Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Tarot: Bohu neděkuj, ten není...
Kája zase 20. 12. 2006, 13:23
mrdka je to
vedator 20. 12. 2006, 13:22
mi to příjde jako taková spatlanina ze všeho možnýho, podle mě to nemá hlavu ani patu
žok 20. 12. 2006, 13:14
nedela z toho vlnu? hm, tak nevim, cituju pana veseleho: "Podle pravidel logiky kulturních cyklů musí hudební styl čekat na svůj revival dvacet let. Potvrzením této teorie se zdá být návrat zájmu o metalovou hudbu." tak nevim, nepise tady nahodou ze to je trochu vlna, revival?
a pro fousatyho, ja nejsem urazenej a nejsem odbornik, jen nechpau co maji spolecnyho shellac a dillinger escpae plan. ze by "experimentování s tradičními rockovými postupy na bázi jazzu" jak pise vesely?????????
tarot naposled 20. 12. 2006, 13:06
fousatej: Je hezký číst něčí příspěvek a navíc tak dlouhej a nenajít v něm jen černobílý vidění, příkrý soud nebo urážky
Třeba mi nerozumíš, to neva
hj 20. 12. 2006, 12:56
chci tím říct, že tam právě nikdo žádnou vlnu nedělá
ještě 20. 12. 2006, 12:41
hele láskové tohle zavěsili na špajs Hunting Lodge: "007 is the best place in the world!!!" maj recht, doufejme že ty lednový akce pomůžou!
Bugrr bugrr@centrum.cz 20. 12. 2006, 12:41
tarot: Souhlas se Šampónem - napsaný je to docela dobře. Problém vidím spíš v tom, že někde hledáš něco, co tam nejen není, ale ani být nemělo. To není žádná hloubková analýza pro znalce, pokud ti to nedošlo. Navíc já tam nikde např. nevidím žádný tvrzení, že mají ty kapely něco společnýho - krom toho že vyčnívaj mezi jinejma, o což jde - takže to tomu vyčítat je poněkud hloupé. A podobně by se dalo pokračovat. Jasně - Karl se víc orientuje v jiných žánrech než tady, ale to jako má být důvod, aby o tom vůbec nepsal, aby náhodou někdo, kterej do toho vidí víc (vždycky se takový najdou, to je snad jasný, ne?), nebyl uraženej?
Takže já se spíš přikláním ke Kájovi...
fousatej 20. 12. 2006, 12:40
to bylo rpo šampona
tarot 20. 12. 2006, 12:33
a ze je neco obstojne napsany je meritkem toho ze to neni kravina????????? vedle je to v tom ze to neni zadna VLNA, ty kapely existujou dlohuo a kazda si jde svoji cestou, to ze z toho nejakej pisalek dela VLNU a revival zkratka neodpovida realite. vzal vicemene vsechny zajimavy kapely ze soucasnosti a dost blbe to spojil pod METAL. nesmysl.
tarot 20. 12. 2006, 12:33
no ja kazdopadne si radsi nez analyzuju jen v ustrani primocare hrozim.
iron 20. 12. 2006, 12:05
v rámci možného ten článek dopadl docela dobře. :)

...noxagt nemají s bm společného nic, neurosis a "apokalyptický folk" je poněkud vedle, boris v pasáži referující o satanismu a některé další věci...

btw hisvoice je jediný český hudební časák co se dá číst.
jony 20. 12. 2006, 11:40
to tarot: můžeš prosim tě konkrétně napsat, v čem je ten článek K.V. vedle? řikám narovinu, že o zmíněnejch vim víceméně hovno (boris a sunn o))) sem slyšel párkrát, stejně tak lightning bolt), ale přijde mi to dost obstojně napsaný. jinak se mi ohromně líbí, jak si "nad věcí". hned si připadám jako zoufalec.dík.
šampón 20. 12. 2006, 11:20
a proc myslis Kájo? jestli ses obtezoval ten blabol precist a nejses zoufalec, co se v muzice orientuje jen na zaklade informaci z ceskejch serveru a "medii", zajimal by me tvuj nazor. treba jesu a lightning bolt maji spolecnyho asi jen tolik, ze je nejakej blbec spojil v jednom clanku, navic napsal, ze lightning bolt nezpivaji. a jeho "pitva" sunno))) je fakt k popukani. pica jses bohudiky ty sam Kajo.
tarot 20. 12. 2006, 10:49
http://www.freemusic.cz/c…
jakub.uck 20. 12. 2006, 10:23