čekat, až s tebou někdo půjde na koncert, může taky znamenat nikdy žádnej nevidět
životní moudrost
4. 11. 2006, 11:15
Lukas: Na Esgmeq jsem se chystal, ale nakonec jsem nenašel nikoho, kdo by si je se mnou užil. A chodit sám na koncert či do hospody, na to fakt nemám buňky. Škoda. A co se týče Anyway, ani jsem netušil, že tu byli (i když to je asi ta poslední kapela ze SRR, u který by mě to mrzelo... nějak je nemusím...).
Tak ať se daří a snad brzy na viděnou na Gnu apod.......
pal
4. 11. 2006, 10:57
miluju tě, přísahám
protože sem poflusanej
4. 11. 2006, 10:47
ty kravo ,vcera na sedme nemalej kult
byl sem tam
4. 11. 2006, 10:21
to pal: pred 14 dny byli na vikendu na Morave Esgmeq a byli i v Olomouci, tyden pred nima Anyway. A jednalo se o povedeny akce - hlavne se nemuselo koncit v 10. Obvzlast Esgmeq si udelali dobry jmeno a myslim, ze ziskali par novych fanousku. Typci co prisli na mistni ostrej sludge tam stali se slinou u huby a podelanyma spodkama a neverili vlastnim usim, kdyz spustili svuj dekadentni rokenrol.
Bracha to zvucil a podilel se na organizaci (je to asi ten nejhorsi zvukar, co znam) a Gnu mame v planu, akorat ted neni cas. Kazdopadne az ten cas prijde tak doufam, ze prijedou.
Lukas moravak z prahy
4. 11. 2006, 07:46
Ahoj..
Chtel bych moc podekovat vsem co dnes vecer prisli na 007. A vzhledem k tomu ze i vsechny tri kapely jsou tady doma tak i jim za dobrej rock'n'roll! :-)
DEKUJU!
A 7/12 s Gnu a Deverovkou nashle! :-)
www.myspace.com/dknproduc…
Kejmy aka Dale K Nixon daleknixon(at)seznam(tecka voe)cz
4. 11. 2006, 02:13
Aran: Nějak mi nepřišlo vůbec na mysl, že nikoho nenapadlo vás pozvat. Vážně.
Velice rád na tom zkusím sám zapracovat, slibuju... By v tom byl čort, haby se někdo časem nechytil...
(krapet v naději) pal
3. 11. 2006, 20:09
vy ste piči, ta krev vole je moje vole. nevim kdo to sem dal ale asi nemusel tea no. ale bylo to při rokenrolu v metropolisu takže dištanc.
HANZ
3. 11. 2006, 19:52
to I LIVE FOR: Nevíme.
to (smutný) pal: Když nás někdo pozve, pokusíme se přijet. ROZHODNĚ to není tak, že bysme si někoho nevážili.
Aran uv@silver-rocket.org
3. 11. 2006, 19:31
Gnu a spol. v Olomouci či v blízkém okolí. Hezká představa, hezká vize science fiction.
Jo jo... bylo by to fajn. Ale ti kluci si holt asi zdejších příznivců neváží (třeba i odvětí, že se nedostává času, ale za ta léta by se snad nějaká ta skulinkav kalendáři našla), tak holt smůla a zatlačit slzu... a šetřit na lístek do hlavního města.
(smutný) pal
3. 11. 2006, 18:50
zapnout zimníky, natáhnout rukavice, na hlavu čepici a hurááá na sedmičku!
a cestou zpátky budem bobovat!
3. 11. 2006, 18:48
co je vole, to je preci zprava pro banana!
j
3. 11. 2006, 18:43
Hi angel, are you looking for some discreet friednship in Czech with a good intim time with some pretty girl from Moravia, because you feel lonely sometime? I would like see your smile and a shining eyes, write me, we should meet. Lets organize first date. You have to be non smoker with a perfect hygiene, sweetie. Introduce me yourself little bit, please, and send me your picture, that is all for start. I am interested of some regular dates. Thank you for your time. See you...Katrin
k katrinlover@seznam.cz
3. 11. 2006, 18:04
ja nic nevYdim.....
pyča?
3. 11. 2006, 17:49
to a nebo ne, sip, nemusel to dávat na net:
vydim že jste pochopila, paka
že?
3. 11. 2006, 17:07