Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
dva dny po sobe podobne a prece zcela jine koncerty. CTVRTEK - nudni pixies, hrajici i x let po svem reuniounu stale ty same stare (jakkoliv dobre) skladby. profesorsky vykon a rutina, hlavne asi ze penize susti. proc ne. PATEK - mudhoney, stale ziva kapela s novym albem na konte, stare hity i nove pecky, radost z hrani.
pozorovatel 17. 7. 2006, 08:32
hvezda vecera: http://images.freemusic.c…
tr.pr. 17. 7. 2006, 07:53
to tortoisefan: vyborny. Doufam, ze se dostanu za slusny prachy k jejich extra kompilaci: A Lazarus Taxon (3 X CD + DVD).
Wydlak 16. 7. 2006, 23:51
Dekuju J.K. za hudebni tipy. diky Adamovi za pozornost. A petovi S. za jeho cas. bylo nacase podekovat. Kdyz uz neni treba zadat :-)
sunshinenea@centrum.cz nea(ta divna) 16. 7. 2006, 23:48
Ja jsem poprve hodne vnimala srr kapely zhruba v 1998 na Babim lete v Bohnicich. Prominte mi pripadne spatne datum. Jsem si vedoma, ze Gnu, Point, C a podobny kapely mne moc potesily. Jsem si vedoma ze jsem prisla pesky, sama, bez pratel, bez cigara, pez pivka. Jen s dusi a zajmem.Vim, ze nekdy lide premysli zda neni raketactvi "divny". Ale mne je to jedno. Mam vas rada, at ste, co ste. Kdo je vinen, at hodi kamenem. Verejne prohlasuju kamose z byvalych Point i znamyho z Gnu a Lyssy za fajn lidi.A je mi ted zrovna jedno, co si mysli oni o mne. dali jste mi vedomi, zvuk, obrazky. Co jinyho mam chtit? Copak mne nekdo ma zodpovidat za pokoj? ne. ja beru, davam, odmitam.
Nea in rest 16. 7. 2006, 23:42
to "and now sth completely…": zkus ještě tento odkaz - a všichni ostatní s ním:-) Půlhoďka s Tortoise live - výtečná kvalita záznamu

http://www.youtube.com/wa…
tortoisefan 16. 7. 2006, 20:56
mmm jsem viděl klip k televators a nemůžu si pomoct, je to krásná písnička. ať si říkají mravokárci rakeťáci co chtějí. stejně, maj to kluci těžký, pořád se kontrolovat, jestli to, co slyší, odpovídá jejich mravnímu étosu...
pawl 16. 7. 2006, 20:52
zběsilá síla v mysli a v očích velký otazník
clockwork 16. 7. 2006, 20:21
Silene fotogrfofily,co udelaji za koncert i 50 ci 100 fotek, tak tyhle taky nemusim, ale co je sakra spatneho na tom, kdyz si clovek z fajneho konciku poridi par fotek na pamatku?? Zakazovat?? To mi zni jako nejaka bolsevictina.. kdyz nekoho bavi cely koncert fotit kapelu, misto aby si uzival hudbu, je to vul, ale jak rikam, udelat si 5..8 fotek je v pohode..no idealni by bylo,kdyby vzdycky jeden udelal par fotek, pak je hodil na net a tam by si to ostatni stahli..ne aby si to schovaval do sve soukrome sbirky..
Die in sludge 16. 7. 2006, 18:35
zatraceně kolikrat to tu ještě budete vytahovat
už to není pěkné:(((
fotograf znechucený 16. 7. 2006, 18:34
sem rád, že se někdo kriticky vyjádřil k fanatickýmu fotografování při koncertech. většinu koncertů mi to dost znechutí... kdo by s tim měl něco dělat? asi by to měla bejt iniciativa hlavně hrající kapely a pořadatelů - když sem byl na Enstadech v Brně, tak se zpěvák po několika válech začal rozčilovat na zasraný fotografy, ale v tom hluku a anglicky mu skoro nikdo nerozuměl, takže si ty zoufalci fotili dál... ale chce to vytrvat...
xuzna thrawn2@centrum.cz 16. 7. 2006, 18:10
chinga tu madre
rredlatex 16. 7. 2006, 16:40
co mas ted na sobe?
zvedavej 16. 7. 2006, 16:36
Fajn
třeba mám rýmu,co ty vůbec víš
(máte tu dobrý obrázky)
mmrr 16. 7. 2006, 14:36
jde ti o diskuzi? nauc se nejdriv psat.
dobra rada nad zlato 16. 7. 2006, 13:53