jo, všichni kromě mě jsou zlí -jen já to totiž se sebou myslim dobře!
egolfista
31. 1. 2007, 17:22
Podle mě sou všichni KURVY
fosr
31. 1. 2007, 17:21
na světě se dějou i horší věci
věřte tomu
31. 1. 2007, 17:15
Pro hlupáka každý hloupý.
Forest Gump
31. 1. 2007, 16:56
sorry - vzdavam.
doufam ze jste spokojeny. nezlobte se ze jsem si dovolil nesouhlasit s tim, ze je zabava na prvnim miste.
gh.
31. 1. 2007, 16:53
tak jo, ja to zvladam. ANO, je dobre ze i za svoje penize sponzoruju soukromou firmu dvou "hardcoristu". ANO, je nam vsem nad osmnact. ANO, penize vladnou, jak jsem mohl byt tak naivni? ANO, je dobre ze kapely na fluffu dostanou malo penez, protoze si mysli, ze podpori dobrou vec. GOD SAVE FLUFF a hardcorovou zabavu slepcu.
gh.
31. 1. 2007, 16:51
gh: aha. takze ty jsi si doted myslel, ze tri denni fest plny kapel z celyho sveta delali dva nadsenci, kteri si umeli (pak by byli fakt vic nez svati hardcoristi) dopredu spocitat kolik prijde lidi a za kolik tak maji dat lupeny, aby ti lidi podporili prima festak, technicky zalezitosti a ony kapely. ze tri denni mega fest skoncil vzdy s vzacne vyrovnanym rozpoctem...ze prachy na stale rostouci naklady i novy kapely jim srali kosi, a taky to, ze ti kluci proste za urcity cas myslim si docela tvrdy driny nemeli pravo na zisk....achjo, gratuluji. to, ze mozna ojebavaj spolupracovniky je (taky se opakuji) hodne blby, ze mohli dat i neco na njakou charitu je pravda, ale zaroven vec debaty.... nevim, jestli umis prijimat argumenty taky od jinych, nebo jen pubertacky oponovat vyroky "jak u blbejch" s anonymnim nickem k tomu, ale zkus si prosim jeste jednou precist treba i vysvetleni tech, ktere ten clanek pranyruje. je to v debate pod nim......
richard richard.kutej@denik.cz
31. 1. 2007, 16:49
1/ nutil někdo někoho, aby dělal na fluffu za špatný prachy?
2/ byli ti, kteří pracovali na fluffu, starší 18 let (věděli, co a za jakejch podmínek budou dělat)?
3/ nutí někdo někoho, aby na fluff za těhle podmínek jezdil?
4/ je povinností, aby pořadatelé festu zveřejňovali, kolik vydělaj (pokud nejde o benefit)?
5/...tak buď tam,kurva, jedu, anebo zůstanu doma
6/ kaťáci vládnou, pičo
radek tom.ajara@email.cz
31. 1. 2007, 16:45
Já ti rozumim co chceš říct. Ale zase mi přijde, že nemůžeš připustit, že je i nějaká pravda na druhý straně. černá a bílá? takhle to přeci nefunguje.
p.w.
31. 1. 2007, 16:39
umis cesky? musim se opakovat. az doted jsem si myslel, ze koupi listku na fluff podporuju kapely co tam hrajou a dobrej festival. ted vidim ze podporuju soukromou firmu dvou lidi. kdyz se vydela tolik penez a oni nedaji ani dvcku na paca ani na zadnej jinej benefit, tak fuck off. jasne, neni povinnost davat vydelek na benefit, ale pak jsou teda fakt horsi nez rock for people, kde sice hrajou sracky ale kde jde vytezek vzdycky na nejakou charitu.
gh.
31. 1. 2007, 16:34
tahle hádka je nechutná a myslim, že ji stejně nelze nijak vyřešit -maximálně se vytvořej dva tábory (fluff a antifluff) ... nebo jak to vlastně celý má skončit, aby to "dopadlo dobře"? existuje taková varianta vůbec?
jakub.uck
31. 1. 2007, 16:33
gh: jak u blbejch to opakuješ dokola jen ty. myslim, že každýmu, kdo ten článek pozorně čet, je jasný na co se poukazuje. tak myslim že to nemusíš každýmu kdo se na webu objeví vysvětlovat. navíc myslim, že ty máš úplně stejný informace jako všichni ostatní, takže bych se nestavěl do pozice toho, kterej to má všecko prokouklý. ale jestli víš nějaký fakta, který nezazněly ať už v článku nebo navazující diskusi, tak sem s nima.
p.w.
31. 1. 2007, 16:31
gh: je to jak u blbejch! co konkretniho ti v tom clanku prijde STRASIDELNY? 1) to, kolik by podle propoctu trech autoru melo zustat v kapsach organizatoru? 2)nebo treba to, ze mohli prispet vice tem deckam, co jim v tom nejak pomahali? to za 2) mi uz, jak jsem psal, trosku nefer prijde. co strasnyho ale ten clanek odkryva dal? nasmeruj mne prosim...
asi blbej richard
31. 1. 2007, 16:29
to ja opravdu jako u blbejch, bylo to receny asi tisickrat. je jen DOBRE, ze i diy scena vydelava a z toho jsem nadseny. ale JAKYM ZPUSOBEM? v tom clanku to je jasne receno. pro me je spis strasidelny, ze spouste lidi to je jedno, hlavne ze jsou kapely a koupaliste. zaviraji oci.
gh.
31. 1. 2007, 16:06
gh: pravo na to vedet co podporujes ti neberu. ja ale stejne tak beru, ze pokud se necemu nekolik mesicu rocne venuji, mam pravo (ale nemusim ho vyzadovat) z toho taky neco mit. a pokud je to dokonce vice, nez vraceni nakladu, nikomu to nezavidim a neupiram. navic ti kluci (ktere ja jinak osobne neznam a ani na fluff nejezdim) pisou, ze cast zisku stejne davaji zase do kapel, ktere zadaji proste vetsi love, coz mi neprijde taky nijak neprirozene... ale neberu ti ani tvuj nazor, ze tohle uz treba neni punk a pokud ti to prijde jen jako "firemni fest", klidne ho vyfuckuj.... jen si jeste myslim jedno. i DIY scena musi obcas vydelavat.... aby se ty prachy treba mohly tocit zase dal pro ni.. a pokud jsou i lidi, co se timhle jeste jsou schopni zabyvat na cely uvazek a zit z toho, nesedam si pred nimi na prdel, ale ani je neodsuzuji...
richard
31. 1. 2007, 15:58