Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Zdravím všechny rozhořčené a upozorňuju, že jde jen o mistifikaci... Vašek se nám sám nabídl, že nám bude bookovat konzíky (hlavně v Čechách), řídit, starat se o merch, spaní (prostě o nás). Dělá to dobře za velmi směšný peníz. Ty konzíky na Moravě dělal přes Michala H. Kopřivnice byla jen otázka, zda-li to není lepší prostor, ale Michal nás ujistil, že v Novém Jičíně je zázemí minimálně stejné... Vše tedy zůstává při starém dohodnutém. Víťa V. s námi nemá nic společného (sdnad se jen nabídl s Norou). Ale v Kopřivnici bysme rádi hráli jindy. Takže to jen tak, aby sme nebyli za ....*@x?!!!
Melnick (lvmen)
Melnick melnick@seznam.cz 8. 1. 2007, 15:16
pro jistotu: dal jsem do toho sice svůj um a nadšení, ale akci v NJ by zastřešil místní kulturák...
maxim 8. 1. 2007, 15:13
kurva,sem byl na stránkách Lvmen-dám si-kontakt a vzjede mi:vasek@nora.cz,tak tomuhle ftipálkovi fakt nepište
uh 8. 1. 2007, 15:06
jo jo-přesně vyjádřeno-jádro zustava stejný-máš to štěstí udělat koncert Lvmen(což neni vzhledem k jejich nahustenemu diaři jen tak...)-zařídíš jim ještě další návazný konziky na moravě,dáš do zařizování prachy,čas,nadšení a pak tě z toho někdo vyšoupne jen proto že je s managerem kámoš...a zdar,sorry a třeba někdy jindy...
sex beast 8. 1. 2007, 15:02
tak takhle presne to vidim ja, i kdyz zdalky.
pozorovatel 8. 1. 2007, 15:00
max: no, to by mne zajimalo, jak cela tahle prapodivna kauzicka skonci a jestli se k tomu nora crew postavi s otevrenym hledim. neni to takhle? "hele vole, nejaci diy smiralove nam tu delaj lvmen. podme si na nich zarobit radeji my".........
richard richard.kutej@denik.cz 8. 1. 2007, 14:50
RADIO 1 uvadi 50MINUT S KLUBEM 007 STRAHOV - dnes v 16:35. s Ivosem a Bananem!
offtopic 8. 1. 2007, 14:12
Maxim: Sem jsem to vnesla já, ne Víťa. A reakci jsem uvítala, jen mě zaráží, že první padla reakce tady a pak se teprve kopírovala na forum Nory.. ale to může být jedno.
Pp 8. 1. 2007, 14:07
selfbrush na to de dobre. hlavne je potreba hodne hrat, bejt videt. kapela se udela na koncertech, tvrdou praci.
cve 8. 1. 2007, 13:53
myslím, že víťa o tom tady píše protože ví že lvmen tu mají spoustu fanoušků. otázkou je, jestli jim zůstanou :-(((
jana 8. 1. 2007, 13:25
maxim: me to zajima, jsem rad ze to pises. ted treba rozumim tomu, proc hral selfbrush pred lumen v brne i kdyz se mu pulka klubu smala.
pr. 8. 1. 2007, 13:17
Zidane is the hero and Materazzi is the hooligan.
tecka. 8. 1. 2007, 13:08
"Who is the hero and who is the hooligan?"
porad tomu nerozumim 8. 1. 2007, 12:59
pasu pasu pisničky !!! julie chci te!
lalala LALALA!!! 8. 1. 2007, 12:57
svůj pohled na věc si zatím nechávám pro sebe, nejdřív zjišťuju všechna fakta. I když teď už je mi mnohé jasné. Ohledně řečí V.V. - nikdo mě nekontaktoval, takže jeho velkorysost trochu smrdí. Podobně vidím i jeho snahu začít o tom mluvit na tomhle fóru. Věřím, že vás to moc nezajímá a za chvíli vás to bude srát. Zatím vím jen to, že Lvmen o změně místa nevěděli ...
maxim hornovous@yahoo.com 8. 1. 2007, 11:59