Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
komárek byl našrot a choval se adekvátně tomu. viz. prudce inteligentní dotaz jestli je tak velkej rozdíl mezi tím, jestli je člověk na podiu pod vlivem nebo ne...
a co se týče "šeredných, obtoustlých lidí s rozcuchanými vlasy" - to jsem třeba já taky. ale bez ohledu na to si myslim, že lidi, který takto označujou jiný lidi (jakýkoliv, nejen ty, co si úspěšně už několik let vypíjej mozek jako VL), jsou na tom tak, že podobné označení exkrementem by pro ně ještě bylo pochvalou...
chci tím říct, drahý ladí/neladí, že ve srovnání se VŠEMI týpky v tom pořadu, jsi pro mě TY sračka mnohem větší...
fst 27. 7. 2008, 09:09
ať klidně dostanu - jo, když by na to někdo napsal inkvizici, tak by to nepochybně bylo o něčem jinym, protože je rozdíl mezi tim napsat pěknou inkvizici a bejt v televizi a chovat se tam jako naprostý hovado (ty jeho narážky byly byly tak debilní, že se jich začali zastávat i kluci z majkláčů , to taky o něčem svědčí). Že ta kapela byla sračka, o tom neni pochyb, ale takhle si paradoxně získala spíš sympatie, protože post hlavního hovna večera zabral šeredný obtloustlý chlapík s rozcuchanými vlasy a cigárem v hubě ...
ladí/neladí 27. 7. 2008, 08:27
TO LÁDA NELÁĎA, podle mě je to uplně ok, ta kapela byla taková sračka, že to svět neviděl, a kdyby tady na to napsal inkvizici nějakej třeba dejme tomu josef K. z Chebu voe, tak tady z toho všichni serete blahem, ale protože je to afektovanej komárek, tak to neberete, tohle je sračka prostě, koukni se na to z druhý strany píčo
Bys moh dostat taky přes držku s timhle přístupem. 27. 7. 2008, 05:00
Rozměr jakej dostala dnešní krajina středohoří se západem slunce nad kopci a "meanderthals" ve sluchátkách v rychlíku z ústí nad labem do lyssy nad labem byl taky velkolepej. Zrovna teď se na koncert Torche těšim asi víc než na ty melvins
K.ba 26. 7. 2008, 23:08
To bylo, jako kdyby jim vybuchl v rukou pozdě vyhozený koktejl Molotov, do něhož nalili příliš benzínu/alkoholu a špatně odhadli hořlavost černých sametových podvazků. Nádherná exploze. Dusivě klaustrofobní výlet do velkoměstských kanálů za účelem hledat fantomatická metra a hlubinné arkány přes Moog syntetizátor. Prudké osvětlení přes zrcadlovky váhající mezi oslepující bílou a absolutně monochromatickou černou. Nádherná imploze fosforečného granátu, co sesype betonové katakomby.
pure Komárek 26. 7. 2008, 20:14
mít tam takový kecy a pak sám hrát takovou mrdku, to je skoro na facku ... (a ještě k tomu je tlustej a šerednej)
no ty vole 26. 7. 2008, 18:30
http://www.myspace.com/se…
to je von 26. 7. 2008, 18:13
sledujte tam toho kritika, nějakej komárek nebo co, chová se tam jako naprostej buran a debil ...
ladi/neladi 26. 7. 2008, 16:15
Majkláči: http://www.ceskatelevize.…
R. 26. 7. 2008, 13:21
fst: Díky.
R. 26. 7. 2008, 13:14
ta včerejší smrt, to se nemělo stát...
Bugrr bugrr@centrum.cz 26. 7. 2008, 11:43
šubr != šubrt, jen tak pro informaci
f. 26. 7. 2008, 11:36
13 minut DOBRA
http://www.imvite.com/vid…
zloprotizlu 26. 7. 2008, 11:19
je to tak kruťáku, ale nikomu bych tohle nepřála, ani chinaskám ne, ikdyž mě ty jejich "hity" opravdu serou, že vždycky kleju jak dlaždič, tohle je špatná zpráva
jarka 26. 7. 2008, 10:41
Kuci co ste se dneska chystali na Činasky na Benátskou noc, tak nejezděte!...na motorce
ten krutej 26. 7. 2008, 09:56