Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
k Inkvizici z 22.4.:
Pro pořádek! Ne Ladislav Jakl se navezl do Pavla Bobka, ale Bobek v novinách do Jakla s tím, že ho v „zájmu svobody slova“ chce nechat umlčet. Z toho autorovi tohoto blogu špatně není? No, spíše mu už asi bylo dost špatně, když to celé psal. Mokrý hadr na hlavu a silnou polívku!
zim zimovadusica@seznam.cz 23. 4. 2009, 17:45
http://www.uraggan.info/m…
reggae ráj 23. 4. 2009, 17:39
zato ty nejsi anonymni nula
jednicka 23. 4. 2009, 17:31
v klidu - to byla vzpomínka na konkrétné akci (job tuší). A nejsem z Prahy - tak bacha anonymní nulo!
nez 23. 4. 2009, 17:22
já su pohodář z moravy a co?
buzno pražská 23. 4. 2009, 16:55
ad BS v Arše: pochopil jsem proč lidi (starší) milují revivaly. Originál z nějakýho důvodu vidět nemůžou - tak vezmou za vděk kopií (lp/cd jsou trapas). A nejlepší revival může bejt když jsou v něm členové původní kapely, stejný název není na závadu. BS jsou v mojí topten už
víc jak 15 let takže jsem moc neřešil a užil si je. Některý kousky "trochu pokazili", někdy zlobil zvuk, vybírali zbytečně moc z průměrnýho worm saloonu - ale třeba To parter, Cherub, Hey atd. to byl čistej luxus. Jsem maximálně subjektivní, ale co.
Zkouška sirén - opět některý kusy (hlavně druhá půlka) byly totální sonický peklo. Super.
No a Black Dice - neuvěřitelná rychta - i takový Spiral Tribe vedle toho jsou slušňáci. DJing je mrtvej.
Ad: kouření - v sále a v celém přízemí bylo zakázáno - já jsem v sále nikoho hulit neviděl a vzchuch byl celkem přijatelnej. Že někdo vyhrožuje nožem kvůli úplný hovadině není bohužel tak výjimečnej jev (kámoš má pořádnou 14 cm pirátskou jizvu na stehně).
No a nadávat, že tam byli samá starci. No dovol! To je jak nevěř nikomu nad 30. Ale, že 90% návštěvníků byli fakt divný týpci je fakt (viz pohodáři z Moravy atd.)
nezdenek 23. 4. 2009, 16:51
wesy: při nekuřácký akci jsem si jistej, že zrovna tyhle lidi by to bez problémů respektovali. Na druhou stranu jsou to takový osobnosti, že se jejich cigáro dá tolerovat. A znovu opakuju - já na koncertech hulím!(pokud není nekuř.) Ale ne nikomu pod nos, na baru nebo ve foyer u piva - a kdybych si zapálil v sále a mi někdo řekl, ať jdu s cigárem do hajzlu, prostě jdu. Tak si říkám, že když takovej debil jako já může respektovat aspoň nějaký hranice dýmání, neměl by to bejt problém skoro pro nikoho.
Pnt 23. 4. 2009, 16:05
njn: blbeček žejo? teď si to všem nandal...
Honza 23. 4. 2009, 15:35
kdyz je z toho klubu tak "zavolej do klubu":
http://jolanda.unas.cz/st…
tip 23. 4. 2009, 15:35
oka, treba nas to prinuti k tomu vysrat se na to delat nejaky koncerty.
Abuch uv@silver-rocket.org 23. 4. 2009, 15:33
No a co když na koncertě kouří kapela, třeba bubeník ze Shellac,
nebo David Yow? Vadí nebo nevadí?
wesy 23. 4. 2009, 15:32
ja si zapalim vzdy az v zoo skonci navstevni hodiny!
http://latestjocks.files.…
opice 23. 4. 2009, 15:30
Ahoj, nutne potrebuju sehnat telefon na Krivosh z Jolanda Klub v Brne. Ma email krivosh@protestfest.cz. Pokud ho znate, prosim poslete mi jeho cislo na 737 429 171. Specha to! Diky moc.
Torr uv@silver-rocket.org 23. 4. 2009, 15:30
no jo no: jsi bezvadna osobnost, takrka hrdina! identifikuju se s tebou
venca 23. 4. 2009, 15:26
no jo no: prosim tě, definuj, čím tě kdo tak strašně otravuje, že ač chtěls bejt slušnej, nutí tě to radši zas na koncertě kouřit. dík.
2075 23. 4. 2009, 15:21