se do lidí ze SRR
paní Buchto-Lečem-Plněná
8. 3. 2006, 16:29
Pídro, ja tam nic od tebe nemam.zkus to na
minus_plus@centrum.cz.
Asi nakej cenzor mi te na sans nepusti.
béé
8. 3. 2006, 16:19
v klidu neo .. mrkni na mejl
méé
8. 3. 2006, 16:15
to pan TAR:
ja ted teda nevim ktery kote zde prave pritomne oslovujes.Ac emancipovana feminimni podstata mi je i cizi.Ty asi narazis na posl. mail.
O zakazech teda taky nic nevim (?), tak to kote asi nebudu ja..Pomejlovat, kote..ach, to je lakadlo. az to zni nevhodne.
pietro nipotino sunshinenea@centrum.cz
8. 3. 2006, 16:10
to podrážděnej - hlavní myšlenka v závěru tvé stati mi unikla
ale sem rád že SR "komunita" jejíž členem nejsem, je tolerantní
a neprezentuje se lacinými gesty jako Xka na rukou atd.
což neznamená že se na abstinenty dívám zvrchu, jen mě odrazuje ta prezentace..huh a teď du hrát fótbal! ejajahopsasa
p-e-d-r-o?
8. 3. 2006, 16:00