Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
udelej tam naky fotecky, bracha. preju ti dneska pohodovy noticky!
bou/brat 25. 4. 2006, 10:14
ok, beru na vedomi, dam si radsi sachr dorticek a kavicku, a poslu ti na mobil smajla, nebo radsi vicekuju vidensky lidicky, co rikas.
peps aka bratr 25. 4. 2006, 10:09
bracha, hlavne nechod za kurvama, roznasej nemoci.
bracha 25. 4. 2006, 10:05
bouras su pratru, wien, maj tu hnusny pivo, co mam delat¿ doufam, ze dnes doujdou nejaky decka, vcera nic moc.
peps 25. 4. 2006, 09:57
to Borec: Aaaah rano moudrejsi vecera, mas recht.
co ty na to? 25. 4. 2006, 09:23
co ty na to?: Asi jsi mě nepochopil. Zkus si to ještě jednou přečíst a všimneš si zaprvé těch uvozovek a za druhé si uvědomíš, že jsem tam mluvil za Imaginárního fanouška...a právě že si z něj dělal prdel. Holt všechno úplně naopak...
A za třetí: Na tom prd sejde. Buď zdráv!
Borec 25. 4. 2006, 08:00
bracha voe, pod uz domu....
Bourek uv@silver-rocket.org 25. 4. 2006, 06:44
bourku, ty fuckt bouras vsechno, i tu zcenu voe, radsi bli do akvarka, bude to mit vetsi efekt. miluju te. tvuj bracha
peps waawe@volny.cz 25. 4. 2006, 03:08
S tema exkluzivnima albama fakt nevim, ja mam i takovy veci jako Hafler Trio (drone, noise, industrial, ambient) sehnat a pak koupit ty CD, LP za slusny prachy je docela problem! A jeste k tomu cesky banky jsou fakt velkorysy na prevod do zahranicni meny. Dobra hudba vsem co ji chtej. Obcas si lidi na neco holt musej pockat. Jo a jeste me napada kdyz nekdo chrli jedno album za druhym po mesicích tak pak to treti 4. 5. atd. az asi tak zas chtit nebudem?
Wydlak Klid vsem 25. 4. 2006, 01:04
to Borec: no tak trochu rozumim, ale spis ne. Tak treba nikdo nemuze za dobu kdy se nasel v urcity hudbe a tak vubec a ze chce videt zpatky neni nic spatnyho. A tvy lp kouzlo ohmatany uz mas a nez my co to lp nemame a nemohli jsme ziskat ho ohmatame... A proc po tobe bude kazdej, "kazdej krupan" ? Znas vsechny nebo co ? A jaka prumernost ?
co ty na to ? 25. 4. 2006, 00:34
to Borec: Aha, teď rozumím. To mi taky vadí. Ale žádná SR deska nikdy neměla tuhle elitářskou "exkluzivitu". Když to jsou malý náklady, tak proto, že se toho víc neprodá a rozhodně se tím nikde nechlubíme. Já osobně to vidím takhle: teď je strašná spousta skvělejch kapel v hrozně silnejch "fázích" a já jako fanoušek jsem úplně pohlcenej a nadšenej tím, co třeba dělají Esgmeq nebo Kačkala a spousta dalších kapel... Zabejvat se teď něčím, co už bylo jednou zdokumentovaný, mi připadá skoro jako hřích. Ale kdo ví, třeba se to jednou stane. A díky za podporu!
Aran uv@silver-rocket.org 24. 4. 2006, 22:46
Hele ale ač decentně a neškodně rejpu..... Hlavně vydržte! Držím pěsti!
Borec 24. 4. 2006, 22:01
"Mám v nízkým nákladu vydanou (beztak že ručně očíslovanou) věc od nezávislýho nakladatelství, připadám si jako někdo opravdu extra. Když vyjde v reedici, ztratí pro mě moje krásné ohmatané LP kouzlo, páč ho teď bude mít každej křupan a já chudák zabřednu do průměrnosti..."
Asi tak nějak bych to viděl...
Ale to s těma prachama to moje vidění trošku upravilo, to beru...
Borec 24. 4. 2006, 21:57
2vikak8nek: Bohuzel koncert bylo zruseno kvuli nemoci (Harfa) a ska (007).
Torr uv@silver-rocket.org 24. 4. 2006, 21:36
to Borec: Moc tomu nerozumím. Co má nechuť vydat nějakou starou desku s tím, jestli je firma závislá nebo nezávislá? My nemáme prachy ani na ty nový desky, tak proč vydávat x let starou záležitost?
Aran uv@silver-rocket.org 24. 4. 2006, 21:15