no konečně. ale že to trvalo!
mty citliva_individualita@lo-fi.cz
9. 6. 2007, 10:58
dája -jo, ale mě rve uši to, jak tuhle škatulku teď každej používá -každej teď má svoje "post-rockový kapelky" a chodí na jejich "bezva koncertíky", jakoby to slovo byla záruka kvality, nesnášim ten lehce tajemnej pohled, když ti někdo řekně, že poslouchá "post rock", na to slovo fakt začínám bejt alergickej ... sám si přečti svý předchozí příspěvky a spočítej si, kolikrát si ho tam použil ... navíc sám přiznáváš, že je to škatulka "hodně všeobecná" = jenže čím víc je něco všeobecný, tím míň to ve skutečnosti existuje ...
jakub.uck
9. 6. 2007, 10:58
chytrej: to je hezkej wiki-odkaz. mě se tam líbí v tom úvodu "music using rock instrumentation for non-rock purposes, using guitars as facilitators of timbre and textures rather than riffs and power chords" - tomu mi přijde právě diskutovaná "metlošská" větev dost vzdálená :(
drsnej dája
9. 6. 2007, 10:52
jakub.uck: to, že je to škatulka - a hodně všeobecná -, je snad absolutně jasný. hádat se o tom, jestli post-rock existuje, je asi blbost - to označení si nikdo teď z prstu nevycucal.
drsnej dája
9. 6. 2007, 10:40
chjo, prislo to ceho sem se obaval - letosni SRSS bude v dobe szigetu ... :( tak snad za rok
honza. hu.dba@seznam.cz
9. 6. 2007, 10:11
postovni rock existuje
http://en.wikipedia.org/w…a ten blbec se jmenoval simon reynolds
chytrej
9. 6. 2007, 09:30
drsnej dája -slovo "post rock" mi začíná lízt krkem, to zas nějakej blbec vymyslel škatulku a všichni se toho hned chytli. děte s tim do hajzlu. poslouchejte hudbu a dobrý kapely. k tomu neni potřeba pořád dokola využívat takovejch debilních pojmů jako je post rock. ŽÁDNEJ POST ROCK NEEXISTUJE, AKORÁT JE ZROVNA V MÓDĚ POUŽÍVAT TO SLOVO ... už jen čekám, kdy se na václaváku pod koněm bude konat sraz "post-rockerů" ...
jakub.uck "post rock" fuck off!!!!
9. 6. 2007, 08:28
ad inkvizice - zdá se, že se autor trefil do aktuálna:
http://musicserver.cz/cla…Ale je fakt, že by mě taky pár konkrétních jmen, který měl autor na mysli, zajímalo. Já osobně bych hlasoval pro Jamisona Younga...
fst
9. 6. 2007, 07:37
něco á la Gastr Del Sol...
hint!
9. 6. 2007, 01:03
...Flying Saucer Attack! Jasně, těžko určit, co je teda ještě ten post-rock, ale přepokládám, že víš, kam mířim.
drsnej dája
9. 6. 2007, 01:01
ještě aran: ty co mě ba jsou takový ty ambientnější...nebo á la EITS, Mogwai atp...myslim, že Do Make Say Think je zrovna třeba dobrej "post-rock"...nebo z úplně jiného náhledu - třeba něco zajímavýho jako klasika Cul De Sac..nebo Múm. Jeden z mých oblíbených p-r jsou třeba Labradford...
< tím se samozřejmě nedožaduju, aby mi je sr sem přivezli :)
drsnej dája
9. 6. 2007, 00:49
proč?..protože nesnáším tlachání!
jaBASTA
9. 6. 2007, 00:45
aran: jo sry, já nepochopil, na co se ptáš - myslel jsem, že chceš znát ty post-rockový kapely, který mě neberou (á la Isis, Pelican...)...ty part chimp, volt jsem zmínil, jako dobrý kapely z toho výčtu, co tam někdo dal...
drsnej dája
9. 6. 2007, 00:28
drsnej dája: Ještě jednu věc. "Dole" jsi zmínil - jestli jsem to dobře pochopil - Part Chimp a Volt. Ale ty tady hráli... Měl jsem pocit, že jsme tě "naštvali" kvůli kapelám, který tu nehráli, což mi připadá mírně zvláštní. Ale třeba to tak není.
Aran uv@silver-rocket.org
9. 6. 2007, 00:21
drsnej dája: Nejsem naježenej ani trochu, jen mě to prostě zajímá. A že bereme, co je k mání? Hehehe... tak to teda fakt není. Filtrem ÚV proleze odhadem tak 40% nabídek. Proto mě zajímalo, co by třeba tebe bavilo živě.
Aran uv@silver-rocket.org
9. 6. 2007, 00:19