http://lovegodsway.org/Ga…Nejvíc!!!
hehe
31. 1. 2007, 22:28
http://lovegodsway.org/C.….
bleju inkvizice!
31. 1. 2007, 21:48
Já miluju vaše stadionový hymny jako Jeremy, nechtěli byste mi taky jednu napsat?
Mike Patton
31. 1. 2007, 21:48
Každej miluje naše Vitalogy.
Mike McCready
31. 1. 2007, 21:09
Dík za ty ochutnávky od těch dobytků z Chebu. To přísahám.
Treehorn
31. 1. 2007, 19:46
Mohli by na Fluff pozvat Leningrad Cowboys, to by byl teprv punk
jeden blbec
31. 1. 2007, 19:15
OTK by nebyli?
pOTKan
31. 1. 2007, 19:14
to: aycay
...4) někde na začátku se to v tý debatě mihlo
...6) kaťáci - esgmeq
aby bylo jasno - nebránim fluff fest. reší se tady situace, kdy někdo navštíví takovouhle akci a pak remcá, že kohosi sponzoruje. neříkej mi, že někomu, kdo má dvě oči a mozek a vidí, že na festu je přes 2000 lidí, a hrajou tam nuclear blast dojč hvězdy heaven shall burn atd., nedojde, že se nejedná o nějakej "samozásobitelskej" fest. tomu nevěřim.
takže to vezmu hopem: určitě je fajn, když se o svuj zisk pořadatelé spravedlivě ("každýmu podle zásluh", říká mamka) rozdělí.
jestli to tihle dva kluci (nebo kolik jich je) neudělali, tak je to jejich problém a problém těch, který ojebali
zní to možná blbě, ale mě je to jedno - každej má svojí hlavu od toho aby jí používal, ne aby mu nepršelo do krku (myslim, že nemluvim úplně zcesty. s kapelou takovýhle ojebávky řešíme dost často)
celym tihle výplodem chci jen říct, že, ten,kdo by měl na tenhle ojeb poukázat, měli bejt ti uklizeči.
...f) to jsem neřek, netvrdim (ty voe, o tomhle se snad nemusíme přít. na pátek mám objednanej koncert traband a ještě k tomu šoupnu nějakou balkánskou dechovku...přijdou lidi, vy noise břídilové)
...9) hele, to jsem taky neřek (ale pokud vydělal legálně, ať si auto klidně koupí. to už se, myslim, taky někde řešilo - jestli, když se povede koncert, jestli máš právo si koupit desky v day after. no žádnou direktivu jsem o tom zatim nečet...)
...5) a vůbec děcka, přijeďte na festa de la pohoda. budou tam co-ca, michael´uncle, gride a další
radek tom.ajara@email.cz
31. 1. 2007, 18:36
jo, to je jasny pac vokaly sem zpival ja
edie vedder..
31. 1. 2007, 18:36
S tou ochutnavkou jste si pekne zavarili, s jidlem roste chut. Teda apon u me... Asi se pridam do klubu vyvrivujicim po hlavnim chodu. Ale dik.
rdk
31. 1. 2007, 18:25
pearl jam jsou nejvíc
pedro
31. 1. 2007, 18:17
no tyvoe, petiminutova pisnicka od esmeq, to cumim. a este k tomu zni jako pearl jam...
dítě
31. 1. 2007, 17:51
je nutný vopakovat ty samý věci na czechcoru a pak ještě tady -to fakt máte tolik volnýho času, kuci? -nebo rovnou dáváte jen "ctrl c - ctrl v" -???
...
31. 1. 2007, 17:51
jsem rad, ze nekdo takhle pregnantne formuloval bod g). diky.
gh jsem zpatky
31. 1. 2007, 17:50
radek:
1) nenutí. stejně jako nikdo nenuní nikoho dělat v tescu.
2) byli. věděli. Jen si asi tak trochu mysleli, že pomáhají někomu, kdo to potřebuje.
3) ne.
4) chce to po nich někdo?
5) já zůstávám doma, resp. jezdím jinam.
6) každému co jeho jest. Wollongong Forever!
a teď já:
a) věděli už v momentě, kdy se uklízelo, pořadatelé jak na tom jsou tentokrát finančně?
b) opravdu by při té celkové sumě bylo až tak děsivé věnovat na všechny benefice, které v rámci akce probíhaly, po řekněme jednom tisíci kč?
c) opravdu by se na rozpočtu až tak projevilo všem těm kapelám, které tam hrály za (příklad!) 800,- říct "Vybralo se mnohem víc než jsme čekali, dáme vám litr. Schovejte si to na horší dobu a nebo to dejte na nějaký benefit" ???
d) víš kolik stojí úklid na podobný akci jinde?
e) fakt si myslíš, že třeba pořadatelé akcí typu Love planet nebo Trutnov - když vydělají - si ty prachy užívají třeba na Krétě? Že si nic neschovají na další ročník nebo na dražší kapely?
f) Opravdu si myslíš, že pořadatelé FF jsou jsou šikovnější než ti ostatní, kteří prodělávají nebo dokonce musejí dělat benefity jako byl ten na Sedmičku (to není z mý hlavy, to jsem si přečetl v tom fóru)???
g) opravdu někomu věříš, že když se mu povede akce, na který vydělal řádově stovky tisíc korun, že si je schová na příště a auto si pak koupí (dráž než za hotový) na leasing?
FST aycay@noise.cz
31. 1. 2007, 17:36