Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
R: ..."ale jistě..., prosím..., jak si přejete..." odpovědělo sluchátko:
http://www.gyortermal.hu/

ale samožersky bych konstatoval, že tohle je lepší: http://www.umejprvnipomoc…
fst 26. 7. 2008, 09:36
že by drogy? ale hlavně že je http://www.youtube.com/wa…
SUMMER TIME! 26. 7. 2008, 09:25
no jo love and pica jseš vtip nej Bugřiku,když si tě čtu směju se fuck jo!snad jsem nepřestřelil......mno.. bez terče není šíp...docela bych druhým jménem v bezčasí byl NENA..DáL poslední mohykán a at se práší za kočárem....fuj to se mi ulevilo..Atlantic Cable,tužka a papír a venku mlha,ze by se ze stereamysteria dala krájet...
lobotomie 26. 7. 2008, 05:06
...jednou za milion let aqui uz to nečtu jsem asi tupej egoista.. a buddhista§§§§§§§neslyzším dešt,ale pršelo na mě a byl jsem za to rád,a milimetry ticha(mraky,nebe) střídal jsem s tím stejným tichem co v srdci nosí....i kosí bratři...a JO!.. ježka jsem viděl u krajnice,laska má mnoho podob,jak jsem na to mohl zapomenout..... kam,že to píšu snad ne do blesku,asi ne protože mama kupuje SORRY,per ardua ed astra nebo jak se to tuka do stromu,Jene pojd si to dát jen ve dvou,popel POint´L už odletěl....zkus bahno,respektive rašelinu LAZNE BECHYNE má 39°C a musíš do naha ato za přítomnosti staré nebo mladé reh.sister.... cha- cha-cha...pleasure soul jo a bugr a subrt tramvajo(metro)sexualové jsou prasata!!!!!!!!!!!!!!!!!super jsem se vyblil na raketu tak snad bude schopná letu.....TOM
tominazbesila tomina.ozz@seznam.cz 26. 7. 2008, 04:40
fst: Ukaž fotky z toho bazénu!
R. 25. 7. 2008, 22:50
Jo, to mi připomíná, že mám od Tomskeho vyřídit, že dneska v Řepicích budou Kusumam místo Sporto.
Aran uv@silver-rocket.org 25. 7. 2008, 19:42
všecko je kýč. ale některý kýče mají něco do sebe. já se třeba včera v maďarsku válel tři hodiny v bazénu s vodou 36stupňů pana celsia a to byla taky prima kýč...
jinak musím dodatečně dodat k boskovicům, že ty fotky jsou fakt odvar, především způsobený tím, že jsou zachycený na začátku... kdyby pan fotograf zaznamenal konec, kde se bugrr válel po luďovi (a naopak) a tak půle publika naprosto evidentně nechápala, kde se to ocitla, bylo by to jiná káva... a mimochodem Kusumam a jejich přídavek "Ace Of Spades" taky neměl chybu...
fst 25. 7. 2008, 19:40
- za fotky se omlouvam (priste poslu panu bugrovi mejlem) a uznavam, ze je to kyc jak bic
- pozer jsem (to je jasny)
- ukrajina je krasna
nez 25. 7. 2008, 18:56
zdenda je hroznej pozér, začína to fotkama, pak kecamam vo chlastu a "kamarád skončil ve vězení", HAHA, to určitě. Ještě řekni jakej máš foťák a kolik stálo tvoje stereo. To ti nežeru.
milenec 25. 7. 2008, 18:02
Jj, fotky sou to pekny (zavidim), jen tech postrockovejch hor je tam na muj vkus nak moc ..
honza. hu.dba@seznam.cz 25. 7. 2008, 17:44
A co podle tebe je a neni prdel? Jedeš se vždycky podivat někam JINAM. Nic víc.
R. 25. 7. 2008, 17:17
me by to le fakt zajimalo. proc nekdo jede do takovy s odpustenim prdele kde je vsechno s odpustenim v prdeli. dobrodruzstvi? poza?
vysvetlete 25. 7. 2008, 16:49
to nezde. To jsou člověče krásný fotky...
Bugrr bugrr@centrum.cz 25. 7. 2008, 16:35
Ale tuzemák je tuzemák.
R. 25. 7. 2008, 15:06
rusaci maj treba i vodku kterou filtrujou pres 24karatovy zlato. sou to jako dost uchylove. Ale ruskej standart je teda liga!
boris jelcin 25. 7. 2008, 14:59