Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
OK, nejsem sice ze SR ale chodím na spoustu jejich koncertů, takže to snad nevadí. VYHLAŠUJU ZÁKAZ KOUŘENÍ NA KONCERTECH a doufám, že se bude dodržovat. je to všem kuřákům i nekuřákům jasný?
TAK 24. 4. 2009, 15:44
co neco zakazovat? nejses nejakej starej komous spis? tak kdyz se neco zakaze tak budes drzet hubu a udelas to? potrebujes zakazky, aby ses nechoval jako prase?
impotente 24. 4. 2009, 15:40
Souhlas. Ty řeči o úctě a respektu jsou hezký, ale situaci nepomůžou. Buď něco chcete - pak pro to něco udělejte (třeba i ten zákaz) - a nebo počítejte s tím, že se moc nezmění. To je prostě realita. Navíc spousta nekuřáků tu dala jasně najevo, že žádný respekt a úctu ke kuřákům nemá - proč by ji oni měli mít k nim? Protože je to zdravější? Přijde mi to jako kázání ve steakhousu, že maso je fuj se slovy, že přece nebudem nikoho omezovat a otevírat (probůh) striktně vegetariánskou restauraci...
k tomu 24. 4. 2009, 15:29
tak to je v dobe, kdy v praze funguje asi pet nekurackejch restaurace a zadnej klub (jestli se nepletu), uplna utopie.
aranovi ve vsi ucte 24. 4. 2009, 15:13
pražský paka: kdo ti dal právo se takhle podepisovat?! já jsem taky pražský pako, takže bacha! hehe
Pnt černej negr 24. 4. 2009, 15:01
Choďte kouřit ven ne kokoti,nevidím v tom problém,když vás o to alespon někdo požádá,to je pro mě vrchol demence u některých
pražský paka 24. 4. 2009, 14:21
tak si chcipni
no jo no 24. 4. 2009, 14:18
Zákazy a seznamy kuřáků? To dělat nikdy nebudeme. To radši v tom kouři chcípneme. Chtěli jsme jen poprosit o nějakej přirozenej respekt - přestože jde o koncerty "plný pankáčů a mániček". Asi marně, ale nevadí. Budeme to zkoušet dál, třeba to pochopení jednou nastane.
Aran uv@silver-rocket.org 24. 4. 2009, 14:18
ten co reaguje na helenu: ty si demagogu uvedom, ze chodis na koncerty plny pankacu a manicek a ne do cukrarny, na detsky hriste nebo na swingers party. zkus schvalne skocit do nejblizsi hospody na roh a rekni, ze ted si tam zacal chodit ty a tudis se konci s kourenim. i kdyby na tebe neposlali bily plaste a pochopi te, stejne tam zustane par nechapavcu. a ty vyresi az zakazy. a na to budes muset mit podporu majitele. coz tady militanti zcela ocividne nemaji.
mate smulu 24. 4. 2009, 13:58
jakub.uck: tak to snad nelze brat vazne co tu bylo s tim kontrolovanim. Kazdopadne cedule na vchodu a par v klubu by mela bohate stacit, aby si to uvedomili i ti pomalejsi. Bohuzel co mi prijde, tak UV veri, ze to jde i bez toho coz jak se ukazuje moc nefunguje .. (ipresto, ze na akcich kery delaj AM180 je vzdycky silene nahuleno, ale tam to nikoho netankuje)
honza. xhu.dbax@gmail.com 24. 4. 2009, 13:55
(...) "My v současné době připravujeme vznik občanského sdružení pod názvem Stromy zabíjejí, protože lidí, kteří skončili svůj život na stromech, neustále přibývá," řekl Mencl v rozhovoru o vlivu alejí a stromořadí na nehodovost v Česku ...
if these trees could talk 24. 4. 2009, 13:43
:-) ste curaci
ve svetrech 24. 4. 2009, 13:28
Já jsem teda víceméně nekuřák, ale mam pocit, že některejm lidem tu trošku hráblo. "Nekuřte na koncertech" je podle mě supr věc a taky doufám, že to jednou nějakym přirozenym způsobem vzájemnýho respektu dojde naplnění (pomoct muže cedule u vchodu)... Nikoliv ale nějakou "fašistickou" cestou, jak tady některý navrhujou. To snad nemužete myslet vážně. Než jít na koncert, kde se budou kontrolovat a monitorovat a vykazovat (nebo nevim co ještě) kuřáci, to radši, ač na koncertech sám nikdy nekouřim, zůstanu doma. Proberte se.
jakub.uck 24. 4. 2009, 13:23
Helena: co "neví"? jako že je někdo kdo "neví", že když na narvaným koncertě někomu hulí pod nosem, tak mu to může vadit? Nebo jsou opravdu kuřáci, kteří si to ani neuvědomujou?
  24. 4. 2009, 13:13
ja beru na svym prikladu, ale myslim ze lidi co kouri na koncertech, skodi vicemene i promoterum a kapelam, ja osobne se v posledni dobe rozhoduju jestli jit nebo nejit i podle toho, jestli budu "vyuzenej" nebo ne ... a je to celkem skoda se vysrat na koncert jen kvuli tomu, ze ti tam nekdo netolerantne coudi pod nos
kurte venku diky 24. 4. 2009, 12:45