Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
udelejte si benefit na oblibenej klub a zaplatte jim vzduchotechniku ... a mate po problemu:-)
he he 9. 4. 2009, 12:54
Marek: me to prijde zavadejici. Ja do nekuracky hospody zacal chodit diky kamosum kurakum, kery byli radi, ze tim maj koureni pod kontrolou, kdyz si na konci pivka dojdou ven na 1 cigo (a nehuli nepretrzite).
nazdar: no jasny, mysli jen na sebe, ses king.
honza. xhu.dbax@gmail.com 9. 4. 2009, 12:50
na koncertech nekouřit (to bez debat)!
řešení hospod a barů je velmi jednoduché:
hospody ať jsou kuřácké i nekuřácké - v kuřáckých hospodáh budou ti co kouří a v nekuřáckých ti co nekouří. Pokud bude chtít nekuřák navšívit kuřáckou hospodu bude muset počítat s tím že zde bude konfrontován s kouřem, pokud bude chtít kuřák navštívit nekuřáckou hospodu bude muset
počítat s tím že si tam nezapálí.....jednoduché a hlavně na svobodném
rozhodnutí každého jednotlivce
řešení 1 9. 4. 2009, 12:50
nerad to přiznávam, ale tý inkvizici teda vůbec nerozumim.
tak si pro jistotu skočim do krámu pro kus tofu a pak si to přečtu eště jednou
pe.klo 9. 4. 2009, 12:45
Mare: ...takže protože TY nekouříš musej bejt všechny! hospody nekuřácké,
protože kdyby v nějáké kuřácké seděl tvůj kámoš, řešil bys DILEMA
zda tam nevstoupit...........dej si místo facky mokrej hadr na hlavu!
aha! 9. 4. 2009, 12:44
me cigara chutnaji tak si zapalim a nevim proc bych mel resit kdyz to nekomu nahodou smrdi a ke koncertum to patri, sorrka
nazdar 9. 4. 2009, 12:43
a taky hlavně nepijte alkohol!
w 9. 4. 2009, 12:41
Já bych to fackování a urážky radši přeskočil. Teď, když vznikla nějaká debata, tak by mě prostě jen zajímalo, co kuřáci radí/nabízejí nám nekuřákům. Máme bejt radši zticha? Nebo máme chodit ven my, když si vy zapálíte? Nebo to nemáme řešit vůbec? Nechci to ironizovat, zajímá mě to.
Aran uv@silver-rocket.org 9. 4. 2009, 12:41
nechci tady rozebírat co je zdravé a či zakázat auta, fastfoody atd. Prostě mě sere, že když jdu do hospody kde je nahuleno, smrdím jako popelník a vím, že to není košer ani pro mé tělo. Pokud by byli kuřácké a nekuřácké hospody, nevím jak bych řešil například dilema kam jít, protože mnoho mých kamarádů kouří a jsem s něma rád. Přijde mi logické kouřit někde venku či na místě kde nikoho neotravuju než dělit hospody.
Daniel Landa: ty jsi dej pár facek.
Marek 9. 4. 2009, 12:34
Když sem byl před pár lety v Akropoli na Johnu Caleovi, tak si kousek ode mě týpek snad metr od podia zapálil. Cale přestal zpívat, při hraní na něho namířil kytaru a ten týpek se usmál a mávnul ve smyslu "jo taky zdravím". Tak Cale přestal hrát a pokrčil ramenama jakože to snad neni možné. ten typan to vůbec nepochopil co se po něm chce až to na něho musela zařvat nějaká holka vedle něho
BSe 9. 4. 2009, 12:29
Tj, ta gramaticka stranka se snad povedla este vic nez to samotne 'poslani' ..
honza. xhu.dbax@gmail.com 9. 4. 2009, 12:17
ta nova inkvizice je taky povedenej kousek
dt. 9. 4. 2009, 12:05
na koncertě ať se samo nekouří !!!
ale třeba v baru ve tři ráno u pár panáků by se kouřit mohlo, co???
.....nebo si tam s markem dáme celozrnej rohlík s máslem - to je zdravější!
k zákazu 9. 4. 2009, 12:04
Hele, kuřte si ty vole jak chcete. Nikdo vám na koncertech to cigáro z ruky vyrážet nebude. Kuřte, hulte, obhajujte si to. Je to vaše právo. Otravujete život druhejm, který vám nic nedělají. Jestli si s tímhle pocitem dokážete to cigáro "užít", tak OK.
Aran uv@silver-rocket.org 9. 4. 2009, 12:01
ano vláda nechce zdravější lidi
když to nezakáže vláda já ano
zakážu kouření v barech
zakážu kouření ptáků pod barem (také to nese zdravotní rizika)
a kdo nebude zdravej a bude kouřit s tím si to dav zdravých fandů z fóra sr jako je Marek vyříděj, protože na to maj koule (nejspíš dost plný)
daniel landa 9. 4. 2009, 11:56