Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
pouštím si lyssu a veřeřím u toho řízek s bramborem...
amigos manos 21. 9. 2006, 22:19
ty voe to si pište mejlama, tohle forum dostava moc "seriozni" nadech nějak voe
pička 21. 9. 2006, 22:05
to sandhurst c.p. : hele jasne, ze si muze rict kazdy svuj nazor, ale ono to jde rict i jinak proste ze se ti ta kapela nelibi nic ti to nedava a konec tecka a ne se do te kapely navazet, ze to je sracka a je to onicem atd. me se taky nelibi plno kapel ale neryju do nich ani do lidi co se jim to libi, at si kazdy posloucha co chce treba naseho nejvetsiho rockera leska semelku :-D
dead swan 21. 9. 2006, 21:47
frodo elohymn gweintanea gandalf
bne 21. 9. 2006, 20:47
zatim vyhrava ne cely care sandhurst. 5:1 po dvou tretinach.
rozhodci 21. 9. 2006, 20:46
sandhurst c.p.:hmm pěkná slohovka :) floutek seš ty

slyšel jsi album od Elohymn??
Koci 21. 9. 2006, 20:41
koci: važ slova hochu, dvakrát jsi mi adresoval svůj post a dvakrát jsi byl sprostej... V podstatě bych prostě mohl říct "neser se do toho, co já komu píšu", ale načali jsme nějakou komunikaci, tak teda: Tvůj problém je především to, že ses chytl jako hovno košile jednoho sarkastickýho vyjádření. Tenhle web a tohle fórum je jistě speciální díky specifický atmosféře, kterou jako DIY "věc" má, a to taky díky tomu, že tady nikdo nikomu neříká, co má a nemá dělat. To je svoboda (trochu jiná, než servírujou politici). A součástí tý svobody je i možnost vyjádřit svůj názor, eventuálně i odlišný názoru jinýmu. A to jakýmkoliv způsobem. Kdybych ti sem napsal, že je dotyčná slečná pí*a, nedivil bych se, kdyby se mi dostalo pár říznejch odpovědí - ale jdi, s odpuštěním, do prdele, s tím abys mě jebal, že lehce sejmu nějaký floutky, co řežou do nástrojů jak utržený... Z toho mám bejt jako vydřenej?!? Stejně jako řeknu, že Mars volta je pro mě kravina a onanie, (prostě tomu nerozumím), řeknu to podobně i o těhle klucích. O to si ta ukázka umění koledovala. Pohodový atmosféře zdar! Howg.
sandhurst c.p. 21. 9. 2006, 19:32
i feel fire, I feel ice
tak ňák 21. 9. 2006, 19:02
"I have the feeling, dear world dictator, that you are going to live the rest of your days as a nightmare, because the rest of us are standing up, all those who are rising up against American imperialism, who are shouting for equality, for respect, for the sovereignty of nations."
bravo! Chavez@UN 21. 9. 2006, 17:56
komu neni rady...
gandalf 21. 9. 2006, 17:43
jo koci souhlasim s tebou :-),
die in sludge: jinak Drive like jehu jsou super libi se mi hodne, ale elo hymn me taky hodne dostavaj mozna trochu vic
dead swan 21. 9. 2006, 17:21
sandhurst cocain party:jo....... muj problem jsou lidi jako ty na tomhle foru
zbytečně tu kurvíte pohodovou atmosféru která by tu jinak byla ( a je mi lito že to ted musim dělat taky)
navíc na mě zatím pusobíš jako KOKOT!
stačí?
Koci :)) 21. 9. 2006, 17:03
Dnes jsem si je koupil... A bavěj... :)
HB 21. 9. 2006, 16:37
to vic kecu: napr. L.8 mi hodne pripominaji takovy songy typu Yes I´m long way from home od Mogwai, tissi pomalej nastup. fajn song, proste super uvod, staci? i kdyz tez dodavam chce to cas!!!
Wydlak zatim poradne nenaposlouchano 21. 9. 2006, 16:22
---> r: To zni sakra tak dobre, ze to budu muset realizovat co nejdrive taky...dnes ale dam prednost samote a prirodni scenerii...zitra pivko a neco z toho, cos rikal...fakt to nezni spatne...lecba mirnym obsahem alkoholu!!
Die in sludge 21. 9. 2006, 16:18