to machy & straba: chlapý pote na Fucked Up budou tam samý dvoumetrový hácéčkáři a ty me v kotly udupó
die Schwachwährung
8. 1. 2007, 09:33
blebleble. tak se kluci z NJ omluvte a uz radsi nic nedelejte.
nora nostra
8. 1. 2007, 08:17
jeste bych chtel podotknout ze pro nas kveten nebyl vhodny termin a o predevsim z technickych duvodu. Jiz nekolik let jedname s mestem a resime stavebni upravy v klubu, modreho salu atd.. a pokud to konecne dopadne tak ze muzeme zacit tak to bude muset probehnout v kvetnu, max. do pulky cervna....I tohle byl jeden z duvodu naseho navrhu i kdyz ne jediny...Tot vse..
Vitavana vitavana@nora.cz
8. 1. 2007, 02:23
to: es te be a i ostatni...
- tvoje predstavivost je udivujici a vubec nechapu kde na to chodis. Ja jsem nikoho z niceho nevysoupl a na nikoho nedelal zadny smecka. Pouze jsem kdyz jsem se dozvedel ze ma byt koncert LVMEN v Galerce v NJ nabidl jsem koncert udelat ve vhodnejsim prostoru s vyssi kapacitou, lepsi technikou. To si myslim ze plati i po tom co se koncert presunul do Artefaktu (parkrat jsem tam koncert pred lety delal). Nikdo nechtel nikoho ojebat, s Maxem jsme se chteli dohodnout popripade mu klidne treba nabidnout jako kompenzaci pomoc s technikou nebo neco podobneho.. pri koncertech at uz ve Vrahu nebo treba za par mesicu v NJ, proste normalni nabidka. Koncert ve Vrahu jsem vubec neresil, jednalo se pouze o NJ - ostatni jsou nesmyslne spekulace. Myslim ze by se reseni klidne naslo a nikdo by nemusel mit pocit ze ho nekdo ojebal a hlavne to mohlo byt dobre reseni i pro koncerty Lvmen na morave. Myslim ze kdyby chtel nekdo na Maxe delat smecka tak by se mu an neobtezoval zavolat a resit to s nim ale proste by se to udelalo a hotovo... Ta hysterie je zbytecna .....
Vitavana vitavana@nora.cz
8. 1. 2007, 02:09
na mně jo?
škoda voe
7. 1. 2007, 19:40
mrdám svýho hárleje, na tebe už lásko má prostě nemam čas
jářku
7. 1. 2007, 19:39
leda nakej trapnej jako tak mi ho teda nandej ze sem pekny šméčko když si hodim éčko
dyk to řikám
7. 1. 2007, 19:36
nojo to já nesem reper sem na rep levej
Kunka
7. 1. 2007, 19:33
ale rapovalo se o sto péro, korando voe
pnt
7. 1. 2007, 19:28
ale určitě tam nebyl Ice Cube.
Koranda
7. 1. 2007, 18:59
jo, v táboře jich bylo jak nasráno a lili do nás ty jejich vobechy
pnt
7. 1. 2007, 18:56
tak Vaškovi napiš, třeba na myspace - to může udělat každej, koho zajímá co se stalo. Nebo by bylo vhodnější to řešit na guestbooku Lumenů. V každým případě howg.
pnt
7. 1. 2007, 18:55
no a viděli ste vy, ajskjůbisti vůbec včera ty marťany?
Neoja
7. 1. 2007, 18:45
docela by me zajimal nazor nekoho z lvmen nebo z jejich managementu na tuhle spinu.
dockam se?
7. 1. 2007, 18:26
skákal Pé eS přes OVSA
Lyssohlav
7. 1. 2007, 18:13