Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
hm, to je docela hovno.
z 14. 4. 2008, 19:46
http://usr.bandzone.cz/fa… tohle je HC vy chytrolíni!!!!
Eddie Veder 14. 4. 2008, 19:45
é tak to byl článek...omlouvam se.....
Jan Hrivňák 14. 4. 2008, 19:21
tak velka gratulace bohemce
zapas jara 14. 4. 2008, 19:10
nevim jestli to tu padlo ale na tu desku otk se tesim jako krava
prase 14. 4. 2008, 18:58
Rozumím.
Aran uv@silver-rocket.org 14. 4. 2008, 18:37
Aran: nesnažím se přímo porovnávat a komentovat Shindyho a SRR, ale spíš to, jak lidi, kteří poslouchají v zásadě stejnou muziku, posuzují a kádrují snahy těch dvou o prakticky totéž. a k tvé poznámce, že jde o dva různé světy dodávám, že mi je to trochu líto, i když to asi chápu. mne jako návštěvníku vašich nebo shindyho koncertů to jak tak velký rozdíl nepřipadá. mimochodem Shindyho historie "provarů z lásky ke kapele" je taky hodně dlouhá. i když je pravda, že v současnosti se Shindy vydal tou "lehčí" cestou.
  14. 4. 2008, 18:30
kde je inkvizice na koncert dinosaurus junior?
posli link to me zajima 14. 4. 2008, 17:49
aha tak to byly výstel vedle :)

srovnáváme, protože si myslim že hodně společného máte.....jenže najdou se lidi, kteří když jim jejich oblbíenou kapelu přiveze někdo jinej než jejich MODLA "agentura" tak jsou nasraní. viz neurosis, viz loňský walls of jericho atd
Jan Hrivňák 14. 4. 2008, 17:36
tak treba ja se tesim na polite sleeper a tech dalsich 40 lidi co tam bude
ANTIblbec 14. 4. 2008, 17:21
Fakt nevím, proč tady furt někdo srovnává SRR versus Shindy. Nechápu to. Já ty lidi neznám, moc mě nezajímá, co dělají, na Brutal Assualt jsem v životě nebyl a asi v životě nebudu. Vyjadřoval jsem se tu jen k věcem, který se týkají SRR. Shindy je pro mě osobně úplně jinej svět, kterýmu vůbec nerozumím a nebudu na něj nadávat. Nemáme s tím nic společnýho.

Jan Hrivňák: Zrovna na Daughters a Maserati jsme nějaký penize vydělali (pro anonyma: Je to dost dušínovský?), ale to je detail.
Aran uv@silver-rocket.org 14. 4. 2008, 17:19
hele,kurna dneska jsou v rock cafe firewater v cele s todem A a tady vo tom neni zminka,jo? a to je jako co, ty neurozy?
pochciju ti kozy 14. 4. 2008, 17:15
myslím tím ten Anti který se popisuje v inkvizici ohledně koncertu Dinosaurus Jr.

a hlavně o ceně že....kdyby SR podle mě chtěli tak ty koncerty můžou být o 33% dražší a stejnak všichni přijdem, samozřejmě myšleno ty největší star....

jenže ono vydělat je strašně "trestný" viz loňská diskuze kolem toho že fluff byl v plusu a vydělal....tu jsem nepochopil už vůbec
Jan Hrivňák 14. 4. 2008, 17:11
no nevim, nikdy sem u SRR nepozoroval nějakej programovej ANTI přístup, jak tu podsouvá kolega Hrivňák
kolega pe.klo 14. 4. 2008, 16:55
(a teď se doufám začneme bavit o "přiměřeným platu" který si člověk, který dělá koncerty full-time, může dovolit odkládat pro sebe na žrádlo a žití bez toho, aby byl za kapitalistického zmrda)
    14. 4. 2008, 16:37