Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Job:
ten má tuším 4.5. svátek :)
neiia 24. 4. 2006, 20:43
otkbyli nejlepší: Mno, to fakt nevim. Nejsou potřebný informace, ale když počkáš do května tak to zjistim...Loni ale byli stejně nejlepší Děti deště a Květoslav Dolejší.
Job 24. 4. 2006, 19:33
Já bych to Svinstvo zreedi ede ... no prostě zvovu vydal! Mám trošku pocit, že si tu někdo hraje na děsně nezávislou firmu... Sakra to vám nejde o prachy nebo co? Já osobně je třeba zbožňuju a chtěl bych se v nich topit a každej den vystřídat jinou rosničku z TV a chlastat blek lejbl a dělat tempa v bazénu plnym Plzně a SRR spolky by mi hrály na chlastačkách...........jo jo jojoj
Borec 24. 4. 2006, 19:23
no vim že ted ty anonce tady ... ale po dlouhy době http://www.killindies.tk/ ... bullet union, mass genocide process, tiger lou a fetch !
ovce bec ... 24. 4. 2006, 18:27
to pedro: Já vím, je to fakt škoda. Ta deska se mi líbí úplně strašně, živě to mohlo bejt epochal. Domluvili jsme se s nima, že až budou zdravý a zase pojedou, tak to uděláme.
Aran uv@silver-rocket.org 24. 4. 2006, 15:56
to Gaunerská Noisy Utopie: Bude. Termín fakt netuším. Podzim? Zima? Dřív? Taky jestli nám to Silver Rocket vydají, že jo...
Aran uv@silver-rocket.org 24. 4. 2006, 15:53
2 Fousatej: zdroje rikaj, ze Red bar je hip-hopove ladenej sklepni podnik na namesti naproti 7. Nekolikrat jsem sel kolem, ale nikdy si netrouf, coz ovsem muze bejt behem fdf jinak.
John 24. 4. 2006, 15:39
jojo céčka mě nezklamali..asi je to jedna z kapel co mě nikdy nezklamali
jen je škoda že sem si myslel že thatfuckingtank ještě laděj a oni už hráli tak sem kousek koncertu prosral..inu mé vesnické balíkovství se opět projevilo
pedro 24. 4. 2006, 13:39
4 Aran: Bude nová deska Gnu? Gdy?
Gaunerská Noisy Utopie 24. 4. 2006, 13:34
cecka bezva a ve forme, zaklinani hadu po bourlivym vikendu taky nebylo tak hrozny...
bezevseho 24. 4. 2006, 12:48
jaký furt zaklínání hadů? co to má společnýho s TFT? (jinak reedice Svinstva..., třeba na CD-R, by mě taky potěšila. Škoda.)
kašlal, chrchlal kufr obracel... 24. 4. 2006, 12:28
zaklinani hadu a paradni cecka budou zejtra taky za 80....
todle brno 24. 4. 2006, 12:21
Já bych jel i na Céčka, takže nelituju
anonym 24. 4. 2006, 12:20
to bug mty brno: Nechceme udělat reedici.
to Wydlak utopie: Jo, jednou se k tomu dokopeme, teď ale máme plný ruce práce s novejma deskama. Sorry a díky.
to intoš z pildy: Je to fakt, kdo mohl čekat... ale myslím, že 80 korun za zaklínání hadů a parádní Céčka není tak hrozný. Jinak ta deska TFT je fakt úžasná, škoda tý nemoci...
Aran uv@silver-rocket.org 24. 4. 2006, 12:12
já bych třeba moc chtěl svinstvo z vesmíru. viděl jsem originál obal a bez legrace je to ten nejhezčí buklet, co jsem u srr viděl (a že je velká konkurence). nechcete udělat reedici? já bych to koupil hned. a zbytek by se snad časem taky rozebral...
bug mty brno 24. 4. 2006, 11:04