Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
kristovy hyperkubisticke pisnicky: http://www.last.fm/music/…!
jk. 11. 4. 2009, 08:39
hele, trochu mimo mísu. Jsem si teĎ pročítal nejchytřejší kecy a narazil jsem na Töhötömovo vyprávění o otvíráku na Terraform od SHELLAC. Tyvole, mluvíš mi z duše kamaráde!
ten co dneska nechlastá 10. 4. 2009, 22:26
kurva chlapi nekuřte na hudbě,
DOBROVOLNĚ volim hluk na konciku
DOBROVOLNĚ volim pivo/okenu/koks/whatever kerym si škodim
ale NEDOBROVOLNE volim jestli mi bude někdo čmoudit pod nos
A to je kurva ten zásadní rozdíl
míme tu rádobydemogracii,
takže by mělo platit
že svoboda jednoho končí, kde ta druhýho začíná
nosmoking forfucksake 10. 4. 2009, 21:58
fst: pivko mozna skodi, ale ja ho po nikom neleju a nikoho s nim tak nevotravuju, takze je to jen moje vec - muzu klidne pit okenu a stejne me ten kour bude srat a budu se citit dotcenej, protoze mi tim skodi NEKDO a ne NECO (co sem si vybral). A hlasitost vicemene zrovna tak (a navic existujou spunty). Vetsina kuraku co na koncertech kouri si mysli, ze to je normalni a jejich svobodne pravo, ze kouri. Takze je clovek hned neohleduplnej, kdyz dotycneho poprosi jestli by nemohl jit dokourit ven nebo to tipnout. Pak sem dycky ja ten spatnej..
honza. xhu.dbax@gmail.com 10. 4. 2009, 21:47
http://www.youtube.com/wa…
klasik 10. 4. 2009, 19:35
no discipline: tak to ses jedinej, co zada. ja spis zazil povysenej pohled dvacetiletejch chytraku, pruzeni kvuli koureni na schodech, kdyz je venku pod nulou nebo vytrzeni jointa z ruky a jeho nasledne zaslapnuti bez jakyhokoli upozorneni.
huhuhu 10. 4. 2009, 18:27
jakub.uck: no ja nevim, chci tomu taky verit, na druhou stranu nevim kolikrat jsi zkousel nekoho pozadat, aby ti nekouril pod nosem, ja obcas ano, s pochopenim jsem se setkal jen jednou, jinak no respect no morality
no discipline 10. 4. 2009, 18:17
já osobně si teda myslim, že to nemá bejt o nějakym "zakaž a trestej", to by byla mimochodem velmi špatná cesta, ale spíš o tom, že na koncerty snad choděj celkem normální lidi, který to dokážou pochopit a respektovat ostatní ... Takže spíš věřim tomu, že je to o tom, že to spousta lidí nedodržuje, protože to prostě neví, nikoliv proto, že by k tomu museli bejt nějak nucený ...
jakub.uck 10. 4. 2009, 18:12
taky je to o tom, že vetšina lidí z velkejch koncertů sem na tohle fórum nechodí.
takže si to nepřečtou 10. 4. 2009, 17:57
Abuch: nevím, o kom máš pochybnosti z hlediska chápání/respektování, ale jestli to chceš mít 100%, prostě to zakaž a trestej. Pokud chceš lidi přesvědčit, nečekej rychlý výsledky, je to běh na dlouhou trať. Mně idea nekouření tam, kde to někomu vadí, přijde perfektní, ber to tak, že jsem nahlas přemýšlel, jak na to jít i jinak, vypínání fóra určitě nějakej efekt má, ale ne na lidi, kteří sem nechodí, nebo kteří jsou alergický na militantní odpůrce kouření.
John 10. 4. 2009, 17:42
http://www.youtube.com/wa…
diario
klobása 10. 4. 2009, 17:34
hele, jenze my to neresime ex post, jak uz tu nekdo psal, v sale akropole se krost kourit nema, na vsech nasich letakach mate napsany NEKURTE na KONCERTECH...chcete vic? prave to vypnuty forum melo proste za ukol upozornit, ze by ste mohli ty nase prubezny prosby a doporuceni nejak respektovat. ? uz sme se o tom s klucima po deerhoof bavili, a v podstate by sme byli radi, kdyby VSECHNY koncerty srr byly nekuracky. vetsina z nas jsou nekuraci a delame ty koncerty my, tak by sme proste byli radi, kdyby ste to nejak pochopili a respektovali to, veskery argumenty proti co tu probirame se daj samozrejme nejak shodit nebo ztrapnit, ale proste to tak je, ja sem alergickej na kour, stipou me voci a nebavi me chodit domu smrdici jako vypalena indianska vesnice. dik.
Abuch uv@silver-rocket.org 10. 4. 2009, 16:55
fst: tohle podepíšu
Dee 10. 4. 2009, 16:40
Nějak to tu v debatě zaniklo: v akráči v sále JE opravdu zákaz kouření. zajímavý na tom je, že při některých akcích ho místní dost rezolutně vyžadují... proč tomu zrovna tentokrát nebylo, netuším. je to čistě jen teorie, ale možná kvůli tomu, že to nebyla akce pořádaná klubem, tak si řekli ať se o to starají pořadatelé. jinak souhlasím s johnem, že řešit tyhle věci až post je nesmysl. řešit je třeba dopředu: a například řešení typu Deerhoof mi přišlo zatím úplně nejlepší. jako fakt.
a konečně: ač příležitostný kuřák nebudu nic hájit ani nikoho přesvědčovat - jen si prostě myslím, že každý má ty žebříčky škodlivosti nastavený jinak. lidi prostě dělají spousty škodlivých věcí o kterých vědí, že jsou škodlivé nejen pro ně. to není obhajoba, to je konstatování faktu. a je jen na každým z těch ostatních, kteří mají zameteno před vlastním prahem, jestli je bude vychovávat nebo jim nadávat nebo se na ně povyšovat nebo z nich dělat debily. nevěřim, že by bylo víc jak zanedbatelný procento konzumentů alkoholu, kteří by nevěděli o jeho škodlivosti a to nejen pro samotné konzumenty... o drogách nemluvě. nevěřím, že by někdo z bojovníků proti kouření nevěděl, že jedno jediný auto vyprodukuje víc škodlivin než stovky kuřáků... a znám spoustu lidí, kteří jsou přesvědčený, že cigára jsou teda fuj, ale hlasitá muzika je naprosto v pořádku a argumentují, že pokud někomu vadí, tak ať na ty koncerty s hlasitou muzikou prostě nechodí.... každej to prostě máme jinak...
fst 10. 4. 2009, 16:25
chacháá!
http://eshop.hrachovka.co…
Pnt 10. 4. 2009, 15:46