kdo je stepan a jakub?
zvedavej
17. 7. 2006, 15:22
a je tu taky bordel a občas dost nasraný,paranoidní a žárlivý,ale bohužel to mám zažitý dokonce naživo...přešlo to...posílilo to...málem zabilo......
co do toho mmámm co kecat rr
17. 7. 2006, 15:21
no tak furt zjišťuju,co ste za spolek,a je to čímdál zajímavější: od sigur ros,pj harvey...k molotovu? k bendemu! ke greensmatrol,gogol bordelo. ani ty,co podporujete(propagujete) nejsou vůbec špatní,jsem rozhodně ráda,že jsem to tu viděla.necítím,že mám právo se vyjadřovat k něčemu,o čem vím hovno,tímpádem se loučím,
....ale ty vaše inkvizice jsou stejně síla! no coment,fakt nestíhám...
tak ať žijou štěpán a jakub jednou za 14dnů!!
mmrr ztracená a okouzlená koho to má zajímat
17. 7. 2006, 14:55
to aran -ok, mně to tak taky vyhovuje, těšim se...
to fousatej -no, slovo romantici možná nebylo to pravý...
jakub
17. 7. 2006, 14:18
to jakub: Myslím, že to takhle bude fungovat skvěle, na Wollongong se těším vždycky. Nebude přeslazeno.
Aran uv@silver-rocket.org
17. 7. 2006, 14:13
Brouček snad podle tebe neni romantik?
fousatej
17. 7. 2006, 14:10
(mám tim na mysli doporučení -the 101 očima arana)
jakub
17. 7. 2006, 14:10
to aran -ale podle tvýho doporučení by s the101 měli hrát spíš romantici Naquei Manou než trhači střev z Wollongongu!! (a nebo se protiklady přitahujou?)
jakub
17. 7. 2006, 14:09
Esgmeq a Mudhoney byli uzasni, proste sqeli koncert....neni k tomu co dodat....
dead swan
17. 7. 2006, 12:43
no to bych nevychazela z domu nikdy...
bejci sou letos slabi
17. 7. 2006, 11:43
esgmeq vladli.
jako dycky
17. 7. 2006, 11:42
Stouny zvaný Esgmeq? Eh? Já sem asi dneska zase pozřel málo drog nebo co... Já tam sice nebyl, ale rozhodně ať mě někdo nesere s naznačováním, že sou chasníci z Chebu z vinylu horší resp. je to menší zábava...
ten co měl v pátek depku a tak zůstal doma...
17. 7. 2006, 11:31
Stouny zvaný Esqmeg můžeme vidět ještě tisíckrát - naživo je to zábava a všichni si pěkně zaskotačí - to je sakramentsky jasný. Ale to co předvedli Mudhoney, to je holt jiná liga. Nečekal jsem takovej "nářez" - i když jsem viděl nějaký playlisty z minulých koncertů. Myslim, že jsme je krapet zaskočili: když šli znovu na pódium, byli víc vyjukaný, než nadržený Fandové. Škoda byla, že nehrajou s dechovou sekcí - Blindspots vyzněla trochu fádně - ale co: dočkali jsme se flanelkové hymny Touch Me I'm Sick :), skvělé Sonic Infusion, hřívu morfující Here Comes Sickness s vším tím fuzzem od zarostlýho Turnera a strejda Dan nám předvedl jeho MobyDICKa v In 'N' Out of Grace...Spokojenost. Myslím, že i snobáci museli uznat, že to stálo za to.
Daremes
17. 7. 2006, 11:06
Pixies jsem neviděla, ale Mudhoney, ač jsem se toho koncertu trochu bála, byli neuvěřitelný. Takovou radost z hraní jsem fakt už dlouho neviděla. Celej koncert jsem se usmívala jak ňákej obecní idiot a když jsem se rozhlídla, tak jsem zjistila, že v tom rozhodně nejsem sama
asi ho mám ráda (zpěváka,jak jinak)
17. 7. 2006, 09:47
pozorovatel: tak to ses prvni s kterym se shodnu. adorizace pixies je nejvetsi blbost tohodle leta. mudhoney prisli, videli, zahrali a zvitezili. behem setu me to teda napadlo vickrat, ale behem dvojityho pridavkovyho nasupu jsme na to dostali hned nekolik brandingovejch odpovedi. Suck You Dry In And Out Of Grace!
dopisovatel
17. 7. 2006, 09:29