ja třeba chodím docela rád na fotbal a tam je nácku....no jeje. co s tím?
Marek zavodskymarek@centrum.cz
14. 4. 2008, 12:44
a taky mne sokuje, ze na tak odpudivem festu hrali napalm death, ti se s 'nackama' hodne kamaradi, ze jo.
hlavne, ze v tom mate hodne jasno, kluci.
14. 4. 2008, 12:36
prima... xsvazácix teda na BA nejedou, teď by z Neurosis mohli být znechuceni i náckové a zůstat doma také... teď ještě nějak vymyslet aby doma zůstali i ožralí poláci :-)))
nadšenej
14. 4. 2008, 12:35
takze to sesumirujeme: nackove ukradli neurosis
myslim, ze by jste kapele meli napsat, kde se to uvolila hrat.
chapu to spravne?
14. 4. 2008, 12:30
aha ted jsem se kouknul na ten marastjakcyp a je to cely jasny. vy jste takovej shindyho neoficialni vestnik, ze jo? bohuliby
dave
14. 4. 2008, 12:26
tak tos asi byl na jinym BA
m11
14. 4. 2008, 12:26
ale je moc fajn, ze mate dalsi carodejnici na spravedlivou inkvizici, jak to na tehle "jedine spravne" scene chodi (*smajlik*)
14. 4. 2008, 12:24
naprosty blabol - byl jsem na sesti poslednich rocnicich a zaden "nacek" tam nebyl
ale neptal jsem se na politicke nazory uplne kazdeho, to je pravda
14. 4. 2008, 12:22
to je bohuzel verejny tajemstvi
heil metal
14. 4. 2008, 12:20
nackove na BA? coze?
14. 4. 2008, 12:20
bizarro voe ty si asi uplne blbej mi prijde. tady nikdo nekafra ze mu neurosis neprijedou do obyvaku. je to moje nejoblibenejsi kapela a jel bych na ne i na mars, ale sorry - mezi nacky na BA nejedu, uzij si to a pa
dave
14. 4. 2008, 12:19
Ty voe, tak to pročítám a řešej se tady hrozný hovna! Se musíte hodně nudit!
Michal
14. 4. 2008, 12:09
edit: a fuj ta chyba "...treba ukazali i jinym lidem..."
bizzaro bizzaro@marastjakcyp.com
14. 4. 2008, 11:55
Dave: jasne, ale takovyhle lidi prece vadej vetsine populace. taky me tam ty kokotsky Polaci serou, ale co nadelam? furt je tam dost lidi, ktery se chovaj "normalne" :)
Jirka B.: presne, je dulezity, ze je sem vubec nekdo dotahne...
Aran: ja jsem nenapsal, ze to neni mozny, nechytej za slova. moje chyba, ze jsem uvedl pouze fiktivni situaci - obecne vzatou situaci, ktera se aktualne tyka Neurosis, ale az to bude jina kapela, u ktery tady budou lidi kafrat, tak se bude stav opakovat. sami koncerty poradate, tak jiste vis, kolik nektere prostory a kapely stoji, jak je nakladny uspokojit jejich potreby (a ted nemyslim jen penize, ale i prostor, zazemi, pozadavky, stage...). osobne si treba nemyslim, ze by solo show Neurosis bylo prodelecny, ale Neurosis treba proste jen nechtej zrovna tourovat Evropou, ale chtej odjet par festu v mistech, kde jeste nehrali, aby se treba ukazaly i jinym lidem, nez ktery by na ne prisli.
nicmene me mrzi, ze i tady to funguje jako vsude jinde. lidi si jen stezujou nad necim, co dostanou, misto toho, aby to prijali s oslavou a s troskou tolerance k tomu, kdo kvuli komu koncert dela.
sorry, meli jste si tedy ty Neurosis asi udelat sami, treba si je pozvat domu do obyvaku, aby vam neco nevadilo. ja osobne hudbu miluju a jezdim na ni i do ciziny a vecne nekafram jen, ze tahle a tahle kapela tady nebyla a zas nebude. a kdyz je kapela, kterou chci videt, treba na Fluffu, sorry, zvednu prdel a jedu se na ni podivat, i kdyz bych mel misto klobasy jist zeli a salat a okolo me byt stovka lidi s oholenejma vlasama nebo patkama. jaky si to udelas, takovy to mas..
bizzaro bizzaro@marastjakcyp.com
14. 4. 2008, 11:53
pro bizarra - nemam problem s neurosis na metalovym festaku, metal miluju, ale mam problem s BA a nackama a ozralama co tam jezdi
dave
14. 4. 2008, 10:54