Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
doprdele - BYLO to dobrý! A až zábavně pestrá směs publiková... Vidět v jedné řadě Banána, Nanoru, osazenstvo AM180, Torra, čtyřicetiletou máničku i dvacetiletý kočenky, trošku vykulený už při tlaku Emems a diskutující na téma: "Nepudem eště na chvíli ven, když je to tak nahlas?", se člověku jen tak nepodaří...
Bezva zážitek: stojim před podiem, už po přídavku, lidi vokolo hulákaj: "Eště!" a tleskaj, a v tom se vedle mě ozve takový nelidský zařvání. Kouknu - a on to basák-květák. Řve spolu s lidma směrem na prázdný pódium. Lidi okolo zjišťujou to co já, přestávaj řvát a začínaj se tlemit...
Pro pana Bugrra - Neboj Šampon tě v kotli důstojně zastoupil.
Fousatej 4. 4. 2006, 13:11
..all my heroes are dead..
madafaka 4. 4. 2006, 12:57
all my friends are dead...
oh-oh-ouu 4. 4. 2006, 12:57
Tak jo, risknu to a napíšu to, i když budu za patetickýho blba. Ale nedá mi to. DÍKY MOC všem, co přišli na Yellow Press. Jak tam tak vždycky tvrdnu na tom vstupu, tak jsem si uvědomil, že polovinu z vás znám jménem a polovinu od vidění a cejtím pak skoro stejnou zodpovědnost, jako kdybych na tom koncertu hrál... Říkám si: "Do prdele, ať je to dobrý, hlavně ať lidi nejsou zklamaný!" Jsou to pomalu větší nervy než s tím, jestli se to zaplatí, hehe. A když už jsme u prachů: Yellow Press dostali třikrát víc než měli a o hodně víc, než dostávají jinde - za to vám patří obrovskej dík. Já jsem se do toho ty vole nějak zamotal. Prostě fakt dík! Nebereme to v žádným případě jako samozřejmost a je to bomba... Tak jo, jdu do prdele.
Aran uv@silver-rocket.org 4. 4. 2006, 12:13
...but I was there...
warrior 4. 4. 2006, 11:06
i am losing my edge!
po včerejšku definitivně 4. 4. 2006, 11:06
no jejej Peto, to mi povidej...taky jenom krmim (nasrany) bohy
nektar 4. 4. 2006, 11:05
sem včera chyběl, ale člověk (a hlavně člověk) nemůže stíhat všechno, že jo
king Bugrr 4. 4. 2006, 09:49
no, hlavně tam byl ten chlapík co mává na etiketě comfortable courses.
ke včerejšku 4. 4. 2006, 09:08
já přece neremcám, mně se to právě že líbilo.
p s 4. 4. 2006, 08:53
hele dyž se teda přidávalo, tak co remcáš?
kiss fan 4. 4. 2006, 08:40
dost, řekl bych. bylo po desátý, ale lidi nechtěli yellow press z pódia pustit. a tak se přidávalo a přidávalo... jako na koncertě kiss.
přímej svědek 4. 4. 2006, 08:33
kolik bylo lidi vcera?
Hlinik 4. 4. 2006, 07:27
Yellow press pořádně provětrali aparát sedmičky, přes tu nahulenou basičku dolejhal zbytek muziky jenom takovou nepatrnou skulnkou, byl to fakt nářez. Krátký, jasný, chaotický, skvělý.
pe.klo 4. 4. 2006, 00:07
hřej mě no tak hřej mě ááááhhh
lo lit 3. 4. 2006, 15:23