jo, to mluvení v tichých pasážích je strašný... lidi jsou dobytek, kouření v davu, ignorace všech okolo, naprostá omezenost.
th.
12. 7. 2006, 10:32
souhlasím plně s die in suldge....
jsem rád, že jste mono přivezli do prahy. taky už bylo na čase... já jsem stál asi tak v šestý až sedmý řadě. bohužel přede mnou stáli silně posilněni individua, kteří v tichých pasáží se hlasitě bavili. zkusil jsem je okřknout asi tak třikrát, ale oni z toho měli akorát prdel. ostatní okolo jenom koukali i když je to taky (doufám) sralo. kdyby byl větší klub, tak bych změnil fleka, ale tady to fakt nešlo. proto jsem odcházel dost nasranej. byl to můj patý a nejhorší koncert mono. dodnes vzpomínám na svůj první koncert mono v lipsku, který byl v klubu podobný sedmičce (podium nebylo nad úrovní) . nebylo tam ani stovka lidí. byl jsem v první lajně a všichni jsme spíš seděli, aby lidi za námi mohli vidět. nikdo nekecal a skoro nikdo nefotil a jestli fotil tak bez blesku. holt jinej kraj jinej mrav... proto si radši v listopadu zajedu opět do německa nebo rakouska...
Klamm
12. 7. 2006, 10:25
snad jeden jedinej koment k matesovi -fak nerozumim tomu, co má proti syndikátu (řiká tomu klan) -prej "vy se bojite bejt sami..." na to mužu řict jen: No jasně že se bojej bejt sami, každej se bojí bejt sam, neni nic horšího než bejt sám, ty voe, vždyť celej lidskej život je o tom nebejt sam!!!! pardon, tohle jsem si nemohl odpustit, pac mi to z toho članku přišlo jako fakt největší blábol ... jinak souhlas s aranem, když řiká, že je fajn, když se znáš s lidma na koncertech (třeba jen od vidění) a že je to všecko tak hezky propojený ... SR znám fakt krátce, cca rok, ale to, co dělaj, je fakt skvělý a baví mě bejt součástí toho (i třeba jen jako ten, kdo přijde na koncert, koupí desku...) a když už si to někdo bere do huby, mohl by alespoň naznačit, o co mu vlastně de, protože to sem z toho článku fakt nepochopil? nebo to byla jen nějaká psychologická zkouška-? fakt nechápu..ale vlastně je mi to jedno...
jakub.uck
12. 7. 2006, 10:17
komu neni s hury dano, v apatice nenakoupi. vim, vo cem pisu, taky soudim bez znalosti....vid, mates?
hádej
12. 7. 2006, 10:11
Jo a fakt se teda moc tesim na 19.srpna... Emems, Gnu atd.. ja netusil,ze vanoce budou uz v lete.. :-)
Die_in_sludge
12. 7. 2006, 10:08
ad diycore: já si myslím, že i pruzení (byť pitomý), je dobrý pro život. ne vždycky je nám dáno zažít ten luxus, aby nás někdo vyloženě chválil. někdy prostě mussíme vzít zavděk tím, že to někoho sere - a dělat to trochu i proto, abychom ho srali dál a ještě líp. bych moh´vyprávět, voe! mojí kapelu posílá furt někdo do prdele - a o to větší chuť mám v ní hrát.
Pan Chytrej
12. 7. 2006, 10:06
No a jeste neco ke koncertu Mono/Thema 11 na 007... Mozna,ze je to pouze muj ojedinely nazor a vsichni ostatni chrochtali blahem,ale u kapely,ktera ma dlouhe useky skladeb,kdy hraji velmi tise a vy musite pozorne naslouchat... jste vmnestnany za zvukarem a poslouchate hulakani lidi u baru behem koncertu,takze nic neslysite,nevidite,protoze jsou vsichni kupodivu vyssi nez vy a dostat se vice dopredu je pro cloveka trpiciho fobii z davu mackajicich se lidi zhola nemozne (mam proste rad koncerty,kde mam kolem sebe aspon urcity prostor).. Thema 11 mela vyborny koncert a nezkazil to ani trosku horsi zvuk,ale na Mono si snad letos jeste jednou zajdu nekde,kde si je budu moct opravdu vychutnat.. a na zaver: Myslim,ze by se na koncert nemelo prodavat vice listku,nez je skutecna kapacita klubu..
Die_in_sludge dieinsludge@seznam.cz
12. 7. 2006, 10:02
no tak
wydlak
12. 7. 2006, 07:39
sakra von si to Mates sam rve do huby no teda noukoment
divnyj
12. 7. 2006, 01:04
K článku na
http://www.diycore.net/sa…Nejradši mám hloubkový analýzy vlastní osobnosti od někoho, koho jsem v životě neviděl. Přemejšlím, v čem je asi ta "malost", o který pan Mates píše. Že kapely lidí z ÚV SRR ustoupily stranou, aby mohly desky vydat partičky, který by třeba jinak žádný alba nevydaly? Nebo že se snažíme vozit sem kapely, na kterejch (s několika výjimkama) ROZHODNĚ nevyděláme? Že vydáváme desky, u kterejch se náklady vrátily asi ve dvaceti nebo třiceti procentech? Že si bereme do distribuce nahrávky, u kterejch si neúčtujeme ani cenu pro distributory a proděláváme na tom i to blbý poštovný? Fakt by mě to zajímalo.
Je mi 31 a v ÚV SRR jsem druhej nejmladší. Každej máme svý rodiny, zaměstnání a kapely. SRR neděláme, abysme si namastili ega. Děláme to, protože nás to baví (ano, je to tak jednoduchý, až je to blbý), a protože si třeba já osobně pamatuju, jak bylo úžasný, když Gnu někdy v první polovině 90. let mohli hrát s Michael´s Uncle - byli jsme rádi za každou pomoc. Snažíme se vytvořit síť label / distribuce / dělání koncertů, aby kapelám pomáhala, aby se nemusely hrbit před mainstreamem a aby se lidi okolo bavili.
A že se postupem času vytvořilo mezi lidma ze SRR a lidma, který SRR zajímá, něco jako spojenectví? Tohle PŘESNĚ je pro mě punk. Že lidi, který přijdou na koncerty a nebo si koupí desky, znám minimálně od pohledu a většinou i jménem. Žádná masa. A můžu tě ubezpečit, pane Matesi, že mají leckdy dost ostrý názory na to, co děláme. Někoho štve Kačkala, jinýho sere Balaclava, další nemůže ani cejtit Emems nebo Gnu. Někdo by tady radši viděl hrát tuhle kapelu, někdo nějakou úplně jinou. Není to žádná homogenní záplava stejnejch názorů - jestli to takhle vnímáš "dalekohledem", je mi tě líto. Možná by bylo lepší ten dalekohled sundat, přijít blíž a pokecat si o tom na rovinu. Protože některý tvý šifry a metafory fakt nejsem s to přelousknout.
ad Inkvizice - už mě nudí to pořád vysvětovat. Vlastně si ani nevzpomínám, kdy naposled psal Inkvizici někdo z ÚV SRR. Je to únavný... pořád dokola. Proč to vlastně píšu?
Aran uv@silver-rocket.org
11. 7. 2006, 23:18
notypyčo
voda
11. 7. 2006, 22:48
Malá změna, týkající se koncertu The 101. Na 007 budou s nima hrát Wollongong místo původně ohlášenýho Unkilled Workera.
Aran uv@silver-rocket.org
11. 7. 2006, 22:38
račte prominouti, ale ten článek je píčovina.
udělej si sám jádro.síť
11. 7. 2006, 21:58
podivejte se na novej článek na diycore, mám neústupný pocit, že silveru chce někdo dát přivonět k vlastní píči
mescalero
11. 7. 2006, 21:54
Teda když několik písniček včetně vypalovačky as sick as we are of this nebyl zapojenej mikrofon u virblu.
p.k.
11. 7. 2006, 20:43