me to neprijde divny ja jsem rad ze se to dostalo na svetlo. sedet pred kazdym na prdeli jen proto ze "neco dela" je dost ubohy. to jako kdyz jsem jen "obycejnej" navstevnik tak nemam pravo zasahovat do diskuze "aktivnich" a mam drzet hubu a jen solit penize? myslel jsem ze punk rock je o tom ze ja i jako navstevnik jsem casti sceny a jako takovej mam pravo vedet, CO podporuju. az doted jsem si myslel, ze koupi listku na fluff podporuju kapely co tam hrajou a dobrej festoval. ted vidim ze podporuju soukromou firmu dvou lidi - jakkoliv je ta firma blizka punku (vozeni kapel po evrope). to neni koser, jestli podle tebe jo, ok.
gh.
31. 1. 2007, 15:38
gh: hele. ja si myslim, ze akci(e) si kazdej muze delat zcela dle sveho a na kazdem z nas je jestli rekne "jedu tam", nebo "tohle neni organizace a ceny dle meho gusta a mrdam na to..." . divne mi ale prijde, ze nekdo jiny si provede sve vypocty a nekde je zverejnuje a napada ty, kdo neco delaji. navic, jak uz nekdo psal v diskuzi na czechcore, ti kluci, co to sepsali jsou v podstate taky ze stejne "branze".... souhlasim jen s tim, ze jestli mi nekdo tvrdi "pojd mi pomoc,ale delej to skoro zadaco, pac z toho nic nemam ani ja" a je tomu jinak, je to nefer....
richard
31. 1. 2007, 15:33
v čem prosim tě?
gh.
31. 1. 2007, 15:02
gh: kecy.... uz tam visi i vyjadreni lidi z fluff festu, kdyby mel nekdo zajem..mne ten clanek prijde furt prinejmensim divny.....
richard
31. 1. 2007, 14:34
Ať už je to album tady!!!
Ten, co pije z vašich vinic
31. 1. 2007, 14:20
budhistická hymna voe
vycpu kořeny
31. 1. 2007, 14:19
vole esgmeq sou nejvíc
pokadim tvý stromy
31. 1. 2007, 14:14
a to je prave vono magtabe
katapult voe forever
31. 1. 2007, 13:49
...vůbec ne...nenávidím tě je naprosta bomba...
bigbíťák
31. 1. 2007, 13:43
nenavidím tě! mě tak zklamalo, že jsem zatim nedostal odvahu pustit si druhou ochutnávku. ty vole takovej bigbit
magtab
31. 1. 2007, 13:35
pw> dik.
gh.
31. 1. 2007, 12:49
gh.: slepičí prdelka.
p.w.
31. 1. 2007, 12:34
Tak jo, teď by zas mě zajímaly nový OTK...
hu he
31. 1. 2007, 12:32
http://www.czechcore.cz/i…vypada to, ze "true hc kids" breci, ze se jim sahlo na posvatnou kravu a odmitaji si strhnout pasku z oci. tupy stado, neschopny celit jasnejm argumentum. jak blbci porad dokola opakujou, ze neni spatny kdyz se na necem vydelava a odmitaji pripustit ze ten clanek o tom neni. slavna SCENA je srocena kolem dvou zlodeju a chrani je vlastnima telama, protoze tim chranej i svoje slabosti a spatny svedomi. diky, ze banan ivan a flo alespon castecne rozkryli tohle svinsto. aspon ze ty novy esgmeq hrajou super.
gh.
31. 1. 2007, 12:02
Pro Zdendu Nezdendu: Pošli mi prosím na mail fotky ze Chateau. Jsi mistr a já potřebuju fotky Kdyby psů na vytvoření jejich webu. Děkuji mnohokrát, honorář nečekej :o)
Janina janina.apo@seznam.cz
31. 1. 2007, 11:51