Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
FST. nauč se číst: "je nutná, proto kolem toho běhá x lidí už dva měsíce" neni "je nutna, protoze okolo toho behaj lidi dva mesice"
Radim Šrám 16. 1. 2007, 15:57
taky teda padlo, že prej magistrát plánuje koleje zrušit a v budoucnu vybudovat na Strahově "rezidenční čtvrť"..nechci tím nikoho děsit protože takovejch kachen se napovídá spousta, ale nevíte o tom někdo něco bližšího
pééééééééédro 16. 1. 2007, 15:28
myslel jsem HLAVNE tu hygienu. Co se rekonstrukce tyce - dyt on rika, ze urcite bude prospesna...
Jinak - je nutna, protoze okolo toho behaj lidi dva mesice??? Nerozumim.
( Navic - ja jakozto skeptik se obavam, ze snahy nekterych jedincu plus udani neustanou ani po rekonstrukci, jen mozna na chvilku utichnou...)
FST 16. 1. 2007, 15:26
to FST: Hm, tak Jakub má pravdu s tou hygienou, ale nemá pravdu v tom, že ta rekontrukce není nutná. Bohužel JE kurva nutná, proto kolem toho běhá x lidí už dva měsíce. A to, že venku před klubem je bordel z fotbalovejch hřišť na tom nic nemění - i na to si prej obyvatelé kolejí stěžujou.
Aran uv@silver-rocket.org 16. 1. 2007, 13:43
bingo! aneb Kubik trefil na hlavu hrebik:
http://musicserver.cz/naz…
FST 16. 1. 2007, 13:39
nevite nahodou nekdo, kde je ten sobotni koncert C + DCH atd: jestli Vernerovice nebo na czechcoru pisou Jetrichov u Broumova?
kdyztak dik 16. 1. 2007, 13:33
Respekt všem, kdo jakkoliv podporujou Sedmičku.
Aran uv@silver-rocket.org 16. 1. 2007, 13:28
no, treba proto, ze to proste vypadalo, ze ta akce moc nedava smysl, benefice je podle me neco co ma necemu pomoct, tohlei me prislo jako benefit pro benefit, ale je fakt ze i akt sybolicky podpory je hezkej, i kdyz to nekomu pride malo, no dost uz, nejsem radim sram abych ho tu obhajloval.
ondrej 16. 1. 2007, 11:21
radim sram: tvuj argument beru..nenatocil jsem nic (krom nekolika obskurnich CD, ktere jsme si vydali pro sebe v poctu tech, co je nahrvaali, pac nikdo nezasveceny by to proste neposlouchal.. ) mne slo ale o to, proc se typek jako ty furt navazi a stara se do nekoho, kdo proste neco dela..... ale uz to bylo snad vysvetleno, takze support underground a milujme se a mnozme se (perte se a zerte se!)
richard 16. 1. 2007, 11:00
ROH:Dobře mluvíš!
krum 16. 1. 2007, 10:13
forever!
inter punk 16. 1. 2007, 08:34
...jedna, dvě, tři, štyry - to jsou moje písmeny?
inter punkce 16. 1. 2007, 08:33
k vyjadreni smyslu postaci pismena
qóta 16. 1. 2007, 07:20
qóto, ty seš ten správnej, asi. slyšels někdy o interpunkčních znaménkách?
tečka 15. 1. 2007, 23:52
bourku vis nekomu by se to mohlo jevit tak ze bude blejt z tvyho pravopisu (tento nazor nevyjadruje nic o nohavicovi ci jeho nohavicich nebo jinych castich jeho odevu)
qóta 15. 1. 2007, 23:27