Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
:-(..presne souhlasim s tebou...fakt je m z tech dvou na bliti...to bych rad vedecl co sami vytvorily...
bigbee 6. 9. 2006, 22:41
http://youtube.com/watch?…
nerozumim anglicky, ale celkovej pocit kladnej
dotek & jít 6. 9. 2006, 22:30
to je ale soda!
spoonman 6. 9. 2006, 22:18
ten, co nic nedokázal:zkus se trochu vzpamatovat ....o tech lidech vis kulové a meles tady neco o nosech nahoru ........zatim mi neni dobre po těle z antinuda a z tebe.........jasně každy tu muže svobodně projevit svuj nazor ......ale tohle je trochu silne kafe (zvlaste jakym zpusobem tu ty svoje nazory prezentujete).......kurva na co si tu hrajete!!!!!
:( 6. 9. 2006, 21:32
byl jste dneska někdo na tzv. Madonně?
kardinál vlk a monsiňor zajíc 6. 9. 2006, 21:21
z velkohubyho proslovu pana nieriky mi ale taky neni dobre po tele. takze jsme tady vsichni nuly a debilove, ze poslouchame v. szuszanne a emu camelii? hm hm... asi to s tema nosama nahoru bude u nieriky trochu pravda.
ten, co nic nedokázal 6. 9. 2006, 21:18
kdo má fotky (detailni) pedalboardu (krabičky efektové) pánů z mono, tak nějak dejte vědět.
efektpičus 6. 9. 2006, 21:13
sem rad ze diky ty diskuzi o hovnech sem objevil novej label -piper records..Dik...a antinuda je ubohej pseudointelektual nebo na co si to vlastne hraje...
Bigbee bigbee1@centrum.cz 6. 9. 2006, 21:12
to bylo
tomu předtím 6. 9. 2006, 21:08
no a komu to tu cpeš?
ty vole 6. 9. 2006, 21:07
serte na to, libor sionko vládne!
zpravodaj t.pole 6. 9. 2006, 21:06
koukam ze jsem vypustil dzina z lahve hahaha. aby bylo jasny milej bugy: dve tretiny sr katalogu jsou podle me o hovne vcetne tech aranovejch slavnejch gnu takze za raketu rozhodne nekopu. a ze tvoje kapela je sracka je nazor MUJ MU MUJ (a snad dalsich lidi co sledujou muziku) takze si to preber jak chces a jdi radsi koukat na fotbal.
antinuda/antinierika 6. 9. 2006, 20:51
to Bugy/Nierika: Jestli fakt hraješ v Nierice, tak chápu, že tě naštvalo, co tady kdo vyblil. Taky mi to není příjemný, to mi věř...
Aran uv@silver-rocket.org 6. 9. 2006, 20:41
Až dnes jsem otevřel tyto stránky (navštěvoval bych je častěji, ale nemám doma připojen net). Všem se omlouváme za trochu kratší vystoupení než máme zvykem. Márty je fajn kluk a moc mu děkujeme za pozvání, moc nám pomohl. Ti co dělají koncerty "na koleně" asi ví, že se to s časem někdy "nevyvede", ale vzít na sebe riziko, že koncert přeruší Policie z důvodu velké hlučnosti a klub bude mít problémy s dalšími indie/punx/hc akcemi (což se údajně v minulosti již stalo) za to nestojí.
Klukům z Písku a Liberce to zkusíme vynahradit a smekám před nimi klobouk, že vážili takovou cestu, fakt díky!
Ještě jednou díky všem co jste na Pánkrác přišli i těm co hráli.
vas szuszanne ..... 6. 9. 2006, 20:37
to Bugy/Nierika: Proč ti je nás líto? To mě zajímá.
Aran uv@silver-rocket.org 6. 9. 2006, 20:07