to inkvizice z tračníku.kritika je dobrá věc.ale ne od člověka kterýmu protéká průjem mezi zuby
koniáš
11. 5. 2006, 22:15
Včera jsem šel nakupovat do Globusu (kolik hipíků teď asi tak stihla mrtvice?) kolem babky, která čučela na turniket a při pohledu na hesla ČSSD pravila pevným hlasem, plným odhodlání: Společně... u koryta!!!
P.S. Mudhoney super, du tam, resp. šel bych
P.P.S. Kanada super, taky bych tam šel
P.P.P.S. Když nejíš maso o vánocích, uvidíš zlatý prasátko. Když nejíš maso furt, vidíš prasata všude kolem... (myšlenka, co?!)
wigginsia fričii
11. 5. 2006, 20:25
cus hosi, tak zas tady u nas doma, co na srr foru, hele hdyby neco tak su v parizi, neboj bracha dam si bacha, voe. jinak vse OK, posledni dva dny v B, celkem v poho na to ze nudna belgie. co vy hosi tam v praglu a vokoli, prsi tam a nebo parak jako tady? no nic, zdarec, borci.
peps/bra
11. 5. 2006, 19:08
zklamani roku, co?
yo yo band
11. 5. 2006, 17:14
btw: do pici, ja to nejprve preletel jen tak zrychlene od obeda a cet sem v karvine.. a ono to je zas nekde v kravine..... kuva
smutnej bejk r
11. 5. 2006, 16:21
Aktuality ze země javorovýho listu:
http://aktualne.centrum.c…
zpravodaj
11. 5. 2006, 14:51
kdyby to náhodou někoho zajímalo, tak 13.5. v sobotu bude v Kravíně v Úněticích malej festiválek k výročí padesátin známého opilce Jardy Švece Umělce, a krom dalších bandů jako Ševcovský pop, Psychoclub & The Trippers (Stanko, Stuchlý...) tam zahrajou i Michael´s Uncle, a to i s Amritem...
btw
11. 5. 2006, 14:49
jasně, Květák, kterej si první demo nahrál komplet sám v pokojíčku neumí hrát...
lexaurin crew
11. 5. 2006, 14:40
Možná to způsobili v ReflExu, když ke koncertu v Točníku pro mě z nepochopitelnýho důvodu připsal adresu
www.silver-rocket.org namísto
www.killyouridols.kvalitn…, zřejmě to splet nějakej fanda Sonic Youth
pe.klo
11. 5. 2006, 14:40
fuj - vy ste kurva všichni rychlí... :-) to předchozí je samo pro inkvizitora, omylem zabloudivšího na Točník...
fousy again
11. 5. 2006, 14:33
ok, proč ne? Pro mě je zas KD dost výjimečnej zjev na domáci hudební scéně. Každej to máme holt jinak. Není vyloučený, že já zas bych byl zhnusenej z tvých oblíbenců, kdybych je znal. Mohl bych vyjmenovat mraky jmen, která mají v určitých kruzích téměř posvátný zvuk a já si o nich myslim ještě mnohem horší invektivy než ty o KD. No a?
PS - Názor lze mít jakýkoliv. Plkat nesmysly, který se daj snadno ověřit (že jsou to nesmysly), jako že SD je ze SRR, je ale možná ještě horší než nemít žádný.
fousatej
11. 5. 2006, 14:31
No jenom nechápu ten důvod toho "inkvizitora z Točníku"
ci5
11. 5. 2006, 14:25
Nějak mi uniká, jakou má Slávek spojitost se Silver Rocket. Co se týče koncertu v Točníku, tak ten pořádal někdo úplně jinej. Jinak mě osobně Ben Turpin fakt potěšili. Hele já nemam pocit že by se jednalo o nějakou těžkou alternativu. Novátorství? Možná. Kdo umí hrát a kdo neumí, to mi příjde zbytečný řešit, ale to je fuk. Za pořadatele koncíku:
Petr pe.klo@centrum.cz
11. 5. 2006, 14:24
Tvý hodnocení se hovno cení ! Názor jo, ale ale začal ses bát ?
ci5
11. 5. 2006, 14:19
to inkvizice z Točníka: To je naprosto, úplně v pohodě. Jen znova upozorňuju na to, že Slávek nic na SR nevydal. Zatím/bohužel.
Aran uv@silver-rocket.org
11. 5. 2006, 14:18