Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Nabídka: kdo napise hezkou inkvizici na KRS, at ji posle a my ji tam dame. Tak kdo bude "guest inkvizitor"?
uv srr uv@silver-rocket.org 2. 6. 2005, 15:37
kurňa chlopi, to my nerobte!!! Jak chuj kupuju luxusní dvoj, troj LP od Volty, že je za paru roku prodám, bo to bude slavná kapela a vy mi včil napišete, že je to blbost... už tak se nemůžu zbavit desek od Silver Rocket, bo to tu nikdo nechce, že to vydávají pěkní kreténi...prý to bylo taky v inkvizici!!!
z ostravi 2. 6. 2005, 15:36
Inkvizice! Inkvizice!
ddr 2. 6. 2005, 15:24
to je fakt husty... A to pry od, 'Kill Rock Stars, perhaps the most reputable and prestigious independent rock label operating today...'
Inkvizice prosim.
torr 2. 6. 2005, 15:14
to jo, ale stejne se zblaznili. Maji ale hezky statement na webu ;-)):

Unlike all major labels and many indie labels, profit is not our primary motivation. Kill Rock Stars is dedicated to releasing high quality meaningful recordings in a manner that is fair and respectful to the artists. The system that makes rock stars wants us to believe that we have no choices except the handful they give us but they don't even bother to give us good choices, just lame ones. KRS just wants to give you some good stuff to listen to that actually means something to counteract the empty and boring stuff you see on TRL or whatever.
ddr 2. 6. 2005, 15:14
Ten label je stejně dávno po smrti.
peach 2. 6. 2005, 14:54
Perlou dne je zprava, ze Kill Rock Stars vzali pod sva kridla Lindu Perry!!
Vice info na http://www.pitchforkmedia…
ddr 2. 6. 2005, 14:28
no pěkný. zrovna když sezvu celou familii!
carlitto 2. 6. 2005, 14:26
kostelo je borec, dyk je to tajson, piknikflojt je po roce 1975 kapela pro citlivky, pro me blbost, asi nam bude chybet neska ten basklarinet, tak to tiumto voznamuju at nejsme narceny z podfuku. o.
sedy eminem tojemuj@stejtment.cz 2. 6. 2005, 13:30
Tak elvise costella jsem vzdycky nesnasel, ale za tohle ma misto v mym srdci.
Milan Baroš hospoda@vigantice.cz 2. 6. 2005, 12:34
Elvis Costello is refusing to refund fans for a gig to which he turned up 2 hours late.

Liverpool F.C fanatic Costello kept fans waiting for two hours last Wednesday when he refused to go on stage as he was watching the mighty reds win the European Cup in the Champion’s League final.

After the game, when Costello finally took to the stage, he was booed by the audience. He then swore at them prompting members of the crowd to leave the venue.

He has hit out at peoples requests for a refund saying: "Those who've asked for their money back should stay at home reading their cookbooks over a nice cup of Horlicks, while listening to their K-Tel collection of Punk Rock classics."
peacelove&understanders 2. 6. 2005, 12:30
to Piper/Sniper: Já bych to nesváděl na náročnost. Pink Floyd (který mimochodem miluju) nejsou přece bůhvíjak náročný. Spíš bych se chtěl zeptat, jak jsi to myslel s tou "vyzrálostí" - to mě docela zaujalo. Já třeba nemám Mars Volta taky moc rád (podobně jako poslední Inkvizitor). Znamená to teda, že nejsem "vyzrálej"? Jako hudebně, nebo lidsky, nebo jak? Ne že by "vyzrálost" byla nějaká hodnota, která by pro mě měla klíčovej význam, jen by mě zajímalo, jak to teda je ve vztahu mezi muzikou a "vyzrálostí"...?
aran gnubass@volny.cz 2. 6. 2005, 12:25
No jasně,třeba mi Nanoru mohl začít psát do SRR,to by jistě pozvedlo kvalitu.A se svým Manuálem revival by moh dělat předkapelu Wollonům :-))
Chápu,že je na vás art-rock moc náročnej,stejně jako na Michálka Nanorovic.Stejně o nic nepřicházíte,pár kapel jako Pink Floyd,který jenom ovlnili celej vývoj rocku,prostě nic¨
zajímavýho :-)))
Sniper 2. 6. 2005, 12:14
1)Luďa v kokpitu Vanu hraje si s dvouma rozdělenejma klíčema vod ZK, dí: Safra nemáte někdo kroužek? Filda: Já mám, každej den od čtyř po práci.
2)Notor v Metropoli na Fildu: byls nekdy v alko léčebně? Filda: NE! Takže ještě 4.
sledovač keců 2. 6. 2005, 12:13
presne tak chlapi - jak rika Old Sniper. vzdyt jde jen o jednu debilni kapelu. budte v klidu.
admin 2. 6. 2005, 12:11