Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
www.kubafest.com by taky mohl byt v poho, kdyz uz se bavime o festech.....
richard 12. 7. 2006, 12:44
Jinak pokud máte rádi fesťáčky, kde ve vzduchu visí ten vyjímečný pocit soudržnosti nebo jak to nazvat, já tomu říkám rodinný prostředí, tak zkuste prubnout letošní Setkání svobodných duší v Rožnově. Nepořádá to nikdo jiný, než lidi z Vraha a loni to tam bylo vážně moc fajn. Navíc, chlapi letos přesunuli termín už na 28. - 29.7.2006 a rozhodli se tak udělat silnou konkurenci skotským Exploited, kteří budou vystupovat na valmezské Hrachovce, haha.
Jer_C diycore.net 12. 7. 2006, 12:28
dead swan: hold nejsem ještě tak světaznalý, s půlkou kapel jsem se střetnul poprvé a když tyhle věci posloucháš několik let a najednou je můžeš konečně vidět naživo... navíc to domácí rodinné prostředí. Prostě veget.
Jer_C diycore.net 12. 7. 2006, 12:24
to Klamm: Já taky doufám, že se to povede. Dík.
Aran uv@silver-rocket.org 12. 7. 2006, 12:09
to Aran: tohle to všechno chápu a nic vám nevyčítám. taky jsem to psal, že je to pro vás těžký odhadnout kolik lidí přijde. já jsem naopak rád, že jste je sem přivezli. já byl nasranej akorát s lidí okolo (hlavně těch 4 lidí přede mnou). taky mi vadilo, když jsem spatřil aspoň třeba hlavu bubeníka, tak mi tam do tý škvíry někdo dal ruce s foťákem... jasný v akropoli to bude úplně něco jiného... no každopádně se těším na listopad.
Klamm 12. 7. 2006, 12:07
fak je stokrat lepší narvaná sedmička, kde je aspoň hezký domácí prostředí, když je pausa, mužes jit ven na travičku (tim myslim sednout si) atd. než nějaky hnusny poloprazdny haly, kde jsou navic u vchodu gorily z místní ochranky (fakt nerad chodim třeba do paláce akropolis, toho "raje" alternativni kultury v čechách...)
jakub 12. 7. 2006, 12:03
to Die_ in_ sludge. Jo taky mi přijde, že jsou letos vánoce v létě. 2x SRSS!Silver Rocket Summer Six Six Six a k tomu ještě Silver Rocket Summer Střelečák.
K.ba 12. 7. 2006, 11:50
tady je najednou chytrejch promoteru, pane jo. ja chci vaz u me doma v obyvaku, zaridte to nekdo, dik.
a nehulte mi tam! 12. 7. 2006, 11:45
to Die_in_sludge a Klamm: Co se týká kapacity 007, tak oficiálně sice je 180 lidí, ale 300 lidí ještě není úplný maximum - to říkal i produkční na 007. Na Good Riddance bylo 420 platících, když tu hráli podruhý The Make*Up a At The Drive-In, tak to bylo dost podobný. Pamatuju si, že třeba druhej koncert The Make*Up jsem absolvoval zhruba ve druhý (dolní) polovině schodů v chumlu dalších fanoušků a ani ve snu by mě nenapadlo, že to je blbej koncert. NAOPAK, všude nadšený lidi, najednou se přede mnou zjevil křepčící Ian Svenonius (nevím, jak mohl mít tak dlouhou šňůru k mikrofonu...). Ale zpátky k Mono: je těžký odhadnout, na co přijde kolik lidí. Na French Toast (lidi z Fugazi nebo právě The Make*Up) bylo asi 70-80 platících. Na Chrisi Brokawovi, kterej hrál v tak zásadních kapelách jako Codeine, Come nebo The New Year bylo zhruba 90 platících - a to byl pátek. Prostě je to těžký, nikdo to neumí a nikdo po nás nemůže chtít, abysme rovnou zamluvili třeba Akropolis, když tu ta kapela hraje třeba poprvý. Jinak za kecy lidí na baru v tichejch pasážích, hulení dalších a focení ještě jinejch fakt nemůžeme, žádný tajný detektivy ke kontrole najímat nebudeme. Možná to s tím nesouvisí (ale spíš jo), ale lidi z Mono byli ze Sedmičky, z lidí a ze zvuku úplně divoký, strašně se jim to líbilo.

A budou tu hrát na konci listopadu v Akropoli, snad si to užijete líp. Každopádně díky za feedback!
Aran uv@silver-rocket.org 12. 7. 2006, 11:43
2 Die_in_sludge: tak to vysvetluj tem lidem, co se na ne nedostalo.
chci te videt. 12. 7. 2006, 11:34
pro pana Chytrýho: jednou se to stalo když hráli Some other place na Freedimu. Bylo to tak potichoučku, že nikdo ani nešpitnul, akorat se tam furt prodírali lidi když šli chcát.
Filda 12. 7. 2006, 11:33
Fajn je,kdyz je hodne lidi,kdyz je narvano,stoji to vetsinou za prd... ale tenhle nazor nikomu nevnucuju,zkratka jak jsem rekl,jsem rad,kdyz mam na koncerte kolem sebe aspon trusku prostoru... na Melvins bylo v Akropoli taky uplne plno,ale bylo to super a nemoh jsem si to vynachvalit..jenze to je klub,kde je hodne mista a takovy pocet lidi snese..do 007 by se podle me nemelo prodavat vic nez 150 az 200 listku (razitek)..
Die_in_sludge 12. 7. 2006, 11:31
kuci, měli ste jít taky na labasheedu, tam byste si oddechli, to byla pohodička, dejchatelno, hýbatelno, krásnej koncert... ale jinak je samozřejmě nejlepší, když je narváno, i pro tu kapelu, i pro pořadatele, to chápu...
jakub 12. 7. 2006, 11:17
ono se to dalo čekat... v tolika lidech se pár idiotů vždycky najde. ale já měl v lipsku opravdu skvělej zážitek. všichni tam byli kvůli muzice a ne aby si šli popovídat jak se měli celej den... jinak chápu srr, že to bylo těžký předvídat, kolik lidí přijde, když byl ještě k tomu začátek prázdnin. tohle jim nevyčítám...
Klamm 12. 7. 2006, 10:59
no jo, to je pravda, ale na druhou stranu ruku na srdce: už jse byli někdy na konertě kapely, co dovede hrát potichu a nestalo se vám, že lidi dělali bordel, kterej vás rušil při poslechu? existuje spousta nahrávek sólovýho elliotta smitha, kde jsou lidi slyšet skoro víc, než on sám. s tím se prostě nedá nic dělat. a kouření v neuvěřitelně našlapanym chumlu lidí - no, to je absolutní hovadismus, to jo. to jsem fakt nechápal, už tak se tam nedalo dejchat. ale vyčítat srr, že na akci přišlo hodně lidí mi připadá trochu na hlavu. to by jako byla spokojenost, kdyby nás tam bylo jenom pade nebo co? myslim, že nad kapacitu 007 to nebylo. těsně, ale nebylo.
Pan Chytrej 12. 7. 2006, 10:47