Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
fotky nadherny.
Nea sunshinenea@centrum.cz 5. 8. 2006, 23:09
Tak jsem si na základě Aranova doporučení a MP3 objednal ty Daughters, to jsem zvědav.
Hell Song 5. 8. 2006, 22:40
můj bože..zdá se, že se ti zkracuje jméno..za chvíli už nebudeš nic...
Die in sludge pořád 5. 8. 2006, 22:00
Ano Jakove, je to legrace...
cedvě... 5. 8. 2006, 21:56
Bude to zadara...chlast taky...patronát na akcí převzal Dalibor Janda..milovník Siver rocket a HC...snad taky poručíme větru dešťi.. to maj na starost Děti deště..
Die in sludge (dez)informator 5. 8. 2006, 20:07
se jmenuju...
cédvěhápětóhá 5. 8. 2006, 19:38
Prosil bych nějaké info ohledně akce na Střeleckým ově. Tisíceré díky!
cédvěhátřióhá 5. 8. 2006, 19:36
http://gallery.cesnak.org…
michal z trencina 5. 8. 2006, 16:44
pe.klo: heheh jo tak takhle to je :)))))))
Koci 5. 8. 2006, 12:18
http://krasnej.net/gal/
krásnej 5. 8. 2006, 12:05
a hlavně fotky!!!
! 5. 8. 2006, 10:46
tak týden uplynul, jako voda a v nejkecech nic...a já se ptám - budou?
? 5. 8. 2006, 10:24
Wesy:
krásná slohovka po ránu. Ted je mně uplne líto, že jsem tam taky nebyla...
Nea sunshinenea@centrum.cz 5. 8. 2006, 08:03
Jo a dík za několik kartonů vína a balík fitty coly kterej nás na točníku stále ještě oblažuje.
pe.klo 5. 8. 2006, 00:33
V úvodu musím předeslat, že berounskej medvěd je sračka, čí-li samoser, dostal jsem teď nějaký rychlokvašky, či-li mužu psát! Vrátil jsem se ze Šumavy! Celou dobu sem potkával tlupy ufounů co kolem mně profrčeli a já tiše vnímal krásu přírody, stepilé smrky, krásné buky, borůvčí, kapraď a všudypřítomný závan smrti. Ale to co jsem zažil letos na Točníku to se nedá popsat - dva dny jem nemoh mluvit!!! Bolel mně krk!!! Vo šlachách nemluvě!!! Naprosto nejlepčí byla Deverova Chyba s Kačkalou - Jeď na Miláno! Vůbec ten Tábor udělal takovou nenápadnou invazi na Točník!!! Výborný byli Fetch! a Vas Suszanne, todle bylo překvapení jak sviň, Balaclava a Anyway nezklamali, A Spoon Called Phranc mně nasrali - ale jak-nezahráli" Arisona, Arisona je spravnych mužu sona, kravi buči, kolty bzuči..." a to sem si vyřval hlasivky - viz víše. Kačkala je krása!!! Krásný holki, no vůbec, ta šílená ženská energie...!!! Pak chci poděkovat chlapům z Metropolisu- konkrétně Terry Gilliomovi, že mi točil, přednostně pivo do skla a proklívám vodku Boris!!! Hrůza!!! Výborný byli falafely!!! Bylo mi prostě skvěle... unesla mně stříbrná raketa, do mozku mi nacpali implantáty a nic neni tak, jak bylo dřív!!!Olle, Lasse! Olinovi pivo nelej!!! Časy jsou zlé Kamile!!! Už mně bolí ruka!!! Uff
Wesy 5. 8. 2006, 00:15