Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
nemate nekdo moznost ten zaznam hodit na youtube? mam problem s videama cesky televize, ze mi nejdou pustit.....to samy s adamovo vystoupenim pri ms ve fotbale:-)
asd dsa 10. 1. 2007, 12:18
doufam, ze bude i thrash/heavy metal vecer, abych si prisel na svy.
houně 10. 1. 2007, 12:14
ok, dik, me pochyby jsou rozptyleny
(jinak na rockabilly vecer se tesim!!!)
jakub 10. 1. 2007, 12:14
jakub: v prvnim planu byli osloveny prave chancers a green smatroll (jestli se nepletu), ale nejak to nevyslo, pak se to nahradilo nihilists. ale ska kapely budou hrat v ramci druhyho tejdne pro sedmicku, kterej se chysta nekdy v cervnu, kdy by mel bejt i rockabilly vecer. ten zanrovej rozptyl produkce na sedmicce je velkej, 6 dnu pochopitelne nestaci pokrejt vsechno.
Bourek uv@silver-rocket.org 10. 1. 2007, 12:12
peklo -ne, oni tu dycky hrajou pred silvestrem, a sou celkem popularni, takze to mohl bejt celkem dobrej benefit ...
nysje 10. 1. 2007, 12:11
strašný kecy, zase se potvrdilo, jak si novináři často nejsou buď schopný zjistit a utřídit fakta, nebo na to serou a tak nějak to reprodukujou přibližně, nebo si rovnou tu realitu upraví po svým... muzika přitvrdila... v 90. letech, když přišla hardkór muzika sem na strahov, tak se začal klub vylidňovat... Docela jsem se ale bavil při sledování "alternativního" výkonu kameramana, hehe
pnt 10. 1. 2007, 12:08
Hele, já už ty NYSJE nikde nevidim, tak nevim.
pe.klo 10. 1. 2007, 12:07
aha, tak peklo už mi dal odpověď...
jakub 10. 1. 2007, 12:00
Abych řekl pravdu, tak teda nevim, jak se to všechno domlouvalo -kdo bude a nebude hrat na benefitu -a kterejm kapelam se to nebizelo a kterejm ne atd. (-?) -ale překvapilo mě, že tam právě žádný ska kapely nejsou, protože ska komunita vzdycky o sedmičce mluví jako o svý baště a o svym oblíbenym místě (teda aspoň co jsem já slyšel... ale nikoho nesoudim a ani nechci vyvolávat rivalitu, kdo pomohl a kdo ne, když navíc neznám podrobnosti ...ale prostě mě to překvapilo ....
jakub 10. 1. 2007, 11:59
No, ale zase sem koukal, že někde na benefitu pro sedmičku budou hrát New York Ska Jazz Ensamble. Akorát to nebude na sedmě.
pe.klo 10. 1. 2007, 11:58
chancers hrajou na nakym festivalu pristi tejden. to vite, neprisli by lidi.
rudeboy 10. 1. 2007, 11:52
ta reportaz je paradni! co veta, to perla... :)
j 10. 1. 2007, 11:50
Ota Svoboda zase zaperlil - otazka, zda na takovým místě, jako jsou VŠ koleje, ma takovej klub co dělat? Chudáci studenti - nemaj klid na praci. Hlavne že skoro v každým bloku jsou hospody nebo bary, kam chodej tak rádi chlastat. Z tech ale nejde žádnej bordel....?
hroch 10. 1. 2007, 11:43
Jo, hehehe... hlavně některý místní ska kapely, který se mohly přetrhnout, jen aby hrály na benefitu pro Sedmičku...
Aran uv@silver-rocket.org 10. 1. 2007, 11:43
no jasně, regéčko a skáčko totiž poslouchaj všichni mladí a krásní (a pohodoví) lidé, na kterejch stojí tahle republika...
my smrdíme? 10. 1. 2007, 11:40