Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Jan Hrivňák: Já myslím, že není potřeba vydávat to, co lidi napíšou tady na fórum, za postoj Silver Rocket. A ještě - hodnotit, který fanoušci který muziky jsou "lepší", bych si teda netroufnul. Osobně třeba nemám problém s lidma, co se ožerou, a jediný co jsou schopný říct, je banik pičo nebo Iron Maiden (jak píšeš). Jinak na BA jsem nikdy nebyl, takže těžko můžu hodnotit.

bizzaro: S tím právě nesouhlasím, ale nechci podrobnosti ohledně týhle věci nějak komentovat.
Aran uv@silver-rocket.org 14. 4. 2008, 15:06
n.: jo, to mas asi pravdu, ale ten fest je zanrove vseobjimajici (v metalu samozrejme) a je jasny, ze kdyz to stoji miliony, tak si obcas nejakou tu vec vydupat musis, tedy treba tu exkluzivitu.. a trosku trknout i lidi, ktery by normalne nejeli. je to zabava i byznys. asi jako vetsina veci, ktery neco koncovy uzivatele stojej. a chapu, ze treba pro fans Neu tam uplne moc kapel nebude, tak je pak otazka jet a dat ty love nebo nejet, usetrit a plakat, ze jsem Neurosis nevidel :) a ted to samozrejme myslim komplexne nad jakykomkoli festem/akci. taky jsem nescetnekrat rozmyslel, jestli mam jit na konkretni koncik, kdyz me zajimala jen prvni predkapela, ktere se dostane 20min hrani.. ale Neu urcite budou mit aspon dobrej cas :-)
bizzaro bizzaro@marastjakcyp.com 14. 4. 2008, 15:01
o den dýl, tve a mít ještě zápis do guinnessovky.
tmavý sladký 14. 4. 2008, 14:42
n.: to s tou exkluzivitou je JPP nebo ověřená informace?
jony 14. 4. 2008, 14:40
bizzaro: tady myslím nikoho nesere, že Neurosis hrajou na BA, ale to, že nemůžou hrát třeba o den dřív/dýl ještě jeden koncert někde v Práglu, pač si Shindy vydupal exkluzivitu. Mohli hrát pro fanoušky a pak na BA pro debily a byli by všichni spokojený.
n. 14. 4. 2008, 14:36
Tyvole to je emo.
J. 14. 4. 2008, 14:32
kluci mate strasne dlouhy a blby prispevky, ale jinak taky support underground.
dopil svy sestnacty pivo 14. 4. 2008, 14:18
a jeste poznamka: mezi ty lidi, kteri saportujou to, co jim je blizky, samozrejme radim i SR.. takze Stříbrňácí, cest vasi praci!
bizzaro bizzaro@marastjakcyp.com 14. 4. 2008, 14:16
Dave, nauc se u cteni premyslet a ne jen cist slova, ju? ano, jsem uplne blbej a asi uplne stejne jako ty. pokud sis muj prispevek s obyvakem vzal osobne, bohuzel, v tom prispevku slo ale o neco jinyho, protoze nikdo ze zde pritomnych si Neurosis domu do obyvaku nepozve, neb na to nema.
slo predevsim o to, ze vsude lidi jen remcaj a nedokazou ocenit snahu a praci ostatnich (at jde o fest, koncert, web, casak, kapelu, jakyhokoli supportera) a uz vubec nejde o to, zda to nekdo dela pro prachy nebo pro jiny veci.
jestli sis/jste si vsimli, letosni BA je #13 a festival poradne jede az ted poslednich par let, predtim to byl malej festacek, kde hraly lokalky + dve tri znamy kapely, ale kdyz na tom nekdo pres 10 let maka a pracuje prubehem celyho roku a nakonec pak poslednich X mesicu pred festem nespi, protoze se veci jako vzdy serou, neco nevychazi, pada, meni... a jeste se na to i za ta leta nevyprdnul, pak nemam problem, aby ten clovek na tom vydelal a zaslouzil si svou odmenu. ne, Obscure nejsou charitativni organizace, ktera za to nic nechce, protoze kapely proste zadarmo nehrajou.
neznam te, tak se nechci seknout, ale pral bych ti, abys mel kapelu/promoterskou agenturu a na vlastni kuzi jednou okusil, co to je neco udelat, a pak na tom pekne prodelat a bejt treba pres rok zadluzenej treba i kvuli tomu, ze uplakanci si na foru psali, ze na Neurosis nejedou, protoze na tom festivalu jsou i taci, kteri se mu tam nelibi..
a treba i kvuli takovejm fanouskum jako jsi ty, tedy ten, ktery ma Neurosis za nejoblibenejsi kapelu a z techto duvodu nepojede, pak kapely (v lepsim pripade jen s zivym hranim) koncej, protoze uz je nebavi hrat, kdyz na tom furt prodelavaj.
nastesti mam pocit, ze se to posledni dobou zas obraci a lidi zacinaj chodit, kupovat merch a podporujou to, co je jim blizky a co maj radi..
bizzaro bizzaro@marastjakcyp.com 14. 4. 2008, 14:12
ad. Neurosis >> zober alebo nechaj tak ,nikto ta do nicoho nenuti;)
fufu 14. 4. 2008, 13:03
And Now for Something Completely Different...

V pátek 11-07-2008 děláme koncert francouzských Monarch!. Ultrapomalá chorobná doom/sludge záležitost s půvabnou frontmankou disponující neuvěřitelným hlasovým projevem. :-) Po rozpadu Khanate jedna z absolutních špiček žánru. Předkapela a další info TBA.

http://www.myspace.com/mo…
http://pageperso.aol.fr/s…
http://www.last.fm/event/…

... a s ohledem na aktuální debatu. Monarch! bohužel náckové nejsou, ale přítomné kádrováky by mohlo uspokojit to, že to bude v Chateau a že Monarch! hc ortodoxii a stejně tak ultrametalová klišé berou s velkým nadhledem...
jony jony@letmo.net 14. 4. 2008, 13:01
DAVE: och ano marastí web je taková reklama pro obscuru takže příště už žadné promo info o koncertech silverů
a nedejbože reporty z nich a poděkování že to přivezou ne vůbec.

Acho jo,
chodim na silveří akce, pravidelně jezdim na fluff, objevuju se na sedmičce,
když jsem bydlel v plzni tak koncerty kde byla návštěvnost nulová bych nespočital
ani s deseti rukama a ano zajdu na obscuří akce, co mam dělat když mam meshuggah
dillingery rád, nemohu dospat na pattona se zu a těšim se na public enemy, věřim, že
po čase silveři nebo kdokoliv přiveze melvins ale hlavně především jsem metalák co líže prdel shindymu!

ještě že silveři mají tu soudnost a označí to blbost, děkuji!

Zajímavé, už jste viděli někdy obscuru se silver aby po sobě házeli špínu? Oba dva týmy
ví jak to v té branži chodí, oba dva týmy to dělají stejně, mají stejný potíže, akorát obscura si vybrala
výdělek. Ano, dělají to pro prachy, ale snad všechny kapely pro silver rocket nechtěli peníze?
přišli red sparowes a řekli my to uděláme pro lidi? Isis? Nebo přišli Earth a řekl vidime, že máte hovno návštěvu
nechcem prachy..připadá mi že jde fakt jenom o prachy.

pro Silver rocket: víte, to že jsou metalaci asi kokoti když se ožerou a jedině co jsou schopné říct baník pyčo,
nebo iron maiden my čim dal tim víc přijde asi víc poctivé, než někteří Vaši fanoušci co si vylezou z pár post-rocků
co Vy, díky moc, přivezete a myslí si jací nejsou najednou intelektuálové.

:)
Jan Hrivňák 14. 4. 2008, 13:00
no ten novej obal otk je lo-fi až na dřeň, hehe. to je yozův obývák?
honza: znám od holy fuck jedinou desku,ale až na ten blbej název mi přijdou fajn. jako kdyby post-rock hráli neandrtálci nebo tak. ale chápu, že to nemusí bavit každýho. každopádně je to v dramaturgii rock for people dost překvapivá kapela - už jenom proto, že tam hraje bubeník z enon.
mty 14. 4. 2008, 12:58
A Shindy je taky nacek, letosni BA bude 13 pokracovani a + 1 = 14 .. je to jasny, voe
18Neurosis88 14. 4. 2008, 12:47
neurosis jsou nackovska kapela, jinak by to predse nebrali
18Neurosis88 14. 4. 2008, 12:45