Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
tak než přinde ta díra tak se pořádně nažeru sulcu
krkovička 22. 1. 2007, 01:13
už se na vás chystám !!
červí díra 21. 1. 2007, 23:46
to věru není moc systémový přístup
spoonman 21. 1. 2007, 23:22
Do pěti let nás stejně všechny pohltí obří červí díra a navždy zaniknem, tak co.
Nostradamus Novák 21. 1. 2007, 23:16
Presne tak. Na zacatku 21. stoleti neni v souladu s prirodou absolutne nic z toho, co clovek dela. Mame moc rozumu, ale neumime s nim zachazet. Navic neumime zachazet ani s tema vecma, co pouzivaj zvirata v dzungli.
Jediny, co zbylo, je legrace. Beda Vam, jestli me o ni pripravite.
John 21. 1. 2007, 22:51
pěkně kecáš! musíš se dívat do konce...von to vodčiní - nejlepsí slyův film, přísahám!
no to teda 21. 1. 2007, 22:38
napsat na zacatku 21. stoleti ze jist maso je v souladu s prirodou, to uz chce velkej mozek a silnej pajsl.
darwin 21. 1. 2007, 22:38
cliffhanger zklamal.
smutny 21. 1. 2007, 22:36
myslim ze to tady jednou hezky napsal medvidek, dohledejte si to.
takk 21. 1. 2007, 21:52
Aran: Já tak beru jen ty, kteří z masojedlíků dělají blbce a pokrytce.. sám jsem asi půl roku nejedl maso a pracoval jsem v indické vegetariánské restauraci, v tomhle vskutku žádné předsudky nemám. Dodnes dám přednost zelenině před masem.
Die in sludge 21. 1. 2007, 21:38
Die In Sludge: a tebe za to, že jíš maso, srážel kdo? Pokrytec a alibista jsi přece z úplně jinejch důvodů - nehledej problém tam, kde neni a podivej se, o čem to bylo.
Stupidity: V zásadě nemůžeš udělat nic jinýho, než sám za sebe vystupovat co nejvíc v souladu se svym svědomim. Ať je to co chce. Důležitý je ale abys nekázal vodu a nepil při tom víno.
Tady přece nemluvíme o tom, že by měl někdo přestat jíst maso, ale o tom, že Die In Sludge se rozhořčuje, ale přitom sám nic nedělá.
Radim Šrám 21. 1. 2007, 21:37
debata o mase na webu silver rocket je nemalej kult....jo a maso sucks:-)
bigbee bigbee1@centrum.cz 21. 1. 2007, 21:35
to Stupidity: Na tohle je BLBOST fakt málo.
to Die in sludge: Myslím, že předsudky jsou někdy hrozná věc. Zkus vegetariány brát jinak než jako členy "příšerný sektářský kliky."
Aran uv@silver-rocket.org 21. 1. 2007, 21:33
Radim: Tim,ze nejis maso,zabijeni zvirat stejne nezabranis, delas stejne hovno...lide jedi maso xxx let, neni na tom nic neprirozeneho,je to v souladu s prirodou. Zatimco mi vsichni nicime Zemi,kde zijem,to je nelogicke,to je proti prirode. Kdyby si venoval svoji aktivitu ochrane prirody,bylo by to prospesnejsi.Urcite lepsi nez tvrdit lidem,ze zranim masa pachaj nejakej zlocin...
Cekam na blbost
Stupidity 21. 1. 2007, 21:29
Aran: Sorry, ale nikdy by mě nenapadlo někoho srážet jen proto, že jí maso a tvrdit proto, že je pokrytec a alibista. Když je někdo vegetarián, je to jeho volba, ale to z něj nedělá soudce, který může ostatní, kdo maso jedí, označovat za vrahy zvířat.
Die in sludge 21. 1. 2007, 21:29