to je fakt, jen mě zarazilo, co mi přišlo ráno za módní přehlídku kapel, který hrajou na festivalu a sou všichni oblečený v hadrech vans, protože je to jejich sponzor. naštěstí - převažujou u mě ty lepší věci, než jenom nasranost, strejdo.
pe.klo
22. 4. 2009, 15:57
takový nádoby na mlíko pro kapely, bandvansky
zatčenej
22. 4. 2009, 15:51
a co sou to Vansky?
nedotčenej
22. 4. 2009, 15:48
pe.klo: jo jasně, jen bych právě pořád rozlišoval marketing Vans a třeba Reebook(i když nevím jestli Vans už taky nepatří nějaký nadnár.korp...) ale já už jsem starej kofr, takže "young blood" to může vidět jinak... Hlavně jde ale o to dělat si to po svým a netrápit se tím, jak to dělá nějakej jinej kokot, o kterým si člověk třeba myslel, že je menší kokot... To bys nemohl dělat nic jinýho, než bejt furt na někoho nasranej a neměl čas uklízet si před svým prahem - což je nakonec ze všeho nejdůležitější, ať chceš dělat revo nebo ne...
Pnt
22. 4. 2009, 15:44
já nevim, mě prostě nejde čistě vo Henry Rollinse, ale vo to, že business, reklama, marketing a různý tyhle praktiky se dotýkaj i věcí, který se na druhou stranu tvářej radikálně a "podvratně", ale možná je to jen moje idealistická představa, že když někdo hraje nahlas, extrémně a má "politický" texty a "poselství", tak, že to myslí vážně. a jedna věc je čínská klávesnice a jiná věc je něco, co se tváří nezávisle a přitom už v tom neni nic než marketing. ale to tu asi dycky bylo a bude. takže nezbejvá než to nebrat tolik vážně a vnímat to čistě po tý zábavný stránce.
pe.klo co nosí Vansky taky
22. 4. 2009, 15:18
ad sitár: Dostát svý pověsti je někdy těžký.
R.
22. 4. 2009, 15:04
ja jdu do jeleni, neni to zas tak tezky se rozhodnout
mb.
22. 4. 2009, 15:03
hele dneska, ja vim ze je to tezky se rozhodnout kam vecer jit, sam osciluju mezi nekolika moznostma, ale nejhezci se mi jevi varianta Jeleni = UKW a Allroh, fakt si to nenechte ujit, Todd je ve vyjimecny forme a ta krehotinka se s nikym taky parat nebude, viz recky na desky.
Abuch uv@silver-rocket.org
22. 4. 2009, 15:01
ad moje sitarova kariera, ta odstartovala uz deskou garaze, tady to jen zabavne vytezuje lubos v promu, ale u garaze to bylo jen v bookletu napsany o.j. - sitar (byl ze sampleru, hehe) a nejaka redaktorka v cesky televizi ze me hned udelala ferovyho sitaristu, takze ted sem vopravdu mel doma sitar a ucim se na nej, abych byl schopen dostat svoji povesti.
Abuch uv@silver-rocket.org
22. 4. 2009, 14:57
k tomu Rollinsovi: Nikdo mu nebere jeho HC "zásluhy", ale už ho asi nejde moc brát vážně. Jak taky brát vážně člověka který hraje v dementních amerických komediích, napadne pěstí fanouška při stage divingu atd...
Marek
22. 4. 2009, 14:31
http://www.youtube.com/wa…
Buzerovat a chrápat!
22. 4. 2009, 14:25
tohle mě pobavilo víc:
....Deska se nahrávala ve studiu Ondřeje Ježka, našeho vynikajícího hráče na sitár.....
http://musicserver.cz/cla…
fst
22. 4. 2009, 14:11
a ve družině jim budou fízlové pouštět novej náborovej klip:
http://www.novinky.cz/kri…
jo
22. 4. 2009, 13:46
honza: zatim diky
as
22. 4. 2009, 13:36
uvažuje se prý i o družině, kam by rodiče z UV SRR
mohli dávat své děti.