Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
tyvole už tejden čekam na esgmeq a nic...
Divi 15. 1. 2007, 18:29
Když jste to tu naťukli, má kopřivnické obyvatelstvo vazbu na klub 007?
Jo, lidi, co choděj na benefity zdarma maj malý ptáky. Když jsem to před lety nadhodil v jedné redakci, tak mi bylo řečeno něco ve smyslu: tím, že o benefitu napíšu udělám takovou službu, že by mi měli ještě platit.
HB 15. 1. 2007, 18:19
tak z nohavicy bleju, ten spis je fakt hustej
http://lidovky.zpravy.cz/…
Bourek uv@silver-rocket.org 15. 1. 2007, 17:43
poletucha: no vida, že to de. rozumim všemu, co píšeš, díky za vysvětlení. respekt.
radim šrám 15. 1. 2007, 17:35
...Udavači se objevili, třeba Škutina, to bylo velké překvapení. Když o tom ale mluvíme, tak nejlepší portrét Kryla je v udání od Jaromíra Nohavici, který byl ve Vídní z pověření StB. Chudák Kryl tam za ním přijel jako za člověkem z domova a vylil si mu srdce tak, jak by to žádnému emigrantovi neudělal. Nohavica to hezky všechno napsal do protokolu, to je úplně čítanková věc, to by vážně mělo jít do učebnic jako svědectví o době. A tohle je podle mě jen první věc, ještě vyplují další, ten Nohavicův spis byl zřejmě skartovaný, ale jeho hlášení zůstala ve svazcích osob, které udával...
lidovky, Hutka o Krylovi a Nohavicovi 15. 1. 2007, 17:23
Raněný?Radim: Milý Radime, už jsem doma a můžu ti tedy vklidu odpovědět. Logika je jednoduchá: LEPŠÍ NEŽ NIC.
Chápu směr tvého uvažování, pokud by se jednalo skutečně jenom o počty, měl bys samozřejmě v mnohém pravdu.
Tahle akce byla šitá horkou jehlou a jistě pochopíš, že ikdyž místní kapely sedmičku rády podpoří, neznamená to, že mají volno kdykoli si někdo vzpomene (taky jsem si nevzpomněla na všechny), hlavně ne 14dní před termínem.
Na 19.1. byla původně naplánovaná moje poslechovka a ve chvíli, kdy jsem si všimla, že v lednu nedělaj žádný koncert EOS, změnil se plán a z poslechovky se staly koncerty-benefit. O tom, jestli si tou akcí jenom honím ego, jestli je to o mojem vztahu k muzice, sedmičce nebo o něčem úplně jiném, si mysli co chceš. Nevím kdo jsi a nehodlám se ti vylívat.
I kdyby z toho mělo být jen pětikilo, myslím, že zapojit do toho lidi má smysl. A jsme u vstupného 70,- ..není to moc a je větší pravděpodobnost, že tam zůstanou i ti, kteří přišli jen na pivo..no a už to zkrátím, mohla bych ještě napsat Atrojku..
Kompenzací snad bude, že v na sobotu 3.3. chystám "2.kolo" s tím zmíněným sražením nákladů, s místníma kapelama.
Poletucha petrapoletucha@seznam.cz 15. 1. 2007, 17:00
myslim kluci, že to nevyřešíte... názor jedna vs. názor dva... co na tom... poletucha si to tak udělala a komu se to zdá divný, chodit nemusí... myslim, že by ste se zase měli zabejvat něčim smysluplnym, třeba jak narvat svojí hlavu do slipů svý kámošky
berys 15. 1. 2007, 16:12
to richard a janina: treba proste radim neni jedinej, koho to zajima, hm? taky bych tomu rad porozumnel, jako janina, tak proc stocit tuhle diskuzi do emailovy korespondence, kdyz se muze v poklidu vodehrat tady?
someliér 15. 1. 2007, 16:11
nenavážej se mi do Richarda! už si napsal ten mail?
sem jizva (ne šrám) 15. 1. 2007, 15:57
richarde, jedna plus jedna rovná se dvě.
slušně jsem se zeptal, protože se mi to rozhodnutí zdálo podivný a všichni akorát mlží.
nekritizuju a nesmrdím, richarde, nauč se číst. nadávat umí každej, zkus to s argumentací (ale jinou, než "jake benefity a akce jsi uz udelal ty sam?" - ptám se já tebe, kolik jsi natočil desek, když je recenzuješ na czechcore? ne, protože vim, že je to nesmysl.)
radim šrám 15. 1. 2007, 15:51
myslim, ze muzem prubeh tejdne pro 007 vohodnotit citatem napisu na zdi v bekstejdzi, ne?

RAISE YOUR VICTORY FIST HIGH!
summer 15. 1. 2007, 15:44
radime, radime, smrdet zacina tve az (omluv mne) tupe trvani si na jakychsi tvych zaverech z toho vseho... nepsala ti snad ta druha dama, at te prvni napises na mail? tak ji napis. a kdyz stale kritizujes a smrdis (pardon, citis smrad..) jake benefity a akce jsi uz udelal ty sam?
richard dychajic stale jeste cerstvy vzduch 15. 1. 2007, 15:32
proc?
me to taky zajima 15. 1. 2007, 15:25
radim šrám: sorry, ale uz nic nepiš.
radim krám 15. 1. 2007, 15:19
janina: aha, takže se nedozvim nic. sorry, ale tohle už začíná fakt smrdět.
radim šrám 15. 1. 2007, 15:00