zvědavej: Cca 80.
Aran uv@silver-rocket.org
26. 4. 2009, 18:12
a kolik lidí dorazilo na wina ?
zvědavej
26. 4. 2009, 17:55
Zdar - díky za dälek, byli epochální! Můžou fotografové hodit link na fotky? Včera tam min. dva lidi fotili. Jinak fakt dík za ten koncert!
Luke
26. 4. 2009, 17:02
souhlas s kuřák říká i s richardem. Zajímavou situaci ohledně kouření jsem taky viděl včera, když po deverovce hrála garáž, jedna holka (přes to, že před vchodem bylo pastelkama na ceduli od pořadatelů napsáno, že je zákaz a kouří se buď venku nebo na baru v druhém patře) se mezi písničkama prostě rovnou zeptala kapely, jestli jim tam může kouřit a Ducháček, řek, že jako vpohodě. V tý chvíli si zapálilo pár dalších kuřáku, v tom ovšem přiběhl správce kulturáku a začal běhat od jednoho ke druhému a ty cigára jim típat :) no na vesnici se to řeší holt jinak :)
K.ba
26. 4. 2009, 16:44
je to jednoduche .. napiste u vstupu zakaz koureni a je to ne? nema cenu se snazit nekoho vychovávat .. proste se nekouri a basta! sam jsem silny kurak ale kdyz vidim pred klubem napis zakaz koureni tak si tam proste nezapalim .. je od vas sice pekny ze to nechavate na kazdym aby se rozhodl jestli si zapali ale minimalne by ste takhle predešli těmhle pěkne zbytečným diskuzím ..
kurak rika
26. 4. 2009, 15:52
koureni na koncertech: prominte, ale tak si po nekolikate ctu debaty na tema koureni na koncertech a prijde mi, ze tady to koureni snad obhajuje banda picusu. co je na tom divnyho, ze se nekde v uzavrenem prostoru kona akce, kde jde predevsim o muziku a obcas tam poradatele (potazmo kapelka) poprosi: plis, chodte kourit ven a nezadelavejte vzduch ostanim, keri nekourej.... sam jsem obcasnej kurak, ale pokud mi nekdo rekne: jses v nekurackym prostoru, zvednu prdel a jdu... hej, kuraci, co todle nechapete a porad se obhajujete njakymi kecy o pravech a nepravech... mate v hlave mozky, ktere produkuji neco, jako prirozena inteligence, nebo jen kusy egoistickych hoven? sazim, ze B je spravne... tim bych to cely skoncil.... jinak hezkou nedeli vsem
richard
26. 4. 2009, 15:42
Dälek skvostný, genialní, dokonalý. Díky
šampón pauka@seznam.cz
26. 4. 2009, 15:11
aenigma: Myslím, že bylo jen 103 platících.
26. 4. 2009, 15:11
kolik doslo lidi na dalek? doufam ze navsteva v poho
aenigma
26. 4. 2009, 15:00
Dík za ty OTK - NÁDHERA!!
huxl
26. 4. 2009, 14:43
Přidávám se k Aranovi, bylo to fantastický. Dälek pořád víc otevírá hru a to je přesně ten důvod, proč stát pod pódiem jak v hypnóze a synchronizovat vlastní rytmus. Oktopus řiká, že jim nevadí míň posluchačů: důležitý jsou prý ti, kteří vnímají bytostně jejich hudbu. Šel bych na ně znova...
Job honza.krejca@gmail.com
26. 4. 2009, 14:23
Dälek... uvědomil jsem si, jak mě na koncertech týhle kapely baví bejt součástí davu pod pódiem. Jak tam všichni jedeme v tom jednom rytmu... Jako moře. Bylo to zase úplně boží, díky!
26. 4. 2009, 13:52
bitchies jen pro Dälek, třeba to pro ně byla velká satisfakce :))) sranda byla :)...Dälek opět boleli a tak to mam rád :)
brutusacek
26. 4. 2009, 12:35
honza: moc dík!
as
26. 4. 2009, 12:32
...: kluci ze silvy?
(trochu perverzní)
Sylva Ondrušíková
26. 4. 2009, 12:00