spojení divný jak cyp.
http://aktualne.centrum.c…
to sou mi nápady
16. 4. 2006, 11:20
fousatej: jo. smutny je, ze i ten druhej typ vyroku slysi clovek od lidi, do kerejch by to vubec nerek, sympatickejch, kery nevypadaj jako hospodsky sociolo-politologove. no a kdyz si clovek domysli, ze stejnej podil takovejch dementu se najde v kazdy kaste tydle spolecnosti...
vejlet
16. 4. 2006, 10:07
to w.l.a.d.c. - klidně :-)<br>
to napina,hezoun, sherlock etc. - já si taky iluze o "áčkařích" nedělám, ale přesto jsem naprosto přesvědčenej, že to podvrh není. Ty chyby a dikce jsou až podezřele stejný jako jinde.<br>
to vejlet: vůbec nešlo o landu, šlo o to jakejch úžasnejch a nepravděpodobně vyhlížejících hrubek jsou ty lidi schopný... a kdyby jen to. Už jsem si zvykl na výroky typu "Nejsem žádnej neonácek, ale deportovat ty problémový spoluobčany někam jinam nebyl vůbec špatnej nápad...", ale poslední dobou se až podezřele často začínaj objevovat podobný jako "Jsem rasista a vůbec se za to nestydím. Kdyby takoví byli všichni, tak tu bude líp. " A vzhledem k tomu, že máš nejspíš pravdu v tom, že to je jen vrchol ledovce...
fousatej
16. 4. 2006, 08:16
ještě to tady prosím pár dní rozebírejte!
with love an d climatizado
15. 4. 2006, 23:05
antifa si kákla na hlavu. někdy si ríkám, že ti áčkaři jsou tu jenom kvůli tomu, aby náckům nebylo smutno a měli se s kým v případě potřeby porvat.
hezoun
15. 4. 2006, 22:40
tiez je zaujimava ta diakritika v emailovych adresach - fakt akokeby to niekto vymyslal
sherlock holmes
15. 4. 2006, 20:01
mozna by stalo za to, aby lidi z antify tydle roztomile maily predali policii. on totiz email (i kdyz clovek na seznamu nevyplni osobni udaje) nekdy az tak anonymni neni.
vejlet
15. 4. 2006, 19:44
vejlet: je to tak. netankuje.
fousatej: Kristapána, já nepsal, že nejsou až tak blbí, psal jsem jen o tom, že všechny tu hrubky byly tak hrozně okatý, že to smrdí dost humpolácky zfušovaným podvrhem
Napina (Frič; genus n.)
15. 4. 2006, 19:19
nackove, ktery vidite na ulici a rozeznate je, to je jen vrchol ledovce. za nima jsou daleko nebezpecnejsi previti, ty nakej posuk landa vubec netankuje...
vejlet
15. 4. 2006, 19:10
to pipina: Z čeho tak soudíš, že náckové tak blbí nejsou? Podívej se někdy na diskusi "D.Landa" na Musiczone - třeba zjistíš, že jsou ještě blbější, než si dovedeš představit :-) Myslím, že to, že by to byl podvrh, je tak maximálně zbožné přání...
Fousatej
15. 4. 2006, 18:28
Hm, pěkná kravina tahle kapela, ouplně to rve uši, hnus
Éeee oni to vlastně vydávaj božští Tač, brejnvoš end gou, tak to pardón, skvělá muzička pro lidi, který maj VKUS
Grauerholz
15. 4. 2006, 16:17
TV On The Radio - Return To Cookie Mountain
recenze v předstihu
... hodně oblečená dívenka, co sis přived´ jednou v zimě do nory, sundáš kabátek a jdeš dál, loupeš ji jako cibuli, pomalu, nože vášně zastrčené, aby vzrušení nabylo toho pekelného vrcholu, kdy užuž ztrácíš vědomí a tělem probíhá jedna malá smrt za druhou...
http://www.diycore.net/sa…Thema Eleven, Ravelin 7, Psychic Dependence
08.04.2006 Ostrava, Prostor - Tančírna
fotky
http://www.diycore.net/sa…
diycore.net update
15. 4. 2006, 15:41
nizbor, lyssa, wollongong, genetiks: z uplakanyho podvecera se nakonec stal propocenej vecer. houst!
vejlet
15. 4. 2006, 09:11
robin, i´ll be back in five minutes.
b.
15. 4. 2006, 07:56
takovi?:)
waltazar
14. 4. 2006, 23:59