hoši, hoši...vypněte počítače a běžte se raději se projet na kole...nebo z toho chytnete nějakou tu neurózu
radomír šimůnek
14. 4. 2008, 16:37
jo a ještě je tady jeden rozdíl - shindy to dělá full time, takže si nemůže dovolit potácet se od nuly k nule jako kdybych to dělal já nebo jako když koncerty dělají lidi s "daily jobem" jako hobby (napr. SRR). mne furt není jasný, proč je pro někoho jeden téměř vyděrač a ten druhý Mirek Dušín. jsou to dvě cesty, které se někdy kříží, ale kázat tady o správnosti... fakt nevím. připadá mi to, jako kdyby ug hobby "žurnalisti" kydali na ty, kteří o muzice píšou do časopisů za prachy.
14. 4. 2008, 16:31
tak kdyby silver rocket to nedělali tak jak dělají tak budou mít vstupné o třetinu dražší a tyto nesmyslné debaty zmizí...
1000 za tři dny 60 kapel, né vše mě láka..je přijatelné, to samé fluff apodobně.....na druhou stranu maj silver rocket smůlu, protože tak nabožensky fanatické oddané fans nemají, nebo jsou ten jen mlsní lidé co si vybírají ty největší mlsoty a pak se tu kydlíkuje o nějaké antikapitalistickém přístupu....kdyby to bylo naopak tak nikdy neprodělají na Doughters, earth, maserati apodobně...
Jan Hrivňák
14. 4. 2008, 16:25
a ten "správňacký ug" není nikdy zlatý důl?
co ty limitovaný boxy Boris nebo ISIS za 200-300 USD? nebo skateboardový prkna Boris v designu O'Malleyho? nebo O'Mallleyho vlastní projekty?
co to má co dělat se styly nebo s kvalitou muziky? nebo s "opravdovostí"?
fakt nevím
14. 4. 2008, 16:24
Aran: ok, vsak to by bylo spis na pokec a vyjasnit si jen nektery drobnejsi veci, treba bysme dosli aj shode, pac nic jsem samozrejme neuvadel v "absolutni hodnote"
bizzaro bizzaro@marastjakcyp.com
14. 4. 2008, 16:13
no metal - s tím jak jsou mu fanoušci oddáni a přitom není přítomný nějaký "antikapitalistický" přistup - je imho docela zlatý důl a co se týká exkluzivity... vstupenka na BA stojí něco kolem litru. To potom každý návštěvník navíc je v účetnictví pěkně vidět.
btw
14. 4. 2008, 16:11
n: " pro debily na BA"
"moje máma řikala pro hlupáka každý hlupák"
to ÚV silver rocket: chtěl jsem tim říct, že od lidí tady jsem čekal více věcné, normální debaty, né hned házení špíny, urážek na promotéra nebo na člověka co někam kdy chodí, poslouchá to a to byl a nebyl tohle
příspěvky se pokusím dělat lepší aby byly kratší a né blbý
Jan Hrivňák
14. 4. 2008, 16:09
zijem v dobe, kdy se vsechno segmentuje, takze zacinaj bejt ekonomicky zajimavy i spicky ledovce androse ..
honza. hu.dba@seznam.cz
14. 4. 2008, 16:07
gde to sme: jo, máš recht! underground už není to co býval.
Sedlo
14. 4. 2008, 16:02
a kdyz o tom konciku mate vsichni tak dobry zakulisni nfo, nevite jestli teda nebudou i na nakych jincich festacich blizko CR ? me treba BA nevyhovuje casove ..
honza. hu.dba@seznam.cz
14. 4. 2008, 15:56
fajn slova: tvrdý byznys, exkluzivita, branže, promotér, umělec
gde to sme?
14. 4. 2008, 15:55
americký nabob: Ale on to ve skutečnosti tvrdý byznys je a nebere to tak jenom Shindy, ale i spousta dalších promotérů...
n.: jako zase nazvat celé obecenstvo BA debilama kvůli pár vymaštěncům (kteří se tak jako tak vyskytujou všude)...
Exkluzivita je naprosto běžná součást téhleté "branže", nevidím na tom, že si ji někdo s umělcem vyjedná nic špatného...
Sedlo
14. 4. 2008, 15:42
vidím že shindy po today is the day opět boduje...
pan profesor
14. 4. 2008, 15:42
ty kravo takze je to pravda
tak to je hnus
14. 4. 2008, 15:12
no prostě shindy sere na nějakou případnou kolegialitu, ale bere to jako tvrdý byznys...
americký nabob
14. 4. 2008, 15:11