Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
The Paper Chase? Yes!
p.w. 16. 1. 2007, 19:11
na ČVUT berou i bez přijímaček, ale teda nejdřív až v září, třeba tam ještě sedma bude
Lukáš 16. 1. 2007, 19:04
To bude proježděnejch peněz na cestách do prahy za kulturou... Co bych za to dal, bydlet v bloku sedm...
díky za předem výborný koncerty 16. 1. 2007, 18:24
jako drzkovat umi kazdej nymand ze jo.
vsechny vas zabiju 16. 1. 2007, 18:02
ty vole, tak kdyz je neco na sedmicce, tak kerujete ze ste se tam nedostali a nevideli, pripadne ze vam tam bylo horko a sou tam stary kachlicky na hajzlech a kdyz neco neni na sedmicce, tak mate zase hlody, dete s timdle resenim uz do haje a budte radi ze sem nekdo neco pri veze a vy na to muzete nekam jit.
prdel karel 16. 1. 2007, 18:00
neblbnete pelican jsou uplna bomba jestli lidi nejsou blby tak musi prijit!!!!!!!!!!.......
jmeno email 16. 1. 2007, 17:45
Taky je to spolu s Bielefeldem (kterej je o den pozdějc) jedinej koncert Pelican ve střední Evropě na tomhle turné. Jinak jedou Benelux a Anglii. Třeba přijede pár lidí z Německa...
Aran uv@silver-rocket.org 16. 1. 2007, 17:39
to roník: Já nevím, chceme to zkusit. Myslím, že Akropoli nezaplní, ale taky si myslím, že na ně třeba přijde tolik lidí, že kdyby to bylo na 007, tak na ně polovina lidí neuvidí. Fakt těžko říct, leckdo nám nadával za to, že první koncert Mono byl na Sedmičce a Pelican jsou venku ROZHODNĚ "větší" kapela než Mono... Ale je to risk, máš pravdu. Chceme to zkusit.
Aran uv@silver-rocket.org 16. 1. 2007, 17:36
myslíte, že pelican jsou tak "provařený", že zaplní akropoli? nebyla by lepší sedmička?
roník 16. 1. 2007, 17:28
to FST: Takhle filozoficky jsem se na to nekoukal. JE nutná, protože si jí přejeme. A přejeme si jí MY, aby mohla Sedmička pokračovat. Ano, někdo si stěžoval, ale to už neovlivníme. Můžeme ale ovlivnit spoustu jinejch věcí a o to v případě 007 jde.
Aran uv@silver-rocket.org 16. 1. 2007, 16:23
souhlas s Aranem. kultura nezemře, dokud zůstáváme odhodlaní!
kámo 007 16. 1. 2007, 16:17
Šrám & Aran - tak jinak: je REALNE nutna (a byla by i bez udani) nebo jen protoze si to nekdo preje? To je to, co nevim a to je to, o cem asi mluvil ten Jakub...
Jinak samozrejme taky verim, ze to pojede dal - kdyby mi to bylo jedno resp. neveril bych tomu, tak tu nic neresim...
FST 16. 1. 2007, 16:14
to FST: Tak pan Šrám mě předběhnul. Jinak kdybysme uvažovali podobně skepticky, tak to můžeme zabalit rovnou. Já naopak VĚŘÍM, že po rekontrukci se pojede dál!
to pedro: To jsem slyšel taky.
Aran uv@silver-rocket.org 16. 1. 2007, 16:02
pedro: tohle je pravda, ale neni to tak jednoduchy. magistrat sam o sobe ty koleje zrusit nemuze, to by muselo jit skrz CVUT - momentalne prej nepruchodny. nicmene uz je vybrana i lokalita pro novej kampus atd.
Bourek uv@silver-rocket.org 16. 1. 2007, 16:01
to pééédro:
Podle mě je to zatím nereálný, kolejí je dlouhodobě nedostatek...
HB 16. 1. 2007, 15:59