Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
myho hara se netknes!!! nepestuju to aby mi nakej historik cekatel zkurvil lokny!!! have a noiz day! traktor s hnojem prijizdi v 1800 na florenc...
amy 8. 1. 2007, 11:54
okej chlape měj se a v outerý se těším až pocuchám tvý háro na těch Gnu/Lvmen..pac a pusu
Zoidberg 8. 1. 2007, 11:53
to víš chlape my intoši klikáme do klávesnice a ešče zato berem prachy že nic neděláme, je tu teploučko a měkoučko, za to na statku, zima, smrad..
hele jak my vysvětlíš to tofu? snad nepřebíháš k vegetariánskejm smradům? a za druhý netvrď že se tofu dá koupit v tej prdeli kde bydlíš/me/.
Fry 8. 1. 2007, 11:52
hele musim neco resit...cas dobrej neni...
leela 8. 1. 2007, 11:51
zapraham, kydam, krmim, podestylam...
Farnsworth 8. 1. 2007, 11:50
tak teď jsi to právě zazdil voe..pověs co na vsi..kydáš mrvu?
Bender 8. 1. 2007, 11:48
nejak to tu zvaznelo...pojdme delat srandu!!
krusty 8. 1. 2007, 11:48
dělal sem lekcde, ale rolby byly dycky v pořádku...
rolbař ze staďáku... 8. 1. 2007, 11:17
Konkrétně v téhle věci Víťo sorry, ale! vidím to jinak:
Bylo by moc pěkné nabídnout Maxovi pomoc v podobě technického zajištění, to máš recht. Ovšem za předpokladu, že se první zeptáš, jestli o tu pomoc stojí. Nepochybuju o tom, že by ocenil, kdyby Nora častěji zafungovala tak, jak se povedlo nedávno na Milano v Galerce.
Jako pomoc si ale nepředstavuju, že mě někdo postaví před hotovou věc. Takovým způsobem může pomoct on tobě prostřednictvím diycore.net, ne ty jemu. A je opravdu na hovno, že se „pro nás vhodný termín“ naskytl za podivných podmínek zrovna ve chvíli, kdy se tak daří spolupráce klubu s lidma, pro které je solidarita jedním ze základních principů! Věř mi, že se pak člověk cítí jako debil, když Nora jedněm nadšencům z (Nového!..pro panaVaška) Jičína „pomůže“ a on se má pak postavit např. za to: Přijďte do Nory na kapely! Výtěžek jde na sedmičku! Pomůžeme nadšencům z Prahy! Nebo koncerty EOS.. Taky proto v tom nemůže figurovat jen obecně Nora, ale konkrétní jedinec, kdyby ses divil, proč hysterie! Více na baru
Pp petrapoletucha@seznam.cz 8. 1. 2007, 11:14
porad mi tu neco chybi.... heeeeeej Maxi - co takhle tvuj pohled?
FST 8. 1. 2007, 11:12
stalo se to mimo stadión, tak do toho netahejte klub
frajer ti vodrazí ledvinu nemůžeš do háku 8. 1. 2007, 11:03
to je mi líto, lumen mám dost rád a MONDO je skvělá deska, ale tímhle u mě klesli, to se nedělá.
tom 8. 1. 2007, 10:59
nevim, nevim, z dostupnejch zdroju to vypada porad dost stejne: nekdo domluvil koncerty lvmen na morave (jsem rad, ze sem vubec prijedou!!!!!!) a nekdo jinej ho z toho pak vysoupnul a je jedno, jestli kvuli "vhodnejsim prostoru s vyssi kapacitou, lepsi technikou" jak tady pise vitavana. nebo kvuli necemu jinymu. proste profesionalove z nory opet zvitezili a nadsenci z NJ si muzou leda okusovat nehty. jak tady nekdo psal normalni showbiznys? omlouvam se, ze jsem mel iluze.
-------- 8. 1. 2007, 09:40
..navíc na sedmičku choděj pouliční holky a různá dobrá společnost..
die Dachziegeln 8. 1. 2007, 09:38
to machy & straba: chlapý pote na Fucked Up budou tam samý dvoumetrový hácéčkáři a ty me v kotly udupó
die Schwachwährung 8. 1. 2007, 09:33