Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Hukot: to máš tedy pravdu!
Nea 9. 6. 2007, 18:13
Yzx: Blbost
Ja si mylism, že s kritikou by se měl umět člověk sžít (píše se to takhle?) a spíše nad ní přemýšlet, pokud má opodstatěný podnět. Jinak ať to zabalí.
Na druhou stranu by mělo SR taky přídat jméno autora, popř. přezdívku, jinak sou všechny ty inkvizice na ...
Honza 9. 6. 2007, 18:12
blebleble. delam si doma langose, krale jidel, na pocest zacatku letni sezony.
kokoti 9. 6. 2007, 18:06
kdo je nad veci, jenom se smeje. potrefeny husy kejhaj.
stara pravda 9. 6. 2007, 17:50
jaka pausalizace? plati to na ty kerejch se to dotkne, a zakonite ted panikari, ty kerejch se to netyka, sou zticha.
Yzy 9. 6. 2007, 17:32
Není problém tít do živýho, když to vezmeš všechno z jedný vody. Zároveň tim ale odsoudíš i dobrý věci. Mně tahle paušalizace nesedí stejně jako Jonášovi. Jako legrácka nebo podnět k dalším úvahám je to dobrý, ale ne každej to tak chápe (zajímalo by mě, co autor) viz. plamenná diskuze níže.
Možná to je jako mor stejně jako post-rock, ale to mě nechává chladnym, mně bylo třeba v patnácti blbý všemu říkat bigbít.
John 9. 6. 2007, 17:24
jaro misto jako
nechapu 9. 6. 2007, 17:19
jinak ad postrock, vypadalo to ze pride vybrnkavaci jako postrokovejch instrumentalek, ale ve vetsine pripadu ze z toho vyklubal docela slusnej narez, nebo aspon uchylarna, akorat ty red sparowes me nejak nerozsekali, jinak tu tusim s vyjimkou Ccek zadnej moc postrock nebyl, jak to vidim (maserat+ ostinato sem skoro cely propas).
este ad lidicky na koncertech, pride mi dobry ze proste na koncerty chodej lid a hledaj jestli je to to co je bavi nebo ne, rozhodne to zatim nejsou zadny trinactilety holcicky jako na sunshine, takze nad skladbou publika bych se opravdu nepozastavoval.
postrock a lidicky nesouhlas 9. 6. 2007, 17:19
Minula ucinkem? spis bych rekl ze tala do zivyho, kdo ma to skuceni poslouchat? vzdycky to zkusim, kdyz se objevi nekdo novej, ale vysledek je zpravidla megazalostnej. To ze ma nekdo odvahu si sednout pred lidi se spanelkou, bohuzel opravdu jeste neznamena ze ma co rict, nerkuli ze ma dobry pisnicky. a je to jako mor.
inkvizice souhlas 9. 6. 2007, 17:10
to anti songwriter: Seš MRDKA !!!!! Nevím vo co ti jde....A když tě serou Bone Machine, Mon Insomnie (na tyhle dva já osobně nedám dopustit), tak co říkáš na Unkilled Worker (Todd z Wollongong) ? Ten je taky trapnej? Taky mi někteří songwriteři neseděj, ale rozhodně mi je sympatičtější týpek skytarou, kterej třeba není příliš originální, než nějakej BLBEC, co furt někoho řeší a sám hovno dělá. Ta Inkvizice se asi trochu minula učinkem.....
Hukot 9. 6. 2007, 15:43
na koho konkretne je namirena inkvizice?bylo by ferovy jmenovat.kdo jsou ty sraci z ktejch je vam uv srr nabliti?dekuju za odpoved
analph 9. 6. 2007, 15:41
"postrock" a speciálně jeho čeští fans - ti milí prima lidičky - by si imho inkvizici zasloužili asi ještě víc než různí novodobí kotlíkáři
misantrop 9. 6. 2007, 15:38
pisnickari jsou NULY! bone machine a mon insomnie nejvetsi! a jeste ten lilac, ale ten to snad uz zabalil... hruza! spalte jim nekdo ty jejich kytary, at uz daj pokoj, hovada!
anti-songwriter! jedine noiserock vladne!! 9. 6. 2007, 15:24
Radimku, to jsem rad, ze v tobe moje muzika vyvolava alespon nejake pocity. Proto to delam,tahleta nadherna reflexe umeni v posluchaci. Vis, mozna tu trapnost citis, protoze ji mam plno.
Jen by me zajimalo, kdyz uz o tom tak rozhodne pises, jestli jsi nekdy dosel dal, nez pres mp3 na myspace. Protoze jestli ne, muzes si za ten pocit trapnosti sam. Ty mp3, ktere jsi slysel opravdu jsou sracky. Ano, je to lo-fi sracka. A myslis, ze me to tak bavi?haha. Kdybych mohl, tak jsem to nahral kvalitne uz davno. Takze jestli te treba nekdy napadne zajit na koncert, aby tvoje kritika mela smysl, rad prijmu i tve pocity trapnosti.
jon s rádobyplnovousem 9. 6. 2007, 15:15
UV SrR: Jelikoz jsem si musel jit vcera vecer zaplakat a verejne se tak ukajet, nemel jsem cas reagovat ihned.Nicmene musim pochvalit nabrousenou ironii posledni inkvizice.Fakt mi to prijde vtipne (mineno vazne!). Tohle by se snad nedotklo nikoho,nikdo si nemuze myslet, ze by to pisatel myslel vazne. Protoze kdyby tomu tak bylo, musel by na svou KONSTRUKTIVNI kritiku navleci konkretni jmena a na zaver jeste pridat sve jmeno.Jinak snad nikdy nemuze byt bran jinak nez jako vrchol smesnosti. A toho, jakou zabavu mi ty placanice a picovinky okolo SrR poskytuji, toho si dosti cenim! (opet mineno vazne)
ALE, Adame, proc tohle pisu otevrene (paklize lze na internetu vubec mluvit o nejake otevrenosti...)? Je nas totiz vic, kdo jsme mirne znepokojeni tim, ze jakkoliv je inkvizice atd. obrovska taskarice, jak je mozne, ze se tam objevi nejaka ostra prima kritika nejakeho zla (viz gaia mesiah a krampol) a po ni pak nekdy nasleduje jakasi ironie (nemirena vubec jako kritika, spis jako takove pichani do jakehosi hnizda, v tomto pripade pisnickarskeho). Ale asi je to prave ta nejvetsi legranda, posilat do prdele to, co nenavidis a zaroven to, co vice ci mene podporujes, vsechno na te jedne strance. Asi mas pravdu, tak je to nejvtipnejsi...haha...a vlastne mi uz ani nemusis odpovidat.
plačící Jon 9. 6. 2007, 15:07