Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
od té doby, co čtu aha, mám ze sebe radost
krampol 9. 6. 2007, 12:56
sice nevim, kdo je drsnej daja, aby mi moh pratelsky rikat buzno, ale mam to v pici.
Bourek uv@silver-rocket.org 9. 6. 2007, 12:28
jo a Jona La Tashe a Bone Machine jsem slyšel a myslim, že to jsou šikovní kucí, nikam se necpou a šance nedostávaj, ale dělaj si je sami...nevím sice, co na to "hudební publicisté", ale mě přijde i ta odvaha jako podstatná věc - navíc, když před tebou sedí tucet arogantních čůráků, kteří "zaručeně ví, jak na to"
drsnej dája 9. 6. 2007, 11:45
A zároveň tě tímto pomlouvám, že jsi buzna bez uvozovek a v rámci "politický korektnosti" dodávám, že proti gayům taky nic nemam :)
drsnej dája 9. 6. 2007, 11:37
Radime, pokud se někoho dotkne označení "buzna" - navíc v tom kontextu, kterej ti asi unikl- , tak to ať mi teda někdo střelí rovnou dvě. :)
drsnej dája 9. 6. 2007, 11:35
proč myslíš, že je buzna urážka? seš snad homofob!?!
ten kyselej 9. 6. 2007, 11:32
nechápu.
Radim Šrám 9. 6. 2007, 11:31
Šrám: proč? vždyť to sou "buzny", stejně jako jsou rakeťáci "blbci"... prostě miláčci... tak co tu kua řešíš???
kyselej voe 9. 6. 2007, 11:19
ad Inkvizice: evidentně se nikdo z inkvizitorů k tomu nechce vyjádřit (nakonec chápu, chytrému stačí napovědět, myslim, že stačí přemejšlet. když si odstraníte ty vtipy o plnovousech a tak, zůstává tam pár základních informací. (jenom chci říct, že je mi taková muzika příjemná, bohužel jsem v ČR nenašel nic, co by stálo za pozornost)
- to co, tady ty písničkáři předváděj, je dost trapná a těžkou uvěřitelná póza, navíc kradou až to hezký neni a tak podobně. (příklad: tak strašně originální a skromnej Selfbrush, kterej nestydatě vykrádá Bonnieho Prince Billyho a sere se úplně všude.)
- když budete mít kapelu a budete něco dělat, o snažit se o něco zajímavýho, každej trouba, co je "hudební publicista", přijde a strhá vám to. ale stačí "mít tu odvahu" a vylízt sám s kytarou a měřítka se měněj. dostávaj šanci lidi, který na to prostě nemaj a poslouchat je vás dovede až k pocitům trapnosti. kdo někdy slyšel Mon Insomnia, Lilac, Jon La Tash nebo Bone Machine, ví o čem je řeč.
- málokdo z těch lidí opravdu umí zpívat a napsat pořádnou písničku (singer/songwriter), ale to je všem jedno - omluví se to tím, že je to prostě lo-fi. musím říct, že tenhle diletantismus mi taky vadí.

drsnej dája: myslim, že aran ti chtěl říct, že místo naříkání, kdo ti co nepozve, kdo musí brát, co se mu nabídne apod., můžeš zvát kapely podle svýho gusta a vkusu a dělat koncerty, co tě uspokojujou.

a ještě jedna věc: i když mě sporto nebaví (naživo jsem neviděl, znám jenom nahrávky), neodvážil bych se to kvalifikovat jako "buzny". to mi příde hodně za hranicí politický korektnosti a máš asi štěstí, že vystupuješ anonymně. já bych to (bez ohledu na to, že mi homosexuálové pochopitelně nevadí), považoval za pomluvu a asi bych ti, bejt na místě Sporto, jednu střelil.
Radim Šrám 9. 6. 2007, 11:07
co je last fm?
nejaky radio? 9. 6. 2007, 11:06
vole maj to na last.fm takže je to pravda. stejně jak sporto-)
mlok 9. 6. 2007, 11:05
sziget - jedu na sziget, je to nejvetsi festival na svete, vetsi nez vsechny festivaly co vubec jsou na tyhle modry a vubec ne zeleny planete.
seru na vas 9. 6. 2007, 11:04
skatulky neskatulky - rict ze pelican a isis jsou post rock muze jen magor co si mysli ze post rock je vsechno co se ted hraje. pelican jsou nastesti dobrej metal, isis jsou dobry vsechno, eist je blbost na entou z do make say think bleju a dejte mi blbost.
gh. 9. 6. 2007, 11:03
já to začal poslouchat ještě než to bylo v módě, chááá sem nejlepší.
asertivní suverén 9. 6. 2007, 10:59
kurva já těm pelikánům říkal, že by se sakra měli přiblížit tý definici, jinak že sou špatný. a oni nic. sráči.
mlok 9. 6. 2007, 10:58