Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
pedro: bazary
pnt 28. 4. 2006, 14:02
Nechci, aby to vypadalo, že dělám mýtus z koncertu, na kterým skoro nikdo nebyl (abych se pak klasicky mohl chlubit - "já tam byl!"), ale nedá mi to: Diario byli naprosto fantastický!!! Díky moc těm několika odvážlivcům, který dorazili. A jestli se dneska budete pohybovat v Táboře a okolí, jděte na Diario do Orionu, vážně to stojí za to.
Aran uv@silver-rocket.org 28. 4. 2006, 13:38
... a to je bezva.
fousatej 28. 4. 2006, 13:37
Aran: jo a jses na siti a vis, vo cem mluvis.....
r 28. 4. 2006, 13:24
Aran: Bourek ečtě na slovensku není, vobráží brněnský památky. Prej sem emigruje.
školi 28. 4. 2006, 13:19
Aran: mas tam i pokoj pro hosty? more miluji a muzika na plny kule k tomu, to bude dovca!
richard 28. 4. 2006, 13:16
ja zas budu kupovat novej gramec tak ted moc desek namuzu kupovat
má cenu investovat do novýho sonyho za 3, 5litru a jěště k tomu dokoupit zesilovač a repráky..nebo jak to dělá místní honorace? nakupuje v bazarech? na černém trhu? či co?
pedro 28. 4. 2006, 12:41
hele, holky a kluci, kdysi jsem dělal ve spolujizda.cz a ten chlapík zatím nemá nikoho na výpomoc na léto; kdyby jste někdo chtěli brigádu, zkuste ho kontaktovat přes web - neplatil moc, ale domluvit se s ním dala jakákoliv pracovní doba a jde v podstatě jen o komunikaci s lidma. Poslední slušněj člověk jsem tam byl já (hehe), pak ho všichni nasrali, tak jen vážný zájemce o job a na celý léto, ok? Je to jen moje snaha mu pomoct, aby se nezhroutil...
pnt 28. 4. 2006, 12:39
du si pustit VAZ..moje sousedka vždycky buší do topení abych to jako sklidnil...a muj soused vob patro je 80ti letej aktivní komunista (kandiduje na okrsku) a ten už ani nebuší...
věrtel 28. 4. 2006, 12:36
du si pustit taky helmet
betty 28. 4. 2006, 12:23
Hej...tak to by jsi mě mohl pozvat,na svou pláž..že jo?:)
Vlaďka 28. 4. 2006, 12:14
to richard: Ne, já mám obrovskou osamocenou vilu na mořským pobřeží. Můžu pouštět nahlas všechno, co chci.
Aran uv@silver-rocket.org 28. 4. 2006, 11:51
Aran: uz u tebe taky klepali?
richard 28. 4. 2006, 11:46
to nerozhodnej a finančně limitovanej: VAZ
to taky doma občas nedbám na sousedy: Bourek je na Slovensku, tohle je hustá realita.
Aran uv@silver-rocket.org 28. 4. 2006, 11:42
Vlaďka Bourkova?: to mas dobry, na mne si uz stezovali vicekrat, pac voni nechapou, ze nekdy to proste ohulit musis!to je fyzicka potreba! kokoti... ale zas chapu, ze kdyz vod tebe jde ve 3 rano osadka a rve na chodbe "to je msrt ty vole!" pac si jim chvili pred tim todle poustel z gramce a voni se do toho (jak jinak) zamilovali....tak ze jsem si chuj chodil s tim povestnym dzbanem,no.... hele, vono to dopadlo OK a domovnika mam vis kde..ale nechci si delatzlou krev na patre a slibil jse, ze uz budu hodny a mene hlucny kuva .. fix
richard 28. 4. 2006, 11:33